Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip duygular

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bidaha aşık olanın ....

Ben hayatı geyik olan bi insandım.Pek aşık olma heveslisi değildim birazda kendimi beğenmişlik vardı.İlk aşık olduğumda kimseye inandıramamıştım.Çünkü aşk denilince gülerdim bu yüzden çıktığım kızlarla dalga geçtiğim çok olmuştur.
İki kere aşık oldum
biri kalktı ingiltereye gitti bi daha dönmedi

Diğeri ise hayatımda en çok sevdiğim insandı kız için ağlamayı saçma bulurdum ama ben ağlamayan insan kız için ağladım.Onun için kavgalar ettim çok sevdim oda beni çok sevdi.Ama bazı şeyler yüzünden çok üzdüm
artık geri döndüremiyorum ne kadar çok sevsemde artık onda aşk bitti.

ben bir daha aşk yaşamak istemiyorum eski geyik hayatıma geri dönücem.Bi daha aşık olanın ....[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Aşk gariptir. Bir kızı görürsün aşık olduğunu zannedersin. Ama aşk değildir bu. Belki birazcık hoşlanmışsındır. Ama farkında değilsindir. Aşık olduğunu zannedersin o kız senin oluncaya kadar.Ondan sonra da...ikinci hafta tamamen unutursun kızı.

Haftalar aylar geçti, çok kızdan hoşlandım ama o kıza çektirdiğim aşk acısının acısı var hala bende.[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

aşk işte öle bişiy hatta ben daha da ileriye gittim hoşlandıım bi kızla çıktım sora yrılıp başkasıyla çıktım 2 a sora bvidaa yanısıyla sora ayrılıp bi ay sora bidaa sora iki üç yıl önceki kız arkadaşıma kaıldım bidaa bu sefer onun peşind edolaşmaya başladım o sırada bu demin adı geçenlerden 2. ile bidaa çıktım şindi yannız gibiyim :) çok acaip oldu ya sanki dünyada başka kız kalmamış gibi 3 senedir faln aynı insanlar hepsinin hikayesi birbirine dolaşıyo

aşk böle mantıksız bişiy işte mantığıonı ararsan enden hoşuma gitti desen kafayı sıyırırsın veya zararlı şeler yaparsın..
tanıma ihtiyacı yok işte aşk bu arada bone kız fena deil yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...