utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 elaidi said: Elitim de yani böyle listelere gerek yok. Bilen biliyor kendini listeye göre elit çıkmamış elaidi jhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ingilizcem yok kelimeler arasına sıkıştırayım sabancıya verecek hiç param olmadı şu anki hükümete pek karışmam ne halt yerlerse yesin ben burda bişi yazıp sinir sahibi olmaktansa konu dışına arada sırada girerim dah iyi. düzenli bi sex hayatım yok itiraf ediyorum. Wj değilim bayan üyelere sarkıntılık yapan üyelerden banane lan İran dışında hiç bi ülkeye gidemedim daha TC - İran arası git gel işte. Dinlere pek bulaşmam. bi tek arada sırada troll yapıyom bi kaç kişiyle saçma lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 35 puan alabiliyorum, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 5 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 albümüm yok müslümanım ingilizce msj yazanlara gıcık bile olurum bayan üyelere yavşayan abaza gençliğe anlayışla yaklaşırım aha 0 puan bence ben seni trollerim artık ne demekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Cons benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 eksik madde var, ekle hemen... Azmo olmak: You Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Osbir düzenli seks sayılsın, insanlar seviye atlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 çok bug var bunda, beta bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bi daha hesapladım da 80 aslında. her fırsatta yurtdışında olugunu vurgulayan SADECE Penth var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 20 aldım yeni üyeyim selam bayanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 40 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aslında - veren şeylerinde listesini yapsan balonlu olmak - 35 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Listede WoW Gladiator yok, sux.(Sux yazdım ve 5 puan daha kaptım. Teşekkürler paticik.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 0 aldım. Pati serverında dota oynamış veya oynayan kişilere puan verilmeli derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Direk Elit Üyeyim..Ne Kadar Güzel.. Not : Bold Ve İtalic Daha Bir Elit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ulan sınavdan çak gel burada da çak! en azından fenerbahçe çakıyor da bi kazancımız oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 115 çıktı benim. 100-120: Yatakta başarıdan başarıya koşuyorsunuz. Aman düşmeyin, dikkatli koşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 5 ya da 0 puan emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yeni üye çıktım. Bekleyin, tek mesajda 100 puan alacağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 abi hadi ben neyse.. siz 3madalyalısınız be! ben de yeni üye çıkıyorum ya bug var ya da zamanında bi yerde bi hata yaptık biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ne yapmak lazım günlük sevişince kaç puan gelcek? birinci oluyo muyuz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 neden sabancı üniversitesi? orda herkese ekmek yok ki, bizde HERKESE EKMEK VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 pariste bi bodrumda bu konuya cevap yazıcıım diye önsevismeme ara verdim cok gereksiz ve her okuyana -10 intelligent buff veren bi konu olmus,int düşünce böylece sizde %47 nin içine girebilirsiniz,ianmıyorm ama bi güc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar