Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 resmini çek yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 video! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Dragonmax said: şu an tugaydayım. fazla bişiy yazmaya vaktim yok. ama tek söleyebileceğim: gece gündüz dua edin, sakın buraya düşmeyin... kazık kadar adamlar gözümün önünde ağlıyolar soğuktan.. ayağım 46 numara, bana 43 numara bot verdiler. her gece göz yaşlarıyla yatıyorum. tabi bu halde bir ben değilim.. acemi bitse de kurtulsam. acemiden sonra ığdıra yolluyolarmış beni. açıklandı.. :( hepinizi çok seviyorum, çok da özledim.. kendinize iyi bakın.. allah yardımcın olsun. sayılı gün, eninde sonunda bitecek. inşallah kötü sonuçlara yol açmadan biter. çok zor ama sakın hasta olma. hele ki acemiliğin ilk günlerinde yol yordam bilmezken, nasıl kaytarıp kendine bakacağını bilmezken hasta olma. ne kadar askeriyenin vitrin yerlerinde "evladınız evladımızdır", "emanetinize iyi bakıyoruz" falan yazıları dolu olsa da oraya gidince işin öyle olmadığını görüyorsun. subayların falan psikopat sadist manyak olduklarından değil, o kargaşa ve hengamenin içinde senin "1" olarak sıkıntıların güme gidiyor. sana tek yardımcı olabilecek kişiler yakın arkadaşların olacak. devrelerin içinde kafanın uyabileceği bir grup içine gir mutlaka. sen onları kolla onlar seni kollasınlar. tekrar allah yardımcın olsun. benim de kardeşim şu an asker. 1 ay önce usta birliğine geçti. acemiliğini yaptığı sırada evrak götürmek için ziyaretine gitmiştim. oradaki durumu görünce dönüşte bütün otobüs yolculuğu boyunca ağladım. senin yazını okuyunca da gözlerim doldu yeniden. inşallah herşey yolunda gider, sağ salim evine dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Hayırlı tezkereler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 oh sonunda yine internete girebilme fırsatı buldum. <3 askeriye çok garip biryermiş, artık iyice anladım bunuç. 1.5 dk da yürüyerek gidilebilecek bir yere, 45dk da gidilebilen yermiş askeriye. sigara içmek için "SİGARA YAK ASKER" emrinin beklendiği farklı bi evren burası.. (ps: sigarayı bıraktım bu yüzden).. hava soğuk, koğuşları nefesimizle ısıtıyoruz, traş olduğumuz su -0 derece, yemekler yorumsuz.. Ama komutanlar süper, biz kısa dönemlere (onlar poşet diyor) çok iyi davranıyorlar. sanki tarildeymişiz gibi, öyle dolandırıyolar bizi. bizden selam bekleyen yok, askerlik bekleyen yok. hoş bu acemi, ustada farklı olur sanırım. zaten bizi tugayda belli bi yerde izole ettiler. kendi bölgemizden çıkınca direk kol aşağı inmiyor selam vermekten, her önümüze gelene çarpılıyoruz. uçan kuş bile bizden daha rütbeli anasını satim. bu arada çok uraştım (baya çok hem de) ve sonunda tugaydaki en büyük numara botu alabildim. dün silah verdiler bize, beninki fıstık gibi. bi de dün kavga ettim. daha dorusu biri benle kavga etti, üstüme yürüdü küfür kıyamet, ben de hiç ellemedim. vurdu hatta, yine istifimi bozmadım, vurduktan sonra da gittim şikayetimi yaptım, eleman yana yana peşimde dolanıyodu özür mözür. yok dedim çekiceksin sen cezanı. bi de şey diyo, ben emniyet mensubuyum, bilmem naparım seni. dedim burası askeriye, senin cici karakolun diil.. neyse bundan başka ortam arkadaşlık iyi, güzel geçiyo herşey. uzun dönemleri öyle bir mimlemişlerki, normalde bize sıkıntı yaşatmaları gerkirken, bize çok iyi davranıyolar. hatta okadar iyi davranıyolarki, korkuyoruz bazen.. bu gün, gece eğitimi varmış, haftaya da silahla atış falan.. hadi bakalım hayırlısı. 9 OCAK ta yemin törenim var, ertesinde ise hemen ığdıra sevkimiz yapılıcak. şimdilik hoşçakalın, sizi çok özledim ve çok seviyorum pati halkı.. 