kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 izliyoz bakalım az önce van diesel öldü :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ah ah gene son sahneye yetiştim[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 kardeşler takımının en bomba bölümlerinden biride 2. bölümdü D-day in olduğu gün.Hastası olmuştum.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 iyi gene trt kesmeden etmeden gayet güzel veriyor, geçen sefer de böyle kesmeden vermişti ki kesilebilecek film.. babamla seyrettik, ilk seyredişte ille ağlamaklı oluyor herkes son bölümde.. tom hanks de tom sizemore da süper..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 insanı savaşın içine çekip,onun soğukluğunu yaşatabilen nadir filmlerden.özellikle normandiya çıkarmasını görünce insan sanki ordaymış gibi oluyor.[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 babamda en sonda ki mezarlık kısmına geldi, a güzel filme benziyor dedi, dedim bitti. 3 saatlik filmdi bu filan diye, tekrar verirse haber ver dedi. TRT şimdiden 3 kere verdi sanırım. 4. de haberimiz olsada beraber baştan izlesek :p[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bunun üstüne hearts of iron oynuyorum, süper.. o infantry gun'ı geliştirmekle meşgulüm amerikalıları deşen.. sonra da atlantik duvarı'nı inşa edeceğim.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 şu hearts of iron ı hiç sevemedim nedense, gerçi tek oyunumu Türkiye ile oynamış olmamdan dolayıda olabilir. Amerika ile bir daha denerim[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 trt super verdi reklamlar cok kisaydi pisman ettiler bi onceki mesajimi attigima helal olsun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hearts of iron'da her ülke oynanmaz, tükiye ile oynarsan tabii birşey anlamazsın. almanya, sovyetler, ingiltere, japonya, amerika gibi ülkeler olacak. hele almanya ile oynamak müthiş keyifli, öyle türkiye ile alakası yok yani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ulan ne güzel filmmiş be! Müthişti inşallah bitmez devam eder daha dediğim filmlerden biriydi :=) O ellerinden bıraktıkları Alman askerine ve o genç cephane taşıyan asker çocuğa çok küfür ettim içimden! Ryan da çok küfür ettim. kaç kişi öldü onun yüzünden! Ama sonu çok güzeldi. Afferim ryan delikanlı çocukmuş iyiki kurtarmışık seni..[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 daha önce izlemiş olmama rağmen kaçırdığıma üzüldüm uyuya kalmışım..[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya o upham var ya upham bu kadar olmaz ya ne zaman izlesem deleniyorum ordaki herkes onun yuzunden oldu nerdeyse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya olamaz hayır yaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 uff izlemedim hberim bile olmadı izlemeyi en çok istediğim film dir...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 valla upham'a bende kılım. adamın bi altına etmediği kalıyo yani (yoksa ediyo muydu?)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 o mermi tasiyan lavuga kil oluyorum 2 adim daha ciksa adami kurtaricak bicaklanmaktan mal gibi duruyo orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Fucked Up Beyond All Repair[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 "sadece turklerl filmdeki oyuncularla birebir diyaloga girer" tipi bir yazi vardi bu forumda ehe cok dogruymus :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 fubar fubar hhaha[signature][hline]Pati Fetişisti =o= Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 o alman askerine uyuz oldum orda ölmemek için her türlü hareketi yaptı şerefsiz sonra gitti onu öldürmek yerine serbest bırakan yüzbaşı'yı vurdu..töbe nasıl küfür ettim izlerken aeuh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Gimli, 06 Mayıs 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Fucked Up Beyond All Repair ben sonuncusunu recognition diye hatırlıyorum nedense.. "das liberty statue ist kaputt!" :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sizi böyle alalım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Eee fubar ne alaka???? ben anlayaman![signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar