Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

hardcore'da bacaktan vurmaların last stand moduna sokması gerek geri kalan heryer tek vuruş olabilir. o yüzden hc'ye bi düzenleme gelmesi gerek bencede. çünkü bizzat kendim o tür ballı vuruşları yaptım çok kere. mesela 3 kişi yanyana dizilmişler kolluyorlar birbirlerini ALLAH diye atladım şöyle bi soldan sağa taradım üçüde öldü oyun bitti. halbuki kurşunlardan sadece 1'i muhtemelen öldürücü. kolundan falan yaralaması gerekir diğerlerinin.

bi düzenleme gelirse hardcore modu, hardcore camping'den öteye gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya esh ona katılmıyorum ben abi. bi kere gerilme ve saçmalama diye bi olay var. en pro oyuncu bile yeri gelince öyle bi kamp pozisyonu almış oluyor ki hoplaya zıplaya sprintle geldiğinde aassssktir diyip neye uğradığını şaşıyor. ki bi smgcinin en temel silahı da basit yanıltmadır. mesela sola granade at sağa koş. ha diceksin bu ne lan böyle şey mi olur ama oluyor. ciddiyim o bi saniyelik dikkat boşluğuna düşüyor her zaman olmasa da
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

hardcore'da bacaktan vurmaların last stand moduna sokması gerek geri kalan heryer tek vuruş olabilir. o yüzden hc'ye bi düzenleme gelmesi gerek bencede. çünkü bizzat kendim o tür ballı vuruşları yaptım çok kere. mesela 3 kişi yanyana dizilmişler kolluyorlar birbirlerini ALLAH diye atladım şöyle bi soldan sağa taradım üçüde öldü oyun bitti. halbuki kurşunlardan sadece 1'i muhtemelen öldürücü. kolundan falan yaralaması gerekir diğerlerinin.

bi düzenleme gelirse hardcore modu, hardcore camping'den öteye gidebilir.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

crouch demiyorum lean.

Haa evet lean yok. Ama mp'den kim ne şikayet etmiş anlamıyorum onu. Otu boku anlamsızca eleştiren adamlar güruhundan başka ben pek kötü bir yoruma rastlamadım. Tabii ki eksikleri var ama hiç bir şekilde keyifli bir oyun olmasına engel olmuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben ps3'ten online oyun oynamaya çalıştığımda Fetching Playlist Connecting to Matcmaker vs... yazısı çıkıyor ve hiç bi şekilde oyuna giremiyorum. wired veya wireless bağlantıyla da denedim aynı yerde kalıyor oyunları görmüyor.
çözümünü bilen varsa hayrına bi söylesin lütfen :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...