1. Mknz. Pyd. Tug. Kmt. Ağrı - Doğubayazıt Pyd. Er. Dragonmax Şafak 140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Dragonmax said: 1. Mknz. Pyd. Tug. Kmt. Ağrı - Doğubayazıt Pyd. Er. Dragonmax Şafak 140 yürü be :D rahat olmana sevindim tanımasam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 gider gitmez kavga fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Dragonmax said: zaten bizi tugayda belli bi yerde izole ettiler. kendi bölgemizden çıkınca direk kol aşağı inmiyor selam vermekten, her önümüze gelene çarpılıyoruz. uçan kuş bile bizden daha rütbeli anasını satim. 1. Mknz. Pyd. Tug. Kmt. Ağrı - Doğubayazıt Pyd. Er. Dragonmax Şafak 140 (tu) komutanlar kafaysa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 hayırlı teskereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Valeron said: abi bi kaç gün öncesine bilet alsna uçaktan,otobüsle çekilmez mümkün diil.ayrıca vatan görevi valla ama kısa dönem olduun için biraz daha rahat edrsin gbi gelio,bizim bi abi vardı Hakkari Yüksekokvaya düşmüştü,ama Marmara İletişim mezunuydu,radyoya vermşlerdi onu her sabah işte yayın falan yapıodu,yerel radyoları falan dinliyodu. bu arada; ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER :d:d goodmorning vietnam kafası olmuş tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 6 aylıksa rahat rahat bitirirsin masa başı =) hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hadi bakalım sana bol bol anlatacak ilginç anılar ve hayırlı teskereler diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Selamlar pati halkı. Acemi birliği ağrı doğubayazıt 1. Mekanize piyade tugay komutanlığında tamamladım. Usta birliğine ise 5. Hudut alayına bağlı, 3. Hudut taburu TELÇEKER e geldim. Burdan da sınır karakoluna gönderdiler.. -.-‘ (hani rahat yapardım lan askerliği).. İran sınırında 3400 mt dağın tepesinde karakolda mevzide, günde 12 saat silah başında nöbetteyim.. tim komutanıyım. Elimizde g3, önümüzde mg3, üstte uçak savar el tetikte beklioruz. Geceleri 2 metre karda, mayınlı arazide pusuya gidiyoruz. -20 derece soğuk, gözümüzde gece görüşleri, sırtımızda ekmeğimiz, suyumuz, termal kamera telsiz vsvs.. Su içmek istersin içemezsin, donar sırtında. Ekmek yemek istersin yiyemezsin kurur. Soğuktan elini ayağını hissetmezsin, tamam dersin öldüm ben artık bitti… Mevziye çıkıcaksın, omzunda g3, elinde 5lt su, üstünde telsiz el bombası, yedek şarjör, sırtında ekmek, 5kilo kömür, patinaj çeke çeke 3500 mt rakımda mevziye tırmanırsın hergün.. Tabi aksiyon olay da eksik olmuyor. Ama onları dönünce anlatıcam. Hepinizi çok çzledim, çok seviyorum.. ŞAFAK: 113 HUDUT KARTALI selam eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 askersin bizi sen koruyorsun sen ordasın diye biz burda rahat uyuyoruz aslansın sen kaplansın türk askeri üşümez acıkmaz acı nedir bilmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dayan. Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hayırlı teskeler, Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hayırlı tezkereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 çok fena yahu..korkulu rüyamı yaşıyorsun bariz. sağ salim dön de rahatlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hayırlı tezkereler.. arkadaşın arkadaşı afganistana barış gücü olarak gidiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hayırlı teskereler.dualarımız seninle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hade hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 -007- said: hayırlı tezkereler.. arkadaşın arkadaşı afganistana barış gücü olarak gidiyor. :) benim arkadas da afganistan'da rahatı yerindeydi baya :) Dragonmax hayırlı teskereler, dönünce artık sana bir komando title'ı falan versinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ya nasıl kısa dönemsin sen ya ilk kez böyle birşey duyuyorum. Neyse hayırlı tezkereler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar