Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 asdsafasjfnsxm idcçdlc böyle 1 sene boyunca bi program yazıyosun falan o program komple dünya üzerinden gidiyo *yedeklemeye gider*
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Sonrasında ne oldu acaba öldürdü mü mikrofonu kullanan adamı?
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Son 2 saniyede diğer adamın nasıl bir öfkeyle yürüyüp gittiğini görebilirsiniz ahahah
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ben olsam harbi boğardım adamı bide başında uyarıo dikkat et diye
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 adam ağlamaya gitti resmen. ben olsam döverdim oracıkta.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 abi çok kötü lan. oha benim içim bi acayip oldu burda ki o herifi düşünemiyorum. yazık laaaan
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Two weekends to build. Two seconds to collapse.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Kötü hissediyordum, izleyince birazcık geçti..
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 adama çok yazık olmuş. son 2 saniyede haydarı almaya gidiyodu bence. ver yansın haydar
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 off bence o mikrofonu çok feci monte etmiştir adama ya da gidip camdan filan atmıştır
Killer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 SADFŞLKASDGDSAKGAKGHDAGHHDSHSDADSADSAAS
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 oha acıdım lan adama ahaha ama komik :D adamın gidişi de süper sonunda
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya ahahahahah abi herif tam bir okuz, o adam o kuleyi yikmadan cikmaz oradan belli yani. su yabancilar hic insan sarrafi degiller ya, sokmucan adami iste.
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Penthesilea said: ya ahahahahah abi herif tam bir okuz, o adam o kuleyi yikmadan cikmaz oradan belli yani. su yabancilar hic insan sarrafi degiller ya, sokmucan adami iste. Aynen daha adam ilk uyardığı anda belliydi o herifin o kuleyi devireceği.Bi bağırmadığı kalmıştı kuleni devirecem diye.Kablo düzeltişe bak abi adamdaki:"Ha kablo mu tamam ya sen merak etmeee..." der gibi bir hali vardı.Evet kızdım.
Öne çıkan mesajlar