Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hertha Berlin - Galatasaray 03.12.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

2 net penaltıyı çalmamış hakem.hadi 2 tane tartışmalı penaltı pozisyonu var verebilirdi deil de direk net penaltı :)

ben yanlıs maçları izliyorum.burdaki yorumları okuduktan sora kendi gorduklerimden suphe duyuyorum yani.her ele çarpan penaltı mı olur arkadaşlar yapmayın etmeyin.bizim attıgımız penaltıda adam yan topu el kol havada karşılıo.

sizin net penaltı dediğiniz pozisyon ceza sahası dışında nsaatte bilmem kaç km hızla çekilen şut ve ceza sahası içinde 20 tane adam var.pinball hesabı topun kime neye çarptıgı belli olmuo tekrar tekrar izlemedikçe.

ayrıca baggio 2 tane ard arda msg editlemeye üşendiğimden oldu.bide sana göre geyik olabilir ama geyik değildi.burası futbol bölümü.gs maçı topici.fikirlerimi ve maçla ilgili düşüncelerimi belirtiyorum.post kasma gibi bir isteğimde yok
Sosyal ağlarda paylaş

Aceto said:
Hertha Berlin 0 - Galatasaray 1

Bir tarafta Alman ekonomisi ve Bundesliga ve bir tarafta Türkiye ekonomisi ve bizim Süper Lig. Sahadaki yıldızlara ve maliyetlerine bakıyor ve nasıl oluyor diye soruyorsun kendine. Bir tarafta sadece Pantelic ve Voronin diğer tarafta Galatasaray'ın yabancıları. Tribünlerden başlayalım. Hertha Berlin stadında (geçen sezon/lig) 45 bin ortalamaya, %60 doluluğa oynayan bir takım. Galatasaray'a karşı stadın %75'ini kaptırmışlar. İlk mağlubiyet demek ki gişede. 6 günde 3 maçına çıkıyordu Galatasaray. Futbol gündemini kenarından takip edenlerin bile ezberden sayabileceği onbiriyle. Ayhan-Meira kötü bir ikiliydi Portekizli yüzünden. İdeali Ayhan ve Barış ya da Mehmet Topal'dır. Barış ve 3. stoper Mehmet Topal öndekilerin her türlü varyetesini süpürecek kadar iştahlıydılar. Benfica rakibe basmayan bir takımdı, oyun aldatıcı olabilirdi. Almanlar ilk 30 dakikada renklerini belli ettiler. Bundesliga'da son 4 maçını kazanmış Hertha Berlin Galatasaray kalesine gelemiyordu. Pantelic ya da Voronin biri fazlaydı. Artı bir adam orta sahada topu Galatasaray'da bıraktı. Avrupa kupalarında deplasman maçlarında oyunu ancak Avrupa'nın dev takımları çerezler karşısında bu kadar domine edebilir. Top göstermedi ama ceza sahası içinde pozisyona da giremedi Galatasaray. Problem işlemeyen kanatlardı. İki maçtır Arda solda başlıyor, sezon başından beri Kewell solda başlar, 15. dakikada Arda sola kaçardı. Fedekarlık yapması gereken Arda, Kewell'ın sağ kanatta oynamadığı aşikar. Arda da sağ kanada geçmek yerine solu Kewell'a bıraktıktan sonra göbekte dolanmaya başladı. Sahaya Lincoln'ün kaptan çıkması bir mesajdır. Yani bu takımlar birer kitapsa; Hertha Berlin, tuğla gibi Alman İş Kanunu, Galatasaray da Mungan külliyatıydı Lincoln sayesinde. Hertha Berlin'in bir eksik orta sahası, Baros ile beşleyen Galatasaray orta sahasını bir türlü düşüremedi oyundan. Ne kadar iyi oynarsan oyna, top o kaleye girecek. İkiye birde Almanlar kaçırınca bunu hatırladık elbette. Penaltı Süper Kupa'da Suat'a çalınan penaltı gibi, o haksızdı, bu haklı. 6 günde 3. maçına çıkan Galatasaray son 10 dakikada düştü oyundan; ki normaldir ama değişiklikler de 15 dakika gecikmeli geldi. İtalyan hakem Hertha Berlin'in de bir penaltısını vermedi uzatmada. Ne diyelim; İtalyan kardeşliği, Inno di Mameli(!). Bu arada 10 yıldır İtalya'da Del Piero, Sheva'nın şutlarını çıkartan De Sanctis için "kaleci değil" diyen yorumcular daha İtalyanca su demeyi bilmiyor. Roma'ya gittiklerinde susuzluktan ölürler(!) Galatasaray kadrosu maksimumu 3 Avrupa kupası maçında verdi. Skibbe bunu lige kopyalabilirse dereyi geçer... Blogda anket sonuçları bir zamandır ters gidiyor. Anketlerden favori çıkan maçı kaybediyor, bugün de böyle oldu. Kim paraya çevirdiyse hayrını görsün... Hayatı boyunca bu maçları televizyondan seyredecek olan Erdoğan Arıca'nın da katkısını da gözardı etmemek lazım tabii.

http://acetobalsamico.blogspot.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı izleyemedim, benim de hokey maçım vardı aynı saatte onda oynamam gerekti. Yeni gelebildim şimdi bakıcam özete maça falan. Önce bi foruma bakayım dedim şaştım kaldım.

Hayır fener maçında tartışmalı pozisyon olur ağlarsınız, beşiktaş maçında olur, ağlarsınız. Anadolu takımına karşı olur, ağlarsınız sonuçta lig bu sizi de etkiler de, hiçbi alakanızın olmadığı hatta gs nin puan almasının size yaradığı avrupa maçında ağlamanın artık mantıksal bi yönü de yok ki... Bildiğin fanatikliğin başa vurması.

Pozisyonlar penaltı mı değil mi noluyo hele bi izliyim sora bakar karar veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Skibbe şöyle konuştu:

“Bugün çok iyi mücadele ettik ve çok iyi bir futbol sergiledik. Bizim tekerlekli sandalye basketbol takımımızın kıtalararası kupayı almasında sonra biz de bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Penaltıya kadar maçın haklimi bizdik. Son dakikalarda Hertha ne var ne yok üstümüze geldi. Maçın gidişatı bunu gerektiriyor. Buraya gelip bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz.

Ben bu sabah stresimi attım. Benim için bu maç stres altında geçmedi. Özellikle bugün hiç geçmedi. Ben maçın keyfine vardım. Ligde de istediğimiz yerlere gelmek için bu galibiyet bizim için çok önemli.

Lincoln’ün G.Saray gibi bir takımın kaptanı olarak bu maça çıktığı için gurur duyduğundan eminim. Kendini G.Saray’la bütünleşmiş olarak gördüğü için bugün Lincoln kaptan olarak çıktı!..

Elinizdeki futbolcular hangileri, kimler var, kimleri kullanabilirsiniz? Bunlar çok öenmli. Son haftalarda Barış, Emre ve Mehmet Topal olmadığı için dizilişte sıkıntı yaşayabiliyorduk. Önümüzdeki haftalarda çift forvete de dönebiliriz.”
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...