Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 al bir melankoliği vur öbür melankoliğe.. :) çıtkırıldı çıtkırılacak bone'umuz.. :-p[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Isınız gucunuz yokmu olm gıdın ders calısın :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yok abi valla. kendimi dogaya kitaplara ve pcye verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Zuhahah en ıyısı bab bendensın :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Halfmumi, 24 Nisan 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Ben aşığım dalgalara, konyada ne dalgası ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Kum tepelerinden gelen efkar dalgası... yanlızlığın verdiği o hoş rüzgar dalgası... her zaman suyla olmaz dalga... (bkz: mor dalga-mavi dalga-dalga boyu) Yanlızlıkta bir dalgadır beni yüzdüren içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 çevir kazı yanmasın mumi'cim.. ;) sen gel bu yaz da sahra rüzgarlarına değil akdeniz meltemlerine bırak kendini.. 8-)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Emreniz nazıma yar-ı nar olur Mirim ;) Tez gelmek lazımdır sizi görmeğe... Lakin,tüm kainatı zamanı dize getiren zaman belirtecektir herşeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 *! İced Earth Melancholye çift tiklar* :([signature][hline]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki: boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bidaha aşık olanın .... Ben hayatı geyik olan bi insandım.Pek aşık olma heveslisi değildim birazda kendimi beğenmişlik vardı.İlk aşık olduğumda kimseye inandıramamıştım.Çünkü aşk denilince gülerdim bu yüzden çıktığım kızlarla dalga geçtiğim çok olmuştur. İki kere aşık oldum biri kalktı ingiltereye gitti bi daha dönmedi Diğeri ise hayatımda en çok sevdiğim insandı kız için ağlamayı saçma bulurdum ama ben ağlamayan insan kız için ağladım.Onun için kavgalar ettim çok sevdim oda beni çok sevdi.Ama bazı şeyler yüzünden çok üzdüm artık geri döndüremiyorum ne kadar çok sevsemde artık onda aşk bitti. ben bir daha aşk yaşamak istemiyorum eski geyik hayatıma geri dönücem.Bi daha aşık olanın ....[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Aşk gariptir. Bir kızı görürsün aşık olduğunu zannedersin. Ama aşk değildir bu. Belki birazcık hoşlanmışsındır. Ama farkında değilsindir. Aşık olduğunu zannedersin o kız senin oluncaya kadar.Ondan sonra da...ikinci hafta tamamen unutursun kızı. Haftalar aylar geçti, çok kızdan hoşlandım ama o kıza çektirdiğim aşk acısının acısı var hala bende.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 İrade lazım irade kedidir kedi :)[signature][hline]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki: boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 uf harbi çirkinmiş. Ama nasıl araştırıyor fotoları buluyorsunuz :) neyse asıl konuya gelirsek Aşk;bulaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hayır , bence hayatta hepimizin aşka bi kere bulaşması lazım ki hayatın bize sokulan kazıkların bileşkesi olduğu gerçeğini kavrayabilelim :)[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Ben de aşık olurum. Acayip takarım kafaya efkar durduk yere. Sonra gider konuşurum soğurum kızdan nedense. O yüzden platonik en iyisi. Bazen de söylemek için cesaret gelmiyo ondan da en iyi plato[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 google'da adini soyadini yazdim okul numarasini buldum. raider'dan kendi okulundaki insanlarin nasil resimlerini görecegimi ögrendim. numara kismina kizin numarasini yazdim çikti (okulu bilkent) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 aşk işte öle bişiy hatta ben daha da ileriye gittim hoşlandıım bi kızla çıktım sora yrılıp başkasıyla çıktım 2 a sora bvidaa yanısıyla sora ayrılıp bi ay sora bidaa sora iki üç yıl önceki kız arkadaşıma kaıldım bidaa bu sefer onun peşind edolaşmaya başladım o sırada bu demin adı geçenlerden 2. ile bidaa çıktım şindi yannız gibiyim :) çok acaip oldu ya sanki dünyada başka kız kalmamış gibi 3 senedir faln aynı insanlar hepsinin hikayesi birbirine dolaşıyo aşk böle mantıksız bişiy işte mantığıonı ararsan enden hoşuma gitti desen kafayı sıyırırsın veya zararlı şeler yaparsın.. tanıma ihtiyacı yok işte aşk bu arada bone kız fena deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 blackchaos gibi 2kere aşık oldum vede bi daha olmak istemem... ya da ister miyim ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Sonuçta bir zamanlar sevmiş hatta aşık olmuşsun, şimdi neden nefret ediyorsun ki? Fotoğrafını beğenmediğin için mi? Ayrıca çok da çirkin gelmedi bana, sadece çenesi biraz büyük durmuş. Ayrıca kız burnunu nasıl kırabilmiş merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bnce çirkin... gerçi zevk meselesi..[signature] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 24 Nisan 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 obaa .. süper yağmur yağıyo.. uff nefis koktu.. atın kendinizi dışarı ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 madem konu aşk içelim güzelleşelim[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Aşk demeyin bana laeeenenen hüleaayayattt ! Restart olmalıyım yoksa sistemin ciddi bir hatayla karşı karşıya kalacak..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Abi boşver sen yüzünü,fiziği nasıl ondan bahset. Hem çok güzel hatunla takılmayacaksın,ama çirkinde olmayacak.Öyleleri erkeğini daha mutlu eder.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 fizigi fena degildi. Özellikle tsirt felan giyince çok iyiydi.. tabii paso kazak giyerdi igrenç kazaklardan.. yaz gelsin diye beklemistim tüm kisin.. ama resme bakinca igrenç bir kiz geliyor gözümün önüne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar