erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 gelmesine hiç ihtimal vermiyorum ama gelirse efsanevi bir şey olur. ama gelmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Diego sadece orta sahanın ortasında oynayıp hücumu sürükleyen bir oyuncu,çok yönlülüğü yok.Bu tarz futbolcular Avrupadaki büyükler tarafından tercih edilmiyor pek,Kaka vs. gibi bir adam varsa elinizde o başka tabi.Sistemleri altüst ediyor bu tarz adamlar takımlar resmen çift forvet oynayamıyor, benim düşüncem Diego baş-altı takımların sürükleyicisi olacak bir oyuncudur,yetenklidir orası ayrı,Fenerbahçe bastırırsa parayı alabilir.Ama yaşı daha genç Atletico Madrid tarzı bir takıma gider giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Sotto said: Real varken Fener'e gelne ihtimali mi var allah aşkına... alex için de aynı şey söyleniyordu, hatta şu şarlatan fatih altaylının gelmeden önce alexle ilgili güzel bi yazısı vardır BiTcH_oFBaT said: werder'den neden gelsin bi adam fenere. lütfen yani. di mi fenere kim gelmiş ki şu ana kadar koooooooskoca werderden gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Alex Real varken mi Fener'e geldi? Yapmayın yuh artık. Real Alex'i almaktan vazgeçti diye geldi Fenere. Hayır hepsini geçtim Aziz Yıldırım kendisi açıklama yapıyor "Bizi Avrupanın dev kulüpleriyle bir tutup transferde aynı yarışa sokuyorlar. Ama yanlış. Biz büyük kulüplerle yarışmıyoruz, onların almadıklarını alıyoruz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 genç oyuncular için transferlerinde menejerlerinin büyük rolü oluyor sadece klüp işi değil. Bu kadar genç ve yıldız olan bir adamın almanya,ispanya,ingiltere,italya dışında bir lige transfer olması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 fenre kim gelmiş kariyerinin zirvesindeyken avrupadan? kim örnek ver lütfen. anelka'mı ? adam burayı kullandı yürüyerek top oyandı roberto carlos mu? adam kovulcaktı fenere geldi. bu bile büyük başarı ama onu kabnul ediorm hoydonk (evet böyle yazıorm dsa) mu? adam şampioynlk yaşayamamış bi adamdı kariyerinin sonunda kim var? alex mi? evet adam geldi ama fener dışında kimse onu gerçekten istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 BiTcH_oFBaT said: fenre kim gelmiş kariyerinin zirvesindeyken avrupadan? kim örnek ver lütfen. güiza'yı getirdik işte, şimdiye kadar pek bişey yapamamış da olsa adamı ispanya gol kralı olduktan sonra aldık, kariyer zirvesi diyebiliriz bence :) ama zaten ligimize kariyerinin zirvesinde olan bir oyuncunun gelmesi saçma sapan paralar ödenmeden mümkün değil. futbol kalitesi yerlerde sürünen bir ligimiz var bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 başka yok zaten. guiza yı getirmek başarı ona bişey demiorm ama adam gelirken ispanyada para vermiolar değer bilmiolar diye geldi buda düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Rewendor said: Alex Real varken mi Fener'e geldi? Yapmayın yuh artık. Real Alex'i almaktan vazgeçti diye geldi Fenere. Hayır hepsini geçtim Aziz Yıldırım kendisi açıklama yapıyor "Bizi Avrupanın dev kulüpleriyle bir tutup transferde aynı yarışa sokuyorlar. Ama yanlış. Biz büyük kulüplerle yarışmıyoruz, onların almadıklarını alıyoruz" diye. hatta şevşenko için aynen şunu dedi "tamam ben bu adamın bonservisini ödeyip alırım peki kim vercek yılda 7.5 milyon euro? öderim diyen varsa gidip alalım şimdi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 erucalavera said: BiTcH_oFBaT said: fenre kim gelmiş kariyerinin zirvesindeyken avrupadan? kim örnek ver lütfen. güiza'yı getirdik işte, şimdiye kadar pek bişey yapamamış da olsa adamı ispanya gol kralı olduktan sonra aldık, kariyer zirvesi diyebiliriz bence :) ama zaten ligimize kariyerinin zirvesinde olan bir oyuncunun gelmesi saçma sapan paralar ödenmeden mümkün değil. futbol kalitesi yerlerde sürünen bir ligimiz var bana göre. Gol kralı olmak bence cok onemli bir kriter degil bkz. okan yılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ara transferde cisse, seric ve bobo gönderiliormuş. ve sanırsam da müşteri bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 İbrahim Üzülmez'ide yollarlar inşallah bide gitmeden kafasını gözünü yarıp futbol hayatını bitirmek lazım bizden sonra başkalarınada zararı dokunmasın diye. vatana millete hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yusuf %99 trabzonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bobo gitmemeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yedek kulübesinde çürüsün diye mi? oynaymayacaklarsa yollasınlar adama da yazık. takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri ama köreliyor. göndersinler bari kendini kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 10m verdiklerinde satsalardı keşke boboyu gerçi Y.Demirören o parayı da başka bir t.d. ye tazminat olarak harcardı off ben sıkıldım GS'li olarak şu adamdan yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 fulham blackburn maçı vardı bugün. noldu o? iptal edildi filan diye duyumlar aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 fener yönetimiyle werder bremen başkanı antalyada Diego için görüşmelere başlamış 17m eurodan kapı açıomuş bremen... realde devredeymiş diego için, ama aziz başkan bu kolay pabuç bırakmaz alexi,anelkayı,carlosu,ortegayı nasıl getirdiyse tereyağından kıl çeker gibi bu diego işinide halleder bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 diego ile ilgili aceto'nun yazısı Aceto said: Diego ile Fotoğraf Çektirmek 10-15 yıl önce Avrupa basınını takip etmek zordu elbette. Internet öncesi mesela La Gazzetta dello Sport'a ulaşmak... İstanbul'un 1-2 noktasında; o da bir gün öncesinin gazetesi, 4 katı fiyata satılırdı. O da bulabilirsen... Bugün hala İtalyan medyası gazetelerin birebir içeriğini internette yayınlamıyor. Bizim gazeteler gibi tam metinler sitelerinde yer almıyor. Herşeye rağmen tırnağınla kazıdığında bulamayacağın detay yok bu deryada. Fotoya dönüyorum. Bu 80 model gazetecilik. Evet kendi mesleğimi, değiştiremediğimiz alışkanlıkları eleştiriyorum. Çantaya bir forma koyulur, Werder Bremen Antalya'da kampta, taraftar edasıyla Diego'ya yaklaşılır, forma önüne tutulur ve flaş çakar. Olmuyor böyle. 2008'e geldik, komik kaçıyor. Mevzu, Fenerbahçe Diego'yu alır, almaz değil. Madem Diego yazacağız, ne yazıyor Almanlar, İtalyanlar bakmak lazım. Şükürler olsun, mesleğin en güzel tarafı, La Gazzetta günü gününe öğle saatlerinde masama geliyor. Öğleden sonra okuduklarımdan, öğrendikerimden aktarıyorum. Diego'nun 2011 yılında bitecek olan sözleşmesi için Werder Bremen'in istediği rakam 25 milyon euro. Bundesliga'da 75 maçta, 34 gol atan, 29 asist yapan 23 yaşındaki Brezilyalı için en şanslı kulüp Juventus. Diego, Amauri ile birlikte oynamak istiyorum diyor. İtalyanlar bu sezon klasik 10 numaraya, oyun kurucuya dönüşü tartışıyorlar. İngilizler gibi iyi kanat oyunculara sahip olmayan takımların mutlaka iyi bir 10 numara ile oyunu kotarabileceklerine inanıyorlar. 10 numaraya yakıştırırsınız ya da yakıştırmazsınız, Totti, Doni, Kharja, Simplicio, Santana, yedekten Jovetic, Hamsik, Lazzari adı geçen isimler. Diego da bu listeye eklenebilecek olası bir transfer. Şimdi hep beraber bir daha fotoğrafa bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 appiah bjk ya dio tanju çolak. yıldırım demiroren bizim eskileri almaktan bıkmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 beşiktaş geremi'yi alacak diyorlardı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 mokoko said: appiah bjk ya dio tanju çolak. yıldırım demiroren bizim eskileri almaktan bıkmadı sanırım. keşke appiah'ı alsak. keşke. o sizin eski şu an takımda olsa ne derdin acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 appiah mı kaldı lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hotspurla antremana çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: mokoko said: appiah bjk ya dio tanju çolak. yıldırım demiroren bizim eskileri almaktan bıkmadı sanırım. keşke appiah'ı alsak. keşke. o sizin eski şu an takımda olsa ne derdin acaba :) api yi cok severim. hatta tanışmışlığım bile war adamla. ama gitmeden oncede performansı baya bi dusmustu. eger ilk geldiği gibi oynicaksa basımızı ustune ama son oynadığı gibi oynicaksa selcuğu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar