Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock destruction talent seçimi

demode

Öne çıkan mesajlar

ss lerdeki dpsleri görünce fail bir şekilde yol aldığımı hissettim niyeyse affliction olarak :p
1593 sp unbuffed, 315 hit, 16.36% crit, 266 haste(8.11%) var. talent olarak 53/0/18 kullanıyorum gayet deneysel bir şekilde.

dps bende 2.5k-3k civarı, gerçi hala main hand bunu kullanıyorum, değiştiremedim bir türlü, ama belki destroya geçersem şu anki dpsimde artış olur diye düşünüyorum. stat olarak ya da talent olarak ne önerebilirsiniz? çok iyi bir gear yok henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Coldwind said:
ss lerdeki dpsleri görünce fail bir şekilde yol aldığımı hissettim niyeyse affliction olarak :p
1593 sp unbuffed, 315 hit, 16.36% crit, 266 haste(8.11%) var. talent olarak 53/0/18 kullanıyorum gayet deneysel bir şekilde.

dps bende 2.5k-3k civarı, gerçi hala main hand bunu kullanıyorum, değiştiremedim bir türlü, ama belki destroya geçersem şu anki dpsimde artış olur diye düşünüyorum. stat olarak ya da talent olarak ne önerebilirsiniz? çok iyi bir gear yok henüz.

Ben her zaman diyorum aff. lock dps de destrodan daha crap.Ve ben aff oynamayı hiç sevmiyorum bence destro olmanı tavsiye ederim.ben çok memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent=IZfxczsxMV0zZVcGVr0uVoA

Top 5-6 guildin Locklarindan esinlendigim bir talent buildi,deep destro yalan Chaos Bolt çöp,ama %20-25 arasi critin yoksa Bu talenti pek öneremem.O zaman Affi olmak daha mantikli ki bazi bosslarda outgear yaptigin Affiler seni geçebiliyor Affin öyle bir avantaji var.Affiyi sevmiyorsan eger Demo da Demonic Pact a kadar açip , gerisini Ruin e verirsen destroda SB ile hem fena dps yapmazsin hem raide baya bir etkin olur.
Sosyal ağlarda paylaş

nihlathak said:
Synergenx said:
Nihla sen bu işi biliyorsun :)

Ama hala cumle alem yasliyo dmg meterda :/ Patch geldi hesapta nerf patchi, hunterla warrior 6600dps yapiyor, bu ne ya :/ Shaman 6.3k, Mage desen 6.4k...

Warlockla anca 6k yaparsin o da extreme gearla gotunu yirta yirta :/

Türkiye Warlocklar odası gibi bişey açalım hunterlara nerf gelmesi için blizzard'a ticket atalım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
CoA mı yoksa CoEmi atmak lazım? CoA ile dpsin artması lazım ama GCD yüzünden onu attığımda ciddi zaman kaybı yaşıyorum gibime geliyor.
spell dmg.1900-1950
hit 300-320
crit %17-18
haste ~140
Genede adam gibi DPS çıkaramıyorum sinir oluyorum.

Corruption - COA - Immolate - Incinerate x5 - Conf.... böle oyna bide istersen. sacrifice varsa eğer boss'ta son 1 dakka kala yada son 2M hp de sacrifice yap infernal kullan. böle dene istersen. Bide Glyplerde önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Peki hangi speci kullanayım şu an için nithalakın yazdığına yakın bir spec kullanıyorum backdraftlı confglu olanı. Rotationı kolay. 0/28/43
Daha mı deep destro gitmeliyim dicem ama bu seferde rotation sapıtıyor :P

nithalak degil nihlathak yada nihla :) Nithalak baska bir forumda baska biri :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...