ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2934 Son yayınlanan Not defteri programına katıldı Cem Yılmaz. Çok komik bi program oldu yukarıda programdan bi kesit var. İzlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Komik değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben 5-6 kere izledim, sahnedeyken anlatiyor olsa komik olmazdi ama canli yayinda bu kadar inceden inceden yapilmis espiriler basarili geldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hahahaha.adam resmen karıncayı şapıyo belini incitmiyo.programın tamamını izleyemez miyiz bi yerden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp adresinde cem diye aratirsan ilk cikan sonuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=0&VideoSearch=cem&NewsType= kolaylık olsun die şeyttirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?29,3725518 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 aslinda vizyon'a acilmasi gereken bir konu, futbol da degil, eglence de.. ama ille birini sececeksek icindeki eglence materyali daha agir basiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bu akşam tekrarı var sanırım yogun istek üzerine baya güzelmiş ama ingiizler kadar asılmıyoruz kieve gidemiyenler evden takip etsenler orda bi el hareketide var hissettirmeden rıdvan kpotu zaten kaçırdım bende izledim şimdi netten baya güzelmş ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Garager said: Komik değil bence. meali: çok sofistikeyim çok kültürlüyüm basit sokak kültürü halka hitap eden esprilere gülmüyorum lanet olsun çok iyiyim.bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Rıdvan Dilmen'in kopuşu çok eğlenceli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bu akşam, 21, ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ya bizim tv de S bandı çıkmıyor kabloda. Bu nasıl halledilir bilen var mı ? Ntvspor çıkmıyorda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Spacecake said: Garager said: Komik değil bence. meali: çok sofistikeyim çok kültürlüyüm basit sokak kültürü halka hitap eden esprilere gülmüyorum lanet olsun çok iyiyim.bye. Sonunda bence olan bir cümleye böyle bir eleştiri yapmakda "cem yılmaza gülmek zorunludur,özgürlük yoktur" demekten farksızki bu mesajında da aslında eleştiri tarzındaki kişilik özelliklerini kendin yapıyorsun farkında değilsin ? Özgürlüğün temeli budur.Sana tavsiyem bazı şeyleri sorgula,insanlara laf,çamur atma.Çünki senin birilerini eleştirebilmen için o kişiden daha bilinçli olman lazım.Aksi takdirde yıkıcı eleştiri olmuş olur.Bilinçliysende tahtında gözüm yok yani merak etme :) Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ben de hiç gülmüyorum Cem Yılmaz'a. Ben de senin gülmediğin bir şey bulup seninle alay edeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Spacecake said: Garager said: Komik değil bence. meali: çok sofistikeyim çok kültürlüyüm basit sokak kültürü halka hitap eden esprilere gülmüyorum lanet olsun çok iyiyim.bye. ohahahahahahaahhaohaohohaoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Garager said: Spacecake said: Garager said: Komik değil bence. meali: çok sofistikeyim çok kültürlüyüm basit sokak kültürü halka hitap eden esprilere gülmüyorum lanet olsun çok iyiyim.bye. Sonunda bence olan bir cümleye böyle bir eleştiri yapmakda "cem yılmaza gülmek zorunludur,özgürlük yoktur" demekten farksızki bu mesajında da aslında eleştiri tarzındaki kişilik özelliklerini kendin yapıyorsun farkında değilsin ? Özgürlüğün temeli budur.Sana tavsiyem bazı şeyleri sorgula,insanlara laf,çamur atma.Çünki senin birilerini eleştirebilmen için o kişiden daha bilinçli olman lazım.Aksi takdirde yıkıcı eleştiri olmuş olur.Bilinçliysende tahtında gözüm yok yani merak etme :) Bye iyide ne biliyosun belki senden daha bilinçli ve senin o mesajını alaya almak için onu yazdı..dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Garezi varmış gibi küçümseyici eleştiri yapan insanlar bilinçli olamaz.Bilinçli insanın "komik değil bence" lafına gocunması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Adam bozdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tamamını izledim de her seferinde herifin lafını kesiyo ona çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 euheu ben güldüm valla iyimiş cemyılmaza gülüyorum.elit diilim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Komik diil... aslında komik ama cem yılmaz gibi türkiyenin en başarılı komedyenlerinden birine bu belden aşağı ucuz espriler yakışmıyor... ilkokul kalitesinde espriler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar