bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 liste bu kız bu Tek gecelik ilişki haberi
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ingiltereyemi gidelim onumu diyor yani şimdi bu gazete
yezid Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 said: hamza aytek altuncu 01/12/2008 - 21:54 Ankete katılanlara, gelecek 5 yıl içinde tahminen kaç kişiyle birlikte olacakları ve rastgele seks konusundaki görüşleri de sorul(muş). Kesin abarttığımız için 8. olmuşuzdur. (tu)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Voys en yakın telefon terminaline koş, seni Türkiye diye Matrix'e sokmuşlar.
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sorsan herkezin düzenli seks hayatı var. abaza kaynıo ortalık be
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kafaya koydummu bi numara ben olurum kralını tanımam
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 şu sene gördüğüm en tırt anket bu.. allah aşkına taksimdeki barlarda bile akşamları doğru düzgün kız göremiyoruz nerde tek gecelik ilişki? he erkek erkeğe derseniz diyecek bişeyim yok :P
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Devilmanta said: şu sene gördüğüm en tırt anket bu.. allah aşkına taksimdeki barlarda bile akşamları doğru düzgün kız göremiyoruz nerde tek gecelik ilişki? he erkek erkeğe derseniz diyecek bişeyim yok :P tek gecelik iliki olduğu için goremiyosun işte
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 gelip testosteron kaynayan bir türk delikanlısına "kaç kez biriyle yattınız" diye sorarlarsa olacağı budur
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 "gelecek 5 yıl içinde kaç kızla yatacaksınız" nasıl bi sorudur arkadaş? planlı programlı mı yapılıyor bu işler yoksa ben bunca senedir yanlış mı biliyorum?
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yalan haber, yine amerikadaki su bizim goremedigimiz duyamadigimiz bilim adamlari ve istatistikcilerin bok yemesi,gazetenin sucu ne :P
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Aslinda tutarli gibi ama ispanya tr den geri olamaz, yunanistanla tr arasinda bu kadar fark olamaz. Isp tr deissin olur bana.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 aga yillarcxa turkiyede kuku ugruna surunen turk genci yurt disina gidince tabi ucan kusa saldiriyo sonucta arastirmalarda birinciyiz ulan gel bide turkiyede ki turkun halini sor kefere
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yav hepsini gectim,finlandiya var norvec var isvec var,butun iskandinavyada gayet normal bi mevzu bu one night stand olayi ki cok sık olan bisey.Gerci biz nufustan kazaniyoruz oda var sdfsd
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Ardeth said: gelip testosteron kaynayan bir türk delikanlısına "kaç kez biriyle yattınız" diye sorarlarsa olacağı budur
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Doğrudur ya işte tecavüzü ilişkiden sayıyolar Türkiye'de ondan.
Öne çıkan mesajlar