moriQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 said: Activision Blizzard yeni yaptığı açıklamada, yeni oyunlarını duyurdu. World at War'dan sonra tekrar Infinity Ward'a dönen Call of Duty, 6. oyuna "Modern Warfare 2" ile devam edecek. Oyunun 2009'un Sonbahar aylarında piyasalarda olması bekleniyor. (Muhtemelen Kasım ayı). Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Güzel haber de, umarım ilki kadar zevkli, kendini oynatan bi oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ooo şahane oldu bu. Ben bunlar oyunun en başarılı CoD olmasına rağmen modern savaştan ellerini çektiler diye düşünüyordum. İki ayrı seri yapıp hem WW2 hem de modern savaş sevenleri mutlu edecekler gibi gözüküyor. Ben WW2'de DoD'dan iyi birşey yapabileceklerini sanmıyorum zira senelerdir yapamadılar ancak modern savaşta zirveye oynayabilirler. Bu arada sonbahar doğru ancak muhtemelen Kasım diye sallamış. Yerli oyun haberlerini çok ilginç insanlar hazırlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 said: bence şirketin stratejisi.. treyarch ve iw'ye aynı anda oyun yapmaları söylendi. dedilerki treyarch koçum sen bize cod4ün ününü kullanarak aynı ayarda bi oyun yap, milletin gozunu boya bole flamethower falan olsun videolara koyalım ve 1 sene içinde çıkar, infinity sende abi on numara süper bi oyun yap millet paraları treyarchinkine basarken bizde günah keçisi olarak treyarchi kullanalim sonra bombayi senin asıl cod ile patlatırız, hem arada 1 cod ile daha çok para kazanırken hem de kaliteli cod ile ünümüzü korumuş oluruz. nası fikir babs? ok abi bize uyar iw yapar, güzel de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 guzel olurda bu adamlar hic sfi-ci olayina girmeyecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yok modern warfare iyidir. salyalarım şimdiden akmaya başladı bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 cod 5 in multisi 4 un multisinin yarısı kadar tatmin etmedi malesef. 4 e geri döndüm direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 cod4 serverlarında adam kalmış olsa geri dönerim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 cod4 serverlarında hala bolca adam var abi, hala oynuyoruz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bence cod 7 de jedi sivil war gibi bi olaya girsinler acayip guzel yaparlar bide :) multiyide 64 e kadar cikarsinlar artik daha az lag la :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ne ceydasi ne sayins fiksin noluyor, VIETNAM VAR ULAN KAPI GIBI! PORPIIL HEEEYZZZZ dayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 MADBOY said: Ne ceydasi ne sayins fiksin noluyor, VIETNAM VAR ULAN KAPI GIBI! PORPIIL HEEEYZZZZ dayt. ne vietnami lan vietnammis koreymis uzak doguymus ben bunlara karsiyim :) ben karli veya karalik hafif ormanlik alanlarda seviyom yani onumu gorebildigim o uzak dogudakinlerde caliliktan baska bire sey gozukmuyo cok sucx bence eylence icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 said: Grans Collier yani Infinity Ward Studyo şefi yaptığı açıklamada ; " Call Of Duty 4 Bölüm 2 Modern Warfare'de dorukta yaşanan muhteşem bir savaş oyunu yapmaya çalışıyoruz. Geçmişi eşerek gelecekte nasıl bir savaş ortaya çıkacağını oluşturmaya çalışıyoruz. Oyunculara gerçek bir kıyım, katliam ve sakatlama hisse getireceğimizi umuyoruz. Bir ilk olarak oyuncular II. Dünya savaşı askerleri ile modern askerler arasındaki savaşa tanık olacaklar. 101. Hava İndirme Tümeni askerlerine karşı 2009 yılının sibernetik görünüşlü, ellerinde laser silahları olan askerler olacak. Ayrı eğer Nazi Zombie modunu sevdiyseniz size bir müjdemiz daha olacak. O da Japon Kurt Adamları ( Warewolfs ). " dedi. Sabahları Napalm kokusunu sever misiniz ? Peki ya zamanda yolculuk eden askerler, nazi zombileri ve Japon kurt adamları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Oyuncular olarak geçmişten gelen Alman savaş makinaları ile ve uzak doğu terörist grupları ile Modern Warfare II'de savaşacağımızı IW yaptığı resmi açıklamada anons etmiş bulunuyor. Şeytani bir doktor geçmişte Adolf Hitler ile bağlantı kurar ve kendi ekibi olan uzakdoğu teröristleri ile beraber geçmişten getirdiği Nazi ordusuyla dünyanın başını derde sokacaktır. İngiliz ve Amerikan birlikleri ise bunlarla başa çıkıp dünyayı kurtarmak durumundadırlar. İşte karşınızda Call Of Duty 6 ( Yani COD4 Bölüm 2 ) Modern Warfare - 2. Heyecanla önümüzdeki 2009 senesinin kasım aylarını bekleyeceğiz anlaşılan. Call Of Duty 4 Bölüm 2 Modern Warfare Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Nintendo Wii, Nintendo DS ve PC için çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abiiiiii kac kac kac, birak, iptal etsinler o projeyi. Afedersiniz icine sicacaklar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abi hakkaten bu ne ya, red alert 3 mü bu.. alienle predatoru da ekleseymişler ii olurmuş böle deathmatch tadında falan ahahah warewolf dio ya.. bi de 2.dünya savaşı askerleri mp44 ile mi savaşacakmış lazerli sibernetik görünüşlü askerlere karşı.. offf senaryoya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Red Alert yapmışlar. Her ne kadar kulağa kötü bir fikir gibi gelse de aynı WW2 klişelerini X oyun kullanan bir seri için ilginç olmuş, merak etmediğimi söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 e cok gereksiz olmus, oyun motorunun bi daha siksak bi damla daha su cikarmi demisler bu cikmis. adam gibi yeni oyun yapsinlar red factiondaki gibi heryer yikilsin patlasin duvarlar coksun falan. go go go hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o yazilar ne oyle japon kurt adamimi :) boyle sacma birsey olurmu ufak tefek japonlar kocaman kurt adammi olcakmis ? fare adam olsa bence daha mantikli peki o zaman ruslar ne olcak kutup ayisimi ? o zaman usa da guvercin adam olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Lütfen şaka çıksın bu senaryo :) Treyarch yapsa bide zai beceremioalr fantastiklikle işi kotarmaya çalışıoalr derdim de IW ye yakışmıo bunlar. Japon kurt adam nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ortada kaynak yok birşey yok agalar. Atlamayın, kolpadır o. Ben günde 3 tane yabancı 'gaming' sitesi takip ediyorum, öyle bir açıklama görmedim. Süper kolpa bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gözleri çekikik minik boylu bağıran japon kurt adamlar sadasdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 mavi gözlü zenci japon kurtadamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Umarim boyle bir sacmalik yapmazlar, adamakilli birsey yapacaklarsa da hala vietnam konusunda gecerlidir oyum, haber gercek cikarsa oyunu dl bile etmem yani, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bende baktim, kolpa haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kolpadir yaw olurmu oyle sey hadi japon baligi olcak deseler nehirde falan hadi neyse dicem :) ila bir seye benzetceklerse usa yi tavuk adama benzetsinler :) japon dan kurt adam olmaz japondan olsa olsa sicanadam olur (fare turu yanlis anlasilmasin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar