Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Not defteri programı- Cem yılmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2934

Son yayınlanan Not defteri programına katıldı Cem Yılmaz. Çok komik bi program oldu yukarıda programdan bi kesit var. İzlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
bu akşam tekrarı var sanırım yogun istek üzerine
baya güzelmiş ama
ingiizler kadar asılmıyoruz
kieve gidemiyenler evden takip etsenler orda bi el hareketide var hissettirmeden rıdvan kpotu zaten
kaçırdım bende izledim şimdi netten baya güzelmş ya:D
Mesaj tarihi:
Spacecake said:
Garager said:
Komik değil bence.

meali:
çok sofistikeyim çok kültürlüyüm basit sokak kültürü halka hitap eden esprilere gülmüyorum lanet olsun çok iyiyim.bye.

Sonunda bence olan bir cümleye böyle bir eleştiri yapmakda "cem yılmaza gülmek zorunludur,özgürlük yoktur" demekten farksızki bu mesajında da aslında eleştiri tarzındaki kişilik özelliklerini kendin yapıyorsun farkında değilsin ?

Özgürlüğün temeli budur.Sana tavsiyem bazı şeyleri sorgula,insanlara laf,çamur atma.Çünki senin birilerini eleştirebilmen için o kişiden daha bilinçli olman lazım.Aksi takdirde yıkıcı eleştiri olmuş olur.Bilinçliysende tahtında gözüm yok yani merak etme :)

Bye
Mesaj tarihi:
Spacecake said:
Garager said:
Komik değil bence.

meali:
çok sofistikeyim çok kültürlüyüm basit sokak kültürü halka hitap eden esprilere gülmüyorum lanet olsun çok iyiyim.bye.

ohahahahahahaahhaohaohohaoh
Mesaj tarihi:
Garager said:
Spacecake said:
Garager said:
Komik değil bence.

meali:

Sonunda bence olan bir cümleye böyle bir eleştiri yapmakda "cem yılmaza gülmek zorunludur,özgürlük yoktur" demekten farksızki bu mesajında da aslında eleştiri tarzındaki kişilik özelliklerini kendin yapıyorsun farkında değilsin ?

Özgürlüğün temeli budur.Sana tavsiyem bazı şeyleri sorgula,insanlara laf,çamur atma.Çünki senin birilerini eleştirebilmen için o kişiden daha bilinçli olman lazım.Aksi takdirde yıkıcı eleştiri olmuş olur.Bilinçliysende tahtında gözüm yok yani merak etme :)

Bye

iyide ne biliyosun belki senden daha bilinçli ve senin o mesajını alaya almak için onu yazdı..dfds
Mesaj tarihi:
Komik diil...

aslında komik ama

cem yılmaz gibi türkiyenin en başarılı komedyenlerinden birine bu belden aşağı ucuz espriler yakışmıyor...

ilkokul kalitesinde espriler bunlar
  • Yeni Oluştur...