Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hardcoreda ninja olmassa olmaz ki abi? ayak sesi ba4li ba$ina bir dert. cold bloodsuz bir uav yedin mi yatarsin zaten, oyle sis mis rush felan sokmez yani. hele hardcoreda direk yerini belli edersin ki anlamsiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hardcore'da bacaktan vurmaların last stand moduna sokması gerek geri kalan heryer tek vuruş olabilir. o yüzden hc'ye bi düzenleme gelmesi gerek bencede. çünkü bizzat kendim o tür ballı vuruşları yaptım çok kere. mesela 3 kişi yanyana dizilmişler kolluyorlar birbirlerini ALLAH diye atladım şöyle bi soldan sağa taradım üçüde öldü oyun bitti. halbuki kurşunlardan sadece 1'i muhtemelen öldürücü. kolundan falan yaralaması gerekir diğerlerinin. bi düzenleme gelirse hardcore modu, hardcore camping'den öteye gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ya esh ona katılmıyorum ben abi. bi kere gerilme ve saçmalama diye bi olay var. en pro oyuncu bile yeri gelince öyle bi kamp pozisyonu almış oluyor ki hoplaya zıplaya sprintle geldiğinde aassssktir diyip neye uğradığını şaşıyor. ki bi smgcinin en temel silahı da basit yanıltmadır. mesela sola granade at sağa koş. ha diceksin bu ne lan böyle şey mi olur ama oluyor. ciddiyim o bi saniyelik dikkat boşluğuna düşüyor her zaman olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Xenocide said: hardcore'da bacaktan vurmaların last stand moduna sokması gerek geri kalan heryer tek vuruş olabilir. o yüzden hc'ye bi düzenleme gelmesi gerek bencede. çünkü bizzat kendim o tür ballı vuruşları yaptım çok kere. mesela 3 kişi yanyana dizilmişler kolluyorlar birbirlerini ALLAH diye atladım şöyle bi soldan sağa taradım üçüde öldü oyun bitti. halbuki kurşunlardan sadece 1'i muhtemelen öldürücü. kolundan falan yaralaması gerekir diğerlerinin. bi düzenleme gelirse hardcore modu, hardcore camping'den öteye gidebilir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 biraz okumaya çalıştım başlığı ama bitmek bilmedi, lag sorunu filan yaşanıyor mu mp'de türkiye'den oynarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 host türk olursa mis gibi oynanıyo sorun olmuyo pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yalnız eğilme olayı filan yok, şaka gibi. sp şahaneydi ama vazgeçtim mp ile ilgili şikayetleri görünce. 10$ fazla kotick'in cukkaya gitmesin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Eğilme nasıl yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 zenginler eğilebiliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Fakirlerin c tuşu bozuk mu LA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 crouch demiyorum lean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 multi almak lazım oynamak lazım. ben daha single oynamadım (hala) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Sam said: crouch demiyorum lean. Haa evet lean yok. Ama mp'den kim ne şikayet etmiş anlamıyorum onu. Otu boku anlamsızca eleştiren adamlar güruhundan başka ben pek kötü bir yoruma rastlamadım. Tabii ki eksikleri var ama hiç bir şekilde keyifli bir oyun olmasına engel olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 su maplerle birlikte lean olsaydi, oyun uzerdi insani cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Xaenin said: Fakirlerin c tuşu bozuk mu LA? benim hiç c tuşum olmadı ki ağbi (:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hardcore'u lean ile düşünemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 eskiden lean liydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Eski hc bundan daha anlamlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 map yaptım bakan olmadı anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 arkadaşlar ben ps3'ten online oyun oynamaya çalıştığımda Fetching Playlist Connecting to Matcmaker vs... yazısı çıkıyor ve hiç bi şekilde oyuna giremiyorum. wired veya wireless bağlantıyla da denedim aynı yerde kalıyor oyunları görmüyor. çözümünü bilen varsa hayrına bi söylesin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ilahlar ps3 ten fps oynamaya izin vermiyor. kisacasi ilahlar koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kaçak bişiler yapmaya çalışıyoz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ıy third person ne iğrençmiş, duvarların arkasına kafayı göstermeden tps bakış açısıyla bakabilmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yok lan zevkliymiş alışınca heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hardkor dan bayanlar gelsinler ground war'a, asıl hardcore gw ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar