Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en güzel kızı, Miss World 2008

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Bu yıl Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde yapılan dünya güzellik yarışması "Miss World 2008"de, Rus güzel Kseniya Sukhinova birinci oldu.
Reklam

Bu yıl Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde yapılan dünya güzellik yarışması "Miss World 2008"de, Rus güzel Kseniya Sukhinova birinci oldu.
Türkiye'yi Leyla Lidya Tuğutlu'nun temsil ettiği bu yıl 58'incisi düzenlenen yarışmada, 21 yaşındaki sarışın Rus güzel Kseniya Sukhinova, 109 aday arasında birincilik tacını giydi.
Uluslararası güzellik yarışmalarının en eskisi olan "Miss World", bu yıl yapıldığı Johannesburg'da 180 ülkeden yayın yapılırken, yarışmayı yaklaşık 2 milyar kişinin izlediği tahmin ediliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
yav adamlar başvuranlar arasından seçiyodur heralde. tek tek dünya üzerindeki kızları incelicek halleri yok ya. ülke güzelleri falan gitmiyo mu buna? her ülke de başvurulara göre seçiyo falan. yanlış da biliyo olabilirim gerçi

napıyoruz? bi adet mayolu boy fotomuzu miss turkey 2008e göndermek suretiyle başvuruyoruz. yarışma sonucu 1. olursak miss worlde katılıyoruz diye biliyorum ben. sene 96, miss world olmak en büyük hayalimdi. abim sen trabzon merkez ilçe güzeli bile olamazsın diyerek ayaklarımın yere basmasını sağladı asd.

ha bi de şu ana kadar gördüğüm en güzel miss world 2007
maşşallah
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye meyve güzelleriyle dolu ama potansiyelleri değerlendirilmiyor ayrıca harbiden kievde ortalama her 10 kızdan 4ü bu birinciden daha güzeldir muhtemelen.

ek:
allahım rusça bilsem girip bakcam moskova devlet üniversitesinin matematik fizik bölümlerine bana göre bir şey çalışan var mı diye bakmak için ama yapamıyorum bunu. olsa gitcem direk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...