Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Eglenilecek hic bi yani yok aslinda uzulerek izledim.Bu nasil insanliktir, insan evladina yaparmi boyle bisey, o cocuk bu yapilani hic unuturmu diye sormak istiyorum.Bildigim belalari orda gulen ve sakadan zerre anlamayan denyolara okuyorum. http://www.youtube.com/watch?v=VhO-OE931D4 watch?v=VhO-OE931D4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ühü kıyamam yaa ayrıca tipi çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Yazık ya çocuğa, eğlendikleri şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Harbi ben de üzüldüm. Ufakken buna benzer bir şey yaşamıştım -istemeden-. Beklediğim ve gördüğüm hediye beklediğim gibi çıkmadı. Hala hatırlarım. Bu çocuk kim bilir neler düşündü. Yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bende uzuldum acaip,bide guluyolar lan kakir kakir.bu nasil bi aile kulturudur,bu cocuk belkide hic unutmicak bu gunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kabullenemedim ben yaf bu vidyonun devamı olsun nan nolur. benim içime oturdu burda bu nası bişey. yazık be çocuk aile katili olsa hafifletici sepet sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 pis zenciler, o melek yuzlu cocuga yapilir mi bu. sdfsddsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ajahhaa(: merak etmeyin 1 hafta sonra gerçeini vermişler çocua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 KillJoy said: ajahhaa(: merak etmeyin 1 hafta sonra gerçeini vermişler çocua hayir, o xbox kutusunu komsudanmi ne odunc almislar,o yaziyi gecenlerde editlemisler sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 E "sabah oyununu aldı" demiyo muydu videonun sayfasında? Cümle bi acayip gerçi yanlış anlamış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Yazk ya yapılmck şakalar abi intikamını alır bu çocuk büyüyünce unutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kutuyu gece agacin altina koymuslar, cocukta gece kacak kacak gitmis bakmis ne var diye, bunu goren anne sen misin sabah olmadan hediyeye bakan diye bir hinlik yapip xboxi kutudan cikarmis, icine kiyafet koymus, sonra vermisler xboxini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 çocuğun tepkiler bariz rol zaten belli kutuya baktığı önceden :p o saç ne lan ayrıca hey allahım akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bebe gerizekali ama 3 yasindaki kuzenim anlar bos kutuyla dolu kutunun agirlik farkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ehihehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 aehaeh ii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 aquila said: kutuyu gece agacin altina koymuslar, cocukta gece kacak kacak gitmis bakmis haketmiş o zaman eşşoğlueşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hayvan herifler yapılır mı lan bu, velet 1:42de çok pis kayıo yalnız içinden.. ayrıca evet salakmış 100gr xbox mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ardeth said: çocuğun tepkiler bariz rol zaten belli kutuya baktığı önceden :p o saç ne lan ayrıca hey allahım akıl fikir yok be çocuğun saçlar süper bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 saçlar süper bence!! çocuk seri katil gibi baktı be !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Heyecandan ağırlığını ölçememiş olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 dont you think that that fat mother of his could at least skip out on a few dinners to get him an xbox? loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 iii yes dont you think? edici bi cumle olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oha yazık çocuga acıdım resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar