Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 steam kafayı yedi evet ekleyin beni de revangelis olarak listeye oynayalım beraber yarın olmaz gerçi ertesi gün sınav var ama sınavdan sonra durmak yok:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o atış bizim lan party de olsa yok yani cinayet sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bıçak tabiki tamamen bal. zaten ayarlasan bile olma ihtimali milyonda 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 gaz ölmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Allah belanı versin Steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 tam turk parti vardi negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ulan eve geldim 2 kafa göz deleyim, yatağıma geçip dizi izlerim diye. Yapılacak iş değil bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Kaede said: o atış bizim lan party de olsa yok yani cinayet sebebi dikkatli olıyım o zaman bi dahaki lan partide de skilllerimi konusturmıyım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Steam ne oldu yaw? Oyun aciliyo turunu secince exe hatasini basiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Steam Online'a bağlı değilsin diyor bana da, yalan oldu bu gece, oynasam da küstüm oyuna, başka zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi steam bu kafasına gore oynatır oynatmaz. alışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oynamayın abi, yarın dersim var benim zaten sdf. ghostla ilgili ek paket mi geliyor dın dın dın dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ahahah patlayin pc ciler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kimse söylememiş yalnız, konsolda fps sux good morning troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu arada, Rusya'da yasaklandi oyun. Piyasadan geri cekilmis tamamen, havaalani kismini kaldirip tekrar onaya sunacaklarmis hukumete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi gec bile kalmi$lar yani. resmen putin le soykirima gidi$ o bolum. cok anlamsiz bi de, niye yaparsin ki oyle bir sahneyi. aq kotu rus iyi amerkan temasindan nefret eder hale geldim iyice.cod4 te negzel hep opposing force a girip seal de$iyodum, burda random tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mokoko said: bu ne? bu gerçek mi şimdi?? gayetde fb - gs maç skoru. 1-1. gollerde alex ve lincolnden gelmiş. pvt. onur yapmıs bunu kesin. bi de altta çarşı işareti var. şimdi farkettim.d sgfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 knife kill efsaneymiş. oyunun multisi baya güzel olmuş ama nedense hala şu helikopter hayvan gibi nerde olsan vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 onun daha hayvan gibi olanlari var. sen icine girip milleti tariyosun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Penthesilea said: bu arada, Rusya'da yasaklandi oyun. Piyasadan geri cekilmis tamamen, havaalani kismini kaldirip tekrar onaya sunacaklarmis hukumete. Ee ama haklı adamlar, her ne kadar oynamama seçeneği olsa da sivil katliamı hoş olmamış. Ordaki adamlar Türk falan olaydı, zaten korsanını bile sokmazlardı netin omurgasından yasak koyup. Oyunun başında savaş alanında gözüken sağlam cami minaresine bile niye koymuşlar falan diye laf eden oluyor yahu, ben ona İsraillilik olsun diye denemek için ateş etmeye çalıştım gerçi bişi olmuyor ama, hemen kızdı hummerdaki çavuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hiç nukela oyunu bitiren oldu mu? veya bitirildigini gören? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Wgn2jugK_Hk wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 youtube da tactical nuke videoları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Online performansı nasıl şimdi, kıyılır mı 90 liraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 multi oynamak için lisanslı almak şart dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar