razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ilk geleneksel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ayrıca asla sehpada fps oynamayın,tecrübe sonucu üzüntülere sebep olduğu saptanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 razzRaziel said: ilk geleneksel? Iste bi paradoks yaratmak istedim orda ondan oyle yazdim bilerek yani :D Belediyelerde yazmiyormu oyle ilk geleneksel bilmemne soleni diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Arada yapalım private match, biz de bugün öğlen 5 kişi yaptık, hani böyle çok pro bir oyun olmadı, başta füks kurdu oyunu çılgın lagde inanılmaz sahneler gerçekleşti falan ama iyi eğlendik, sonra da normal oyuna girdik, gayet keyifliydi. Bence haftada 1 gün event olsun 12 kişi TDM/Domination ya da 18 kişi Ground War atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ilk defa ac130 kullanma fırsatım oldu onda da 1 atış yaptım oyun bitti pöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Xaenin said: başta füks kurdu oyunu çılgın lagde inanılmaz sahneler gerçekleşti. ağbi arkada torrent açık kalmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 m16 efsane gercekten, tek sorun yakin mesafede etkisiz kaliyor m16 ile hip fire mi yapiyorsunuz direk yakina adam gelirse? bi de su throwing knife i hala beceremiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 throwing knife'in herhangi bi avantajı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pimp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kerim said: Xaenin said: başta füks kurdu oyunu çılgın lagde inanılmaz sahneler gerçekleşti. ağbi arkada torrent açık kalmış lan AĞBİ ASHDAHSDHASDHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben didiydim pr0nları sonra indirirsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abovv..smoke grane atip millet hicbisi goremezken, thermal scope ile o kadar zevkli adam vuruluyorki...anamanamanamm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 az önce bitti campaign'i, ilk oyunun campaign'i bittiğinde ekrana bakakalmış bi süre oyunu kapatamamıştım, bu biraz saçma olmuş hele o general neymiş öyle arkadaş, herkül gibi hayvan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 lan kafayı yedim brazilya görevini bitircem diye çok zor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 baya zevkle oynuyorum sonlarına yaklaştım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 multi oynamaktan single'a zaman bulamadım daha yalnız aasjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Oha hala bitirmedin mi single'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 daha 1 kere oynadım abi onuda yarım saat 1 saat falan asdhjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 steam id= wurthz oyun içi ismim Jack NapieR* ekleyin beraber oyun atariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi bi de iyi bi arkadas bulursaniz, online spec ops ASIRI ZEVKLI hatta bence en zevkli olayi oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 http://steamcommunity.com/groups/patimw2 joinlettirt buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Saatler 00:00'ı gösterdiğinde event patlatmaya VARIM AGA diyenler haber versin, çakalım bir 5v5/6v6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 VARIM ama pati fc macı da olabilir. çekimser diyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar