Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Çünkü yendik? Gole kadar da Herthanın tek bir pozisyonu var o da saçma bir ıskadan oluştu. Gayet de akıllı ve düzgün oynadık. Golden sonra psikolojik olarak yaslandık ama atamadılar. :P Hertha Berlin tırt falan değil, bildiğim kadarı ile Lig 3. sü bir takım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 seni kırmayalım bu maç 1-1 bitmiş varsayalım.yine çıktık gruptan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 iyi oldu 9 puan iyidir ama bence metalciler haftaya 3 puan alır benficadan biz de 2. çıkarız gruptan öle doğdu içime işallah yanılırım bu arada son pozisyon penaltı gibi geldi bana iyi yırtmışız vermemiş hakem haha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 gs ezdi bariz. bu oyunla 3-4 görmeliydiler aslen skor futbol kalitesini yansıtmıyor.. ayrica sonlara doğru oyunu çok soğutmaya çalişmadilar (nonda hariç, arda'da gerçekten sakatlandı diye tahmin ediorum.) o hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 son 7 maçta kendi evinde yenilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 benfica varını yoğunu koyar ortaya çünkü gruptan çıkma şansı doğdu adamlara 2 maç kaybetmelerine rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 nonda nnie böyle oldu.beğenirdim adamı ya. benficanın cıkma şansı yoksa metalist alır maçı gibime gelio.varmış.gerçi samiyende bizi yenen benficayı orda yener herşekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Cidden avrupada bir başka oynuyor takım yahu. :P Topun gerisinde duruyoruz takım olarak ve Lincoln ile çok hızlı çıkıyoruz. Barış da bugun süper oynadı. Metalist maçında çok küfretmiştim geri aldım hepsini ehuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hakem eledi herthayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kıyamam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sırf lincoln diye bagırmak için maçlara gidicem artık.adama hayranlıgım bin kat arttı son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hacettepe maçı gibi bu maçıda hakemle kazandık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 son poziyon penaltıydı ama yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Red; said: 9. Üyeler forumu kullanırken hiçbir şekilde aynı mesajı tekrar tekrar göndermemeli, konularda peş peşe mesaj atıp düzensizliğe yol açmamalı(yazacak başka mesajınız var ise önceki mesajı güncelleyip oraya ekleme yapmayı tercih ediniz), yazım ve imla kurallarına mümkün olduğunca dikkat edilmeli ve irc dili kullanılmamalıdır. Yazılarda göz yoracak ve anlamsız biçimde kalın, italik vb yazım şekilleri gereğinden fazla kullanılmamalıdır. .. aynı dakika içindeki 2 kısacık geyik mesajına hitaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Red said: nonda nnie böyle oldu.beğenirdim adamı ya. benficanın cıkma şansı yoksa metalist alır maçı gibime gelio.varmış.gerçi samiyende bizi yenen benficayı orda yener herşekilde :) nonda 5 senelik kontratı imzaladı yatıyo tabi. bu takıma cidden 2. bir forvet lazım şaka maka. Ü. Karan desen çok dengesiz bir adam ki bu sene pek futbol oynama niyeti yok. Nonda ortada, 2 metre yanındaki topu alacak mecali kalmamış. Şükür dursaydı yedek kulübesinde kötü mü olurdu yahu. Devre arası alalım Mehmet Yıldızı falan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tebrikler gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 knoxville said: hakem eledi herthayı ah canıms. kıyamam ya gel bakayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Baggio said: Red; said: 9. Üyeler forumu kullanırken hiçbir şekilde aynı mesajı tekrar tekrar göndermemeli, konularda peş peşe mesaj atıp düzensizliğe yol açmamalı(yazacak başka mesajınız var ise önceki mesajı güncelleyip oraya ekleme yapmayı tercih ediniz), yazım ve imla kurallarına mümkün olduğunca dikkat edilmeli ve irc dili kullanılmamalıdır. Yazılarda göz yoracak ve anlamsız biçimde kalın, italik vb yazım şekilleri gereğinden fazla kullanılmamalıdır. .. aynı dakika içindeki 2 kısacık geyik mesajına hitaben.orda ünlem işareti boşa yok heralde,yada arkadaşı özelden uyarabilirdin sırf laf atcam herkez görsün diye ortamı germene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 baggio o ardarda mesaj olayını arada ben de yapıyorum ya, üşeniyorum geri dönüp editlemeye yazmış bulunuyorum yollayıveriyorum, o kadar kafa yorulcak bişi değil aslında ya neyse, kural kuraldır sonuçta lincoln arıcaya inat avrupa kupasında rakip 11 kişiyken yaptı hareketlerini=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 En azından kimler "penaltıydı hakkaten iyi yırttık" diyebilecek düzgün insanlar, kimler başkasına olunca laf etmeyi bildiği halde GS'ye olunca inkar edip dalga geçecek kadar dansöz insanlar görmüş oluyoruz, fena mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 barış = ercik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ona bakarsanız son saniyelerde bizim ceza sahamızda kim kime dum duma top eline çarpan çarpana idi hakem bişi demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ya 1-1 olsun bacyo yine çıktık yahu seni mi kırıcaz aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 son pozisyon ayrıca penaltıydı ama galibiyetimizi gölgelemez çünkü baya iyi top oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kewell sürekli yerlerdeydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar