Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Revangelisle oynadığımızda reva riot shield almıştı ben normal silah, önden reva gidiyor ben arkadan tırıs tırıs saklana saklana :) düşman revaya sıkarken arkadan ansızın çıkan ben kafalarına kafalarına patlatıyorum sdf baya imba olmuştuk sağlamda küfür yemişizdir ama.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Xaenin said:

Adam öldürmek 20 mermi falan istemiyor, sen yanlış oyunu oynuyorsun.

ben demedim ki :D başkalarının yazdığını söyledim.Ben hardcore oynuyorum one shot one kill

Hardcore da çok hardcore olmuş ya, düz daha iyi bence. 4'ün hardcoreu gibi biraz.
Mesaj tarihi:
hardcore candir, gerisi yalandir.
bugun deneme imkanim oldu multiyi. cagematch eski tadini yitirmis onu dicem. ekstradan hardcore daha da hardcore olarak keyfinden yenmez olmus. herhalde bi 3 saat falan kilitlendim rahat sabaha karsi.
Mesaj tarihi:
Çok ruhsuz geçiyor hardcore maçlar, deli gibi bayıyor beni bir yerden sonra, herkeste bir göt korkusu olduğundan böyle bi yere pısıp duruyorlar, genelde ellerde sniper zaten. Normal tercihim o yüzden.
Mesaj tarihi:
normal versiyonda sorunlu ama, ben dün gece lvl 36 açılan sniperla adama 2 headshot attım adam ölmedi 15 torso shottan aşşağı assault rifle adam öldüremiyor, kill cam strateji öldürüyor vs vs
Mesaj tarihi:
Yahu NAT Open yazıyor, partye giremiyorum, 2 gün önce mis gibi giriyordum sorunsuz. Şimdi alexi ve xenocide kurdular girdiler ben giremiyorum. Var mı aynı problemi yaşayan daha önce?
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

normal versiyonda sorunlu ama, ben dün gece lvl 36 açılan sniperla adama 2 headshot attım adam ölmedi 15 torso shottan aşşağı assault rifle adam öldüremiyor, kill cam strateji öldürüyor vs vs

4 un hardcore u gibisi yok hala.

yani rafficayla sniper avliyodum ben hardcoreda. bildiin tabanca lan. sora acog baretti kesfettim. hayatim degisti.
Mesaj tarihi:
bayağı eğlendim ben güzeldi bu gece :D ara ara yapalım

berbat oynadım private favela ve ground'da karachi'lerden biri hariç,ama olsun eğlendim asdf

silah deneylerimde yattı,scar'a geri dönüyorum büyük ihtimal,
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...