Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi yayından kaldırıldı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Haha Dragonmax ciddi misin yazdıklarında,yoksa o cümlenin nasıl yazıldığını,sondaki smiley'i,demek istediğimi anlamadın mı?
Nesine bu kadar takıldın onu çözmeye çalışıyorum...KV'yi sevmiyorum diye de çocukluğumu da iyi bağlamışın evet çok kötü şeyler yaptılar bana ondan sevmiyorum...
Kurtlar Vadisi ile ilgili açılan önceki topiclerde,bu dizinin toplumsal etkileri konuşuluyordu,genel kesim "isteyen izler,istemeyen izlemez" yönündeydi bende burda bu kadar kişi sevinince yayından kaldırılmasına esprili bir şekilde "sonuna smiley koyarak-ki amacı nedir onun" şaşırdığımı belirttim...
Sosyal ağlarda paylaş

Maalesef her Türk'ün alter ego'sunda olan "yenilmez, tokadına cevap verilemez maço kahraman" arayışını getirdiğinden ve bir lümpen nesil yarattığından seviniyorum Vadi'nin şimdilik ortadan kalkmasına.

Ama böyle bir lümpen kuşağın getireceği rating'i kimse gözardı edemeyeceğinden ben tez zamanda alakasız bir kanalda göreceğimize inanıyorum. Olmadı 2. bir film yapar yine parayı kırarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Marveloth said:
Kimse kisisel almasin. Bende sevindim yayindan kaldirilmasina. Cahil kesimin daha da gerilemesine sebep oluyodu. Polat'i kendime örnek aliyorum diyen nesiller yetisti yazik.

dizinin yanlış tarafları vardı.fakat bir şey diyeceğim eğer kurtlar vadisi dizisi olmasaydı ergenekonun yapılanmasını nasıl bir örgüt olduğunu bence kavrayamazdık.ayrıca mali kriz dendi dizi yayından kaldırıldı bence hçç bi alakası yok ergenekon olaylarının patlak vermesi ile dizinin önü kesildi.yoksa bu kadar izlenen bir diziyi sanmıyorum kriz var diye yayından kaldırsınlar.neden kaldırıldı sanıyosunuz!!!mesela kurtlar vadisi terör vardı 1 bölüm yayınlandı sonra izin vermediler yayından kalktı.bence mantıklı düşününce olaylar bağlantılı ve kurtlar vadisine kötü gereksiz diyen arkadaşlar yanılıyorlar ülkemizde olan olaylara ışık tutuyordu dizi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
vivavale said:
Marveloth said:
Kimse kisisel almasin. Bende sevindim yayindan kaldirilmasina. Cahil kesimin daha da gerilemesine sebep oluyodu. Polat'i kendime örnek aliyorum diyen nesiller yetisti yazik.

dizinin yanlış tarafları vardı.fakat bir şey diyeceğim eğer kurtlar vadisi dizisi olmasaydı ergenekonun yapılanmasını nasıl bir örgüt olduğunu bence kavrayamazdık.ayrıca mali kriz dendi dizi yayından kaldırıldı bence hçç bi alakası yok ergenekon olaylarının patlak vermesi ile dizinin önü kesildi.yoksa bu kadar izlenen bir diziyi sanmıyorum kriz var diye yayından kaldırsınlar.neden kaldırıldı sanıyosunuz!!!mesela kurtlar vadisi terör vardı 1 bölüm yayınlandı sonra izin vermediler yayından kalktı.bence mantıklı düşününce olaylar bağlantılı ve kurtlar vadisine kötü gereksiz diyen arkadaşlar yanılıyorlar ülkemizde olan olaylara ışık tutuyordu dizi..

hö?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arda yayaından kaldırılması iyi olmuştu..

eskiden perihan abla vardı.. hoş bizxim diz yazarlarında iş yok ya eblek ya da gümbek nesiller yetişmesine nede oluyorlar..

haa ama süper abba vardı o ap ayrıydı.. süper baba izleyip de fiko ya aile bağlarına özense insanlar keşke.. süper baba nesilleri yetişse
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
ulan bu dizide başlarda türkiye nin en iyi oyuncuları oynuyordu(polat ve abdulhey hariç :D).şimdi oynayanlara bakıyorumda hepsi bir birinden kötü oyuncu lan gerçi 5-6 yıldır 1 bölümünü bile izlememişimdir heralde babam izlerken denk geliyorum anca :P ergenken fena izlerdim ama cCc stayla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...