Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MP deneyimim (Xbox Live'dan): tek kelimeyle inanilmaz.

Once bir arkadasimla party kurup 2 kisi spec ops yaptik, boyle iste iki kisi, AI'a karsi oynuyorsunuz, stealth gorevleri cok zevkli oluyor boyle mikrofondan sayiyoruz 1-2-3 diye ayni anda ates ediyoruz falan euhe.

Sonra MP'ye girdim ve sabah 7'ye kadar oynadim. Asiri iyi, RPG karakteri kasar gibi hissediyo kendini insan.

Dort dortluk olmus oyun, simdi M4A1'i kasiyorum sonra sniper kasicam.
Mesaj tarihi:
said:
Activision'dan Tom Tippl, Modern Warfare 2'ye aylık ödeme sistemi getirmeyi planladıklarını açıkladı.

Tippl, Blizzard'dan çok şey öğrendiklerini ve Call of Duty gibi başarılı serilerine aylık ödemeler sayesinde eklenecek ekstra içerikler planladıklarını söyledi. FPS severlerin bu tarz bir uygulamaya karşı olacaklarını düşünmediğini, hatta seriye sadık oyuncuların ekstra içerikler için para ödemeye makul baktığını da belirtti. Blizzard'ın World of Warcraft ile elde ettiği başarıyı (yeşil kağıt tomarlarını demek istiyor sanırım), kendi serilerine uyarlamaya kararlı olduklarını da sözlerine ekledi. Olası planlar arasında aylık ödeme ile aktive olacak Modern Warfare 2 haritaları ve oyun modları da var.

Devasa Online oyunlar ile FPS'ler arasındaki farkı çözememiş, oyuncuları ise olabilecek en yanlış şekilde tanımış iş adamlarının, sevdiğiniz oyun serilerini ele geçirdikleri yeni nesile hoş geldiniz. İlk Modern Warfare 2'de olmasına rağmen ikinci oyuna eklenmeyen "Köşelerden Bakabilme" ekstra içeriği için aylık ücret 4.99 dolar.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

said:

Devasa Online oyunlar ile FPS'ler arasındaki farkı çözememiş, oyuncuları ise olabilecek en yanlış şekilde tanımış iş adamlarının, sevdiğiniz oyun serilerini ele geçirdikleri yeni nesile hoş geldiniz. İlk Modern Warfare 2'de olmasına rağmen ikinci oyuna eklenmeyen "Köşelerden Bakabilme" ekstra içeriği için aylık ücret 4.99 dolar.

haeha:p

amma paragözmüş iw yahu, nefret ettim resmen
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

MP deneyimim (Xbox Live'dan): tek kelimeyle inanilmaz.

Once bir arkadasimla party kurup 2 kisi spec ops yaptik, boyle iste iki kisi, AI'a karsi oynuyorsunuz, stealth gorevleri cok zevkli oluyor boyle mikrofondan sayiyoruz 1-2-3 diye ayni anda ates ediyoruz falan euhe.

Sonra MP'ye girdim ve sabah 7'ye kadar oynadim. Asiri iyi, RPG karakteri kasar gibi hissediyo kendini insan.

Dort dortluk olmus oyun, simdi M4A1'i kasiyorum sonra sniper kasicam.

M4A1 kasma kanka, o kategoride son açılan silah var, onu kas. M4A1'in damajı düşük.
Mesaj tarihi:
aklınızda bulunsun steam "online cdkey satan yerlerin" tamamının illegal olduğuna karar vermiş. Eğer g2p gibi bir siteden cdkey alıp oynuyorsanız steam oyunu accountunuzdan siliyor
Mesaj tarihi:
valla /v/ de rastladım habere ama bakıyım kimse bişey demişmi

yok valla kimse bahsetmemiş, herkes geri mail atıp refund kasmaktan bahsediyor ama. g2p ye mail atıp deneyin şansınızı ama bundan sonra böyle olucakmış. asyadan ucuza toplu cdkey alıp netten avrupada oynamak için kullanamıyacakmış. Bir nevi region lock geldi anlıycağınız steame

bunların hepsi şerefsiz activisionın başının altından çıkıyor benden söylemesi

[email protected]
Mesaj tarihi:
mail attım zaten, ben paramın g2play de kalmicagına eminim zaten de. account yalan oldu o koydu biraz
geri gelen para 30tl daha eklerim kutusunu alırım artık daha da steamle muhattab olmam.

edit: ZUAAA harbi hayranım şu g2playe adamlar çat diye bu sefer retail cd key yolladı
Mesaj tarihi:
90 tl az bile, oyun normalde 59.99 artı taxle 65 dollara geliyor ne bekliyordunuz direk amerika fiyatını koymuşlar, ha bir 10 dollar daha pahalı normal pc oyunlarına göre, xbox360 playstation3 oyunları 59.99 normalde.

bu arada bilmiyorum nasıl yapmış ama çok güzel yapmış efsane throw

eğer bunu hesaplayarak attıysa yok böyle bişi
Mesaj tarihi:
oyunu cok hızlı şekilde hevesle bitirdim hiç altyazıları falan okumadım.

Konuya hakim olamadım =) birisi spoilerla özet yapabilir mi ? bi onu oynadım bi bunu :p
Mesaj tarihi:
sayemde zengin oldu hayır duasını aldım adamcağzın. zengin ettim nede olsa. zaten bu fani dünyada kefenin cebini doldurmayı isteyen tek gariban o.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...