arkadaki 2 tane gerçekten çirkin birer surata sahipler.ama seçerken fiziğede önem veriolar.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Dünyanın en güzel kızı, Miss World 2008
kese kağıdı güzeli olur öyle anca
arkadaşım dünya güzeli seçiyosun, sokak güzeli değil vücudu da güzel olacak, yüzü de güzel olacak, zeki de olacak (gerçi 5 dakikada ne kadar anlaşılır o bir sorun).
hem ayrıca zevkler ve renkler de tartışılmaz :(
arkadaşım dünya güzeli seçiyosun, sokak güzeli değil vücudu da güzel olacak, yüzü de güzel olacak, zeki de olacak (gerçi 5 dakikada ne kadar anlaşılır o bir sorun).
hem ayrıca zevkler ve renkler de tartışılmaz :(
lan hos bile degiller, sirin desen gene olmuyo, kara kuru, gudubet, agac copu gibi kizlar, hicbir cekicilikleri yok.
julia stegnerdan güzel deil 3ü de:D
hadise daha güzel
nerede o eski miss worldler.
seçen insanlara ne yaptılar da ble oldu bilemiyorum. belki adaya falan hapsettiler 2 ay erkekleri, sonra kız görünce sapıttlar nebleyim.
@ilke miss travesti lol
@ilke miss travesti lol
Bugun metroda bunlardan daha guzel bi kiz gordum, oturdum seyir eyledim yol boyunca. Sagda solda guzel kiz gordugumde haber vericem bundan sonra, gitsinler miss world olsunlar.
ya koyuyolar juriye cemil ipekçi gibi 4 adam 1 kadın bunlar seçiliyo sonra
bi de miss universe falan vardı galiba, önüne gelen güzel seçiyor işte.
arkadakiler iğrençte öndeki güzelmiş bence,ha dünya güzeli olur mu bilemem orasını :d
arka sağdaki de 21 yaşında falan çıkar allah bilir ama desperate housewivesda oynayanlardan farkı yok hiç birinin valla
Adriananın çeyregi etmez bu karı.
Bütün kızlar güzel
ama votka lazım öncesinde
şehrin ismi kızlar geldikten sonra mı jOHANNESBURG olmuş ?
bune lan çita gibi
Öne çıkan mesajlar