nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yarrayering.com internette dolasırken denk geldim,hoş bi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bozmak gibi olmasın da, bundan ünlü bi site/şarap yoktur heralde Türkler arasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 keşke spoiler verseydin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Dostum yediklerini gerek nickin vasıtasıyla, gerek açtığın konularla bizimle paylaştığın için teşekkürler. Emeğe saygı, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Asteroth said: Dostum yediklerini gerek nickin vasıtasıyla, gerek açtığın konularla bizimle paylaştığın için teşekkürler. Emeğe saygı, +rep euhzuhzuah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Asteroth said: Dostum yediklerini gerek nickin vasıtasıyla, gerek açtığın konularla bizimle paylaştığın için teşekkürler. Emeğe saygı, +rep zuahahahahahaa naptın ya, resmen nutella yerim e bomba bir laf sokmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 pff bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 heh işte çıkıyor böyle şeyler. ülkemizde bu şarabın olduğunu düşünsenize. - hangi şaraplarınız var ? -- doluca, yarra yering - höng :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 -- doluca, yarra yering ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 köpek öldüren yarra yering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 offf naptın hacı sen ya nutelleya ne laf sokmuşun ya vay vay vay pheee tey tey tey blah blah blah breeeeeeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Garson sorar; -Ne içersiniz efendim, size yarra yering 2008 öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nutellanın yediği önünde yemediği arkasında mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yemediği sırada bekliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 garbaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Karag8z said: Asteroth said: Dostum yediklerini gerek nickin vasıtasıyla, gerek açtığın konularla bizimle paylaştığın için teşekkürler. Emeğe saygı, +rep zuahahahahahaa naptın ya, resmen nutella yerim e bomba bir laf sokmuşsun. ahah burdaki açıklama ayardan daha komik lan. trt-2 sipikeri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 cok eski bir geyik bu :( maalesef goren ilk kisi degilsin. hatta al alll ki bu bile cok yeni yani, ben wow oynarken donerdi bunun geyigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 adamınbiri said: nutellanın yediği önünde yemediği arkasında mı şimdi? yediği elimizde yemediği masada bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nutella kendini nutella kavanozuna atıp kapağını kapadı sanırsam. ve birdaha çıkmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 gelen 3. postta topak sonuca ulaşmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Asteroth said: Dostum yediklerini gerek nickin vasıtasıyla, gerek açtığın konularla bizimle paylaştığın için teşekkürler. Emeğe saygı, +rep eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 über. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nutella yerim said: Asteroth said: Dostum yediklerini gerek nickin vasıtasıyla, gerek açtığın konularla bizimle paylaştığın için teşekkürler. Emeğe saygı, +rep eheheh yok burdan kavga çıkmaz başka topaklara kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 firma sahibi "du bakayım siteye nerlerden giriyolar en çok" diye baktığında hatrı sayılır bir oranla türkiyeyi görüp epey şaşıracaktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 http://www.google.com/trends?q=yarra+yering&ctab=-1&geo=all&date=all Gugılda aranma istatistikleri. Regions, cities ve languages e dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar