Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Er Ryan ı Kurtarmak!!! TRT Çarşamba 20:30

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

iyi gene trt kesmeden etmeden gayet güzel veriyor, geçen sefer de böyle kesmeden vermişti ki kesilebilecek film..

babamla seyrettik, ilk seyredişte ille ağlamaklı oluyor herkes son bölümde.. tom hanks de tom sizemore da süper..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

hearts of iron'da her ülke oynanmaz, tükiye ile oynarsan tabii birşey anlamazsın. almanya, sovyetler, ingiltere, japonya, amerika gibi ülkeler olacak. hele almanya ile oynamak müthiş keyifli, öyle türkiye ile alakası yok yani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ne güzel filmmiş be!
Müthişti inşallah bitmez devam eder daha dediğim filmlerden biriydi :=)

O ellerinden bıraktıkları Alman askerine ve o genç cephane taşıyan asker çocuğa çok küfür ettim içimden!
Ryan da çok küfür ettim. kaç kişi öldü onun yüzünden!
Ama sonu çok güzeldi.
Afferim ryan delikanlı çocukmuş iyiki kurtarmışık seni..[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

ya olamaz hayır yaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

uff izlemedim hberim bile olmadı izlemeyi en çok istediğim film dir...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

o alman askerine uyuz oldum orda ölmemek için her türlü hareketi yaptı şerefsiz sonra gitti onu öldürmek yerine serbest bırakan yüzbaşı'yı vurdu..töbe nasıl küfür ettim izlerken aeuh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...