kerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 riot shield ne zevkli bisiymis yahu acaba commando perkü increase melee range derken kalkan savurmaya da etki eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 evet etkilio o. ayrıca oynayabilen için riot shield ezio resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şöyle bir baktımda bir allahin kulu hardcore oynamiyor herhalde 20 mermi ile adam öldürme tuttumu bırakmayan silah riot sheild pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Adam öldürmek 20 mermi falan istemiyor, sen yanlış oyunu oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Revangelisle oynadığımızda reva riot shield almıştı ben normal silah, önden reva gidiyor ben arkadan tırıs tırıs saklana saklana :) düşman revaya sıkarken arkadan ansızın çıkan ben kafalarına kafalarına patlatıyorum sdf baya imba olmuştuk sağlamda küfür yemişizdir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Avira patchledi sanirim son updatele. bu arada bir pati team girsek ya, 6 sardan yardirsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Xaenin said: Adam öldürmek 20 mermi falan istemiyor, sen yanlış oyunu oynuyorsun. ben demedim ki :D başkalarının yazdığını söyledim.Ben hardcore oynuyorum one shot one kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kalkanla vuruş tek vuruşta öldürmüyor o çok kötü bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kalkanla vuruyorsun ya, mümkünse hiç öldüremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mighty_THoR said: Xaenin said: Adam öldürmek 20 mermi falan istemiyor, sen yanlış oyunu oynuyorsun. ben demedim ki :D başkalarının yazdığını söyledim.Ben hardcore oynuyorum one shot one kill Hardcore da çok hardcore olmuş ya, düz daha iyi bence. 4'ün hardcoreu gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hardcore candir, gerisi yalandir. bugun deneme imkanim oldu multiyi. cagematch eski tadini yitirmis onu dicem. ekstradan hardcore daha da hardcore olarak keyfinden yenmez olmus. herhalde bi 3 saat falan kilitlendim rahat sabaha karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Çok ruhsuz geçiyor hardcore maçlar, deli gibi bayıyor beni bir yerden sonra, herkeste bir göt korkusu olduğundan böyle bi yere pısıp duruyorlar, genelde ellerde sniper zaten. Normal tercihim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 normal versiyonda sorunlu ama, ben dün gece lvl 36 açılan sniperla adama 2 headshot attım adam ölmedi 15 torso shottan aşşağı assault rifle adam öldüremiyor, kill cam strateji öldürüyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abi hardcore oyna ozaman. one shot one kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Party kuramıyoruz şu anda problem falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Yahu NAT Open yazıyor, partye giremiyorum, 2 gün önce mis gibi giriyordum sorunsuz. Şimdi alexi ve xenocide kurdular girdiler ben giremiyorum. Var mı aynı problemi yaşayan daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 partiyi başka biri kursun öyle deneyin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 parti kuran varsa bana steamden msg atmaniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mighty_THoR said: normal versiyonda sorunlu ama, ben dün gece lvl 36 açılan sniperla adama 2 headshot attım adam ölmedi 15 torso shottan aşşağı assault rifle adam öldüremiyor, kill cam strateji öldürüyor vs vs 4 un hardcore u gibisi yok hala. yani rafficayla sniper avliyodum ben hardcoreda. bildiin tabanca lan. sora acog baretti kesfettim. hayatim degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hadi kopalım party varsa bi inv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çağırın beni de :D nathaniel nick edit: pardon natanyal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bende gelirim. patimw ye uyeyim. nick rendell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şu an kimse oyunda degil bi oyun döner bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bgn ilk Geleneksel Pati COD organizasyonu gerceklesmis oldu :P Hersey aniden gelisti aslinda :D Neyse gayet keyifli idi yine bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bayağı eğlendim ben güzeldi bu gece :D ara ara yapalım berbat oynadım private favela ve ground'da karachi'lerden biri hariç,ama olsun eğlendim asdf silah deneylerimde yattı,scar'a geri dönüyorum büyük ihtimal, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar