ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 T7 önemli bir şey. herkes kullanmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Nessarien said: Dworgian said: Ama dün naxx 10 tankladım lazım oldu fln. Sanırım tank ve feral dps gear da toplıcam vs vs vs :D http://www.youtube.com/watch?v=XxXH_CBrj2A Tam transformers vari class yazık işkence ^^ işyerimde yasak youtube akşam baksam bi hımmm vimeoda varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Nessarien said: Synergenx said: Kesinlikle katılıyorum +999. Bu arada Jaedenar'dan ilk defa birini paticikte gördüm :) Aa Selam ^^ Biz Neptulondan pardon BGneptulagBGden gelip serverınızı yavaşlatan lag fest yaşatan kitleyiz ! O yüzden daha önce görmemişsindir :P Hocam zaten bu gidişle sizin yüzünüzden realm değişmek zorunda kalcaz mümkünse aynı saatlerde raidlere girmeyelim feci kasıyosunuz ama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Synergenx said: Nessarien said: Synergenx said: Kesinlikle katılıyorum +999. Bu arada Jaedenar'dan ilk defa birini paticikte gördüm :) Aa Selam ^^ Biz Neptulondan pardon BGneptulagBGden gelip serverınızı yavaşlatan lag fest yaşatan kitleyiz ! O yüzden daha önce görmemişsindir :P Hocam zaten bu gidişle sizin yüzünüzden realm değişmek zorunda kalcaz mümkünse aynı saatlerde raidlere girmeyelim feci kasıyosunuz ama ya :D Değiştirdik zaten raid takvimini o yüzden. Ayrıca bizim suçumuz değil :P Flare ile biz buraya gelme kararı aldık. Sonra imbalanced ve TDE gelme kararı aldı. TBC'de en iyi pve realmıydı neptulon en iyi 4 guildi oradan ayrılınca takip edenler oldu, nasıl bir mantıksa artık.. Onlarda gelince böyle bir manzara ortaya çıktı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Legendary olacak gibi rivayetler duydum, yoksa gerçekmi?? Birde ulduarlamı gelecek bu setler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dworgian said: işyerimde yasak youtube akşam baksam bi hımmm vimeoda varmıdır Youtube Jacker vardır. jekır İş yerindekini de DNS zozikleyip aşarsın sanki. Belki buda aşar bilmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Nessarien said: Synergenx said: Nessarien said: Synergenx said: Kesinlikle katılıyorum +999. Bu arada Jaedenar'dan ilk defa birini paticikte gördüm :) Aa Selam ^^ Biz Neptulondan pardon BGneptulagBGden gelip serverınızı yavaşlatan lag fest yaşatan kitleyiz ! O yüzden daha önce görmemişsindir :P Hocam zaten bu gidişle sizin yüzünüzden realm değişmek zorunda kalcaz mümkünse aynı saatlerde raidlere girmeyelim feci kasıyosunuz ama ya :D Değiştirdik zaten raid takvimini o yüzden. Ayrıca bizim suçumuz değil :P Flare ile biz buraya gelme kararı aldık. Sonra imbalanced ve TDE gelme kararı aldı. TBC'de en iyi pve realmıydı neptulon en iyi 4 guildi oradan ayrılınca takip edenler oldu, nasıl bir mantıksa artık.. Onlarda gelince böyle bir manzara ortaya çıktı ^^ Valla bi tane guild için Unity'den daha ii dediler hangisiydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bilgi işlem departmanıda beni zozikler sora lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Synergenx said: Valla bi tane guild için Unity'den daha ii dediler hangisiydi o ? Unity sanırım realmın en iyi guildiydi ? Sıralamanız nasıldı tam olarak emin değilim. Herneyse, hangisi iyi diye sormuşsun. Gelenlerin hepsi diyeyim :P Alliance: 1. The Dark Embrace 2. Furious Horde: 1. Imbalanced 2. Flare TBC'de 4 guildde nerf öncesi KJ kesmiş durumdaydı Jaedenardan herhangi bir guild listede yoktu. Jaedenar genel sıralamada 100. en iyi pve realmıydı transfer sonrası 9. oldu. Wotlk progress olarakda yine aynı sıralama devam ediyor. Bu da onları 5. sıraya taşıyor. Tabi gelen diğer guildlerde oldu belkide daha geriye düşmüş olabilirler sonuçta Neptulon tbcde en iyi pve realmıydı çok sayıda aktif guilde sahipti. Forumda progress threadinde bir bilgi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Efet en iyi guild unity'di. sonra "CAN YOU EAT SEAL" geçti onları. Horizons 3.ydü. Biz biraz geri kaldık WOTLK'da 6. lığa kadar düştük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bence druidin t7 si güzel olmus hafif swp deki sete benziyo ama çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 yukardaki videodaki rogue seti resmen tbcdeki rel reavera benziyor, omuzlardan duman falan da cikiyor tam olmus. arada bir yaglamak gerekecek sanirim. ayrica mage ve warlocku hic begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 mulgear6 said: bence druidin t7 si güzel olmus hafif swp deki sete benziyo ama çok güzel daha çok t3'e benziyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Şair orada swp gördüğünü vurgulamak istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Şair orada swp gördüğünü vurgulamak istemiş. Ahaha bir numarasin pyro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Şair orada swp gördüğünü vurgulamak istemiş. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ahha iyidi. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bu t7'lere kötü denmez, çirkin de denmez. olsa olsa rezalet denir, kepazelik denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 selam ben swp gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 mulgear6 said: selam ben swp gördüm Vallamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben daha hiç girmedim kapısından yannız yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar