Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Benim sevgilim daha guzel.. (oha!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 herkes de otorite olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tamam kızlar gerçekten bişeye benzemiyor ama dory said: azra da cok kotuydu =// yok artık. azra makyajsız falan bile inanılmaz güzel bi kadın. gerçekte gördün mü bilmem de ışıldıyor yani neredeyse. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Penthesilea said: arkadaki 2 tanesi cidden miss travesti zaten ahahahah glksdhgj nayiiir adaletmi lan bu keserim kendimi dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bu ne yaa. Güzel mi şimdi. Dün var mısın yok musunda yarışan kız bile daha güzel resmen skjdfslk. Azra gayet güzeldi hem. Farklı bir güzellik öyle makyaj solaryum güzelliği değil pek. Ardeth'e de google translate öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 abi benim manita 10 kat guzel lan bundan oh havada yaptım Ayrıca azra ya çikin demeyin, tatlı o dünya tatlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ahah kadın dünya güzeli seçilmiş gene beğendirememiş kendini size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Trans World 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 daha güzel hatun seçilebilrdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 demin çok ironik bir duruma şahit oldum, ntv'de bu haberi okuyan spiker hepsinden daha güzeldi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 cavanagh said: pogodi said: abim sen trabzon merkez ilçe güzeli bile olamazsın diyerek ayaklarımın yere basmasını sağladı asd. lol bayramda trabzon'daydım. bence kızları güzel. ama fazla bakmamak lazım, kafana silahı dayarlar =P pogodi said: ha bi de şu ana kadar gördüğüm en güzel miss world 2007 maşşallah merak ettim baktım şimdi, hoş cidden. aslında azra akın'a da benziyor. tesadüf dün azra akın'ı gördüm istiklal'de, bir müzik tükanında. güzel hatun allah için. dünya güzeli falan dersek.. o sıfat hangi güzel olursa olsun ağır zaten. ama sonuca bakacaksak; ne eksiği var kızımızın gavurlardan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ardeth said: dünyada bulabileceğimiz en güzel kızlar bunlarmış meğerse. 21 yaşında dediği kız benden küçük ama 30unda gibi gösteriyor o da ayrı mesele çivisi çıkmış dünyanın yıpratmışlar ablayı B)- harbiden yahu bu hatunu nası dünya güzeli seçmişler,ilginç. bir i.nelik var bu işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sanki şurda olsa yemiyceeniz kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hacı orası ayrı :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 mmmppfh, ich bin fünfzehn, all night pompa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 jaa,undebahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ginaly said: sanki şurda olsa yemiyceeniz kızı. yemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ya bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ginaly said: mmmppfh, ich bin fünfzehn, all night pompa. ahahhahah bu ne yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kız güzel ama en güzel kız ünvanına layık mı bilmiyorum. Bir de her yıl yapıldığına göre bu yarışma geçen sene seçilen kız mı daha güzel bu sene mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 rusmuş be bu birinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ruslar da o kadar çok güzel varki, güzel kavramının anlamını kaybetmişler. Böyle hatun gönderilir mi Rusya'dan ya, ayıp valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ginaly said: ya bunu? çocuk lan bu resmen cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Göndere göndere bunu mu göndermişler rusyadan ... Rusyadan katılım yapan diğer adayları çok merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar