Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 MP deneyimim (Xbox Live'dan): tek kelimeyle inanilmaz. Once bir arkadasimla party kurup 2 kisi spec ops yaptik, boyle iste iki kisi, AI'a karsi oynuyorsunuz, stealth gorevleri cok zevkli oluyor boyle mikrofondan sayiyoruz 1-2-3 diye ayni anda ates ediyoruz falan euhe. Sonra MP'ye girdim ve sabah 7'ye kadar oynadim. Asiri iyi, RPG karakteri kasar gibi hissediyo kendini insan. Dort dortluk olmus oyun, simdi M4A1'i kasiyorum sonra sniper kasicam.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi spec olarak soktu sonrada inactivityden attı ya. ahah.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 said: Activision'dan Tom Tippl, Modern Warfare 2'ye aylık ödeme sistemi getirmeyi planladıklarını açıkladı. Tippl, Blizzard'dan çok şey öğrendiklerini ve Call of Duty gibi başarılı serilerine aylık ödemeler sayesinde eklenecek ekstra içerikler planladıklarını söyledi. FPS severlerin bu tarz bir uygulamaya karşı olacaklarını düşünmediğini, hatta seriye sadık oyuncuların ekstra içerikler için para ödemeye makul baktığını da belirtti. Blizzard'ın World of Warcraft ile elde ettiği başarıyı (yeşil kağıt tomarlarını demek istiyor sanırım), kendi serilerine uyarlamaya kararlı olduklarını da sözlerine ekledi. Olası planlar arasında aylık ödeme ile aktive olacak Modern Warfare 2 haritaları ve oyun modları da var. Devasa Online oyunlar ile FPS'ler arasındaki farkı çözememiş, oyuncuları ise olabilecek en yanlış şekilde tanımış iş adamlarının, sevdiğiniz oyun serilerini ele geçirdikleri yeni nesile hoş geldiniz. İlk Modern Warfare 2'de olmasına rağmen ikinci oyuna eklenmeyen "Köşelerden Bakabilme" ekstra içeriği için aylık ücret 4.99 dolar.
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Masquerade said: said: Devasa Online oyunlar ile FPS'ler arasındaki farkı çözememiş, oyuncuları ise olabilecek en yanlış şekilde tanımış iş adamlarının, sevdiğiniz oyun serilerini ele geçirdikleri yeni nesile hoş geldiniz. İlk Modern Warfare 2'de olmasına rağmen ikinci oyuna eklenmeyen "Köşelerden Bakabilme" ekstra içeriği için aylık ücret 4.99 dolar. haeha:p amma paragözmüş iw yahu, nefret ettim resmen
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Penthesilea said: MP deneyimim (Xbox Live'dan): tek kelimeyle inanilmaz. Once bir arkadasimla party kurup 2 kisi spec ops yaptik, boyle iste iki kisi, AI'a karsi oynuyorsunuz, stealth gorevleri cok zevkli oluyor boyle mikrofondan sayiyoruz 1-2-3 diye ayni anda ates ediyoruz falan euhe. Sonra MP'ye girdim ve sabah 7'ye kadar oynadim. Asiri iyi, RPG karakteri kasar gibi hissediyo kendini insan. Dort dortluk olmus oyun, simdi M4A1'i kasiyorum sonra sniper kasicam. M4A1 kasma kanka, o kategoride son açılan silah var, onu kas. M4A1'in damajı düşük.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 activision is the new ea lol nasıl aç adamlar ya
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aklınızda bulunsun steam "online cdkey satan yerlerin" tamamının illegal olduğuna karar vermiş. Eğer g2p gibi bir siteden cdkey alıp oynuyorsanız steam oyunu accountunuzdan siliyor
kerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 çok güzel ben de sabahtan beri oyun niye silindi diye dönüp dolaşıyorum
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok sadece düz cdkey satan sitelerde geçerli sanırsam. direct2drive a da izin veriyor mesela
kerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kaede bi link verebilirsen g2play'e atıcagım mail için çogzel olur
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu activision blizzard ile birleşince ne leş bişi oldu ya
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kerim said: kaede bi link verebilirsen g2play'e atıcagım mail için çogzel olur
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 valla /v/ de rastladım habere ama bakıyım kimse bişey demişmi yok valla kimse bahsetmemiş, herkes geri mail atıp refund kasmaktan bahsediyor ama. g2p ye mail atıp deneyin şansınızı ama bundan sonra böyle olucakmış. asyadan ucuza toplu cdkey alıp netten avrupada oynamak için kullanamıyacakmış. Bir nevi region lock geldi anlıycağınız steame bunların hepsi şerefsiz activisionın başının altından çıkıyor benden söylemesi [email protected]
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 lol blizz gibi yolacak kaz lazım bunlara da herhalde bütçeden pay kapabilmek için.
kerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mail attım zaten, ben paramın g2play de kalmicagına eminim zaten de. account yalan oldu o koydu biraz geri gelen para 30tl daha eklerim kutusunu alırım artık daha da steamle muhattab olmam. edit: ZUAAA harbi hayranım şu g2playe adamlar çat diye bu sefer retail cd key yolladı
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 90 tl az bile, oyun normalde 59.99 artı taxle 65 dollara geliyor ne bekliyordunuz direk amerika fiyatını koymuşlar, ha bir 10 dollar daha pahalı normal pc oyunlarına göre, xbox360 playstation3 oyunları 59.99 normalde. bu arada bilmiyorum nasıl yapmış ama çok güzel yapmış efsane throw eğer bunu hesaplayarak attıysa yok böyle bişi
sinad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oyunu cok hızlı şekilde hevesle bitirdim hiç altyazıları falan okumadım. Konuya hakim olamadım =) birisi spoilerla özet yapabilir mi ? bi onu oynadım bi bunu :p
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 robert kotick makes another 18m $ iyi beslediniz joker'i. (:P)
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sayemde zengin oldu hayır duasını aldım adamcağzın. zengin ettim nede olsa. zaten bu fani dünyada kefenin cebini doldurmayı isteyen tek gariban o.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oyunu yapan gariban designerlara, coderlara, artistlere, emegi gecen herkese uzuluyorum.
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oyunun multisi cok iyi 90 ytlye fazlasiyla degdi cok uzun sure oynanir
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bu arada hardcorea ali$inca normal oynamak ne zor geliyo arkada$. silahlar perkler tamamen farkli kombinasyonlar denenmesi lazim.
Öne çıkan mesajlar