Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 nerde abi efsanevi büyücü şehri dalaran nerde şu andaki eminönü kıvamındaki mekan. yer gök vendor, naptı rhonin çulsuz mu kaldı da kiradan mı geçiniyor nedir yani. büyü ile ilgili tek şey archmage kıyafeti giymiş guardlar. hiç bir albenisi yok şehrin, meydanı yok mesela. Adal'ın şehri oraya göre çok daha anlamlı geliyor bana şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 dar alanda 100lerce player, high population serverda dalaran kullanılmaz hale geldi geliyor gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 daralan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aquila said: daralan off asdfsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oyunun en iyi dizayn edilmis sehri sewer muhtesem olmus meydanda var basbaya sehrin ortasinda hatta banklar filan var yukardan ucarak filan bakinca ahrbiden aha super sehir diyorsunda ufak olmus tabi ancak buyutseler bu defa oyun dunyasi ile orantisiz kacicakti sonucta su haliyle bile alteractaki bubble a nasil sigiyordu diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yalniz saka maka adamlar bildigin yerden vincle sokup almislar, minaresinden mi tuttular nedir, altinda resmen TOPRAK var boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Buyse said: nerde abi efsanevi büyücü şehri dalaran nerde şu andaki eminönü kıvamındaki mekan. yer gök vendor, naptı rhonin çulsuz mu kaldı da kiradan mı geçiniyor nedir yani. büyü ile ilgili tek şey archmage kıyafeti giymiş guardlar. hiç bir albenisi yok şehrin, meydanı yok mesela. Adal'ın şehri oraya göre çok daha anlamlı geliyor bana şimdi. ehem dalaranın büyük bir kısmı warcraft 3 döneminde archimonde tarafından yıkıldı sehir yeniden insa edildi zaten normal bence suanki hali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aquila said: daralan Aman tanrım ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 scorch said: Buyse said: nerde abi efsanevi büyücü şehri dalaran nerde şu andaki eminönü kıvamındaki mekan. yer gök vendor, naptı rhonin çulsuz mu kaldı da kiradan mı geçiniyor nedir yani. büyü ile ilgili tek şey archmage kıyafeti giymiş guardlar. hiç bir albenisi yok şehrin, meydanı yok mesela. Adal'ın şehri oraya göre çok daha anlamlı geliyor bana şimdi. ehem dalaranın büyük bir kısmı warcraft 3 döneminde archimonde tarafından yıkıldı sehir yeniden insa edildi zaten normal bence suanki hali.. http://www.youtube.com/watch?v=I3BxvHhz4XQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aquila said: daralan + rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Kesinlikle kötü dizayn edilmiş,her taraf vendor ayrıca eminönü benzetmesi tam uymuş ve şuan işteyim kıskıs gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sahsen ortamıyla super bır sehır. muzigi havası bıle bı farklı geliyor. TBC cıktıgında bıle shattratha gıtmeyı reddettım ısım olmadıkca hep org.'da takıldım ama artık org.a elveda demenın vakti geldi ,;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sehir kucuk değil ama hakkaten genis alan yok, daracık sokaklarda dolanıyoruz. alışamadım ben henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dalaran çok güzel olmuşta darnasus hepsini ezer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 çokzel bence dalaran, vendor dizaynları felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yok yani afedersiniz ama dot kadar yer. wotlk bakiyorumda super harika diyordum. 10 günde bitti. zzz gief new exp!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dalaran güzel bir şehir biraz karışık ilk başta sonra alışıyorsun.. Belediyeden izin alınınca 2. katı çıkacaklarmış. belki gece gondular fln da görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Silvermoon>All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 <3 shat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Shat en iğrenç şehirdi yapmayın. Dizaynını kim yaptıysa işten kovsun Blizzard bir zahmet. Dalaran ufak olmasına rağmen renkleri insanın içini açıyor, tüccarlar, posta kutuları filan birbirine yakın. Seviyorum ben Dalaran'ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dalaran'ı hiç sevmedim ben de. Saçma bir dizayn olmuş. Hakkaten tam Eminönü, kapalı çarşısıyla sokaktan müşteri çeviren satıcı tarzı vendorlarıyla falan. Üstelik inanılmaz kasıyor bilgisayarı. Shattrah'ı da beğenmemiştim ben. Yine en güzel şehir Stomwind heralde. İkinci sıraya da UnderCity'i koyarım. Silvermoon, Oggrimar falan gereksiz derecede büyük ve düzensiz şehirler. Oggrimar bi nebze daha iyi. En azından banka - ah - mailbox üçgeni çok rahat. Tek sorunu arka taraflara gidene kadar iki saat koşmak. Silvermoon'a olabildiğince uğramamayı tercih ediyorum. Fazla büyük, ve çok gereksiz. JC için habire uğruyodum 300leyene kadar, allahtan kısa sürede bitti o işkence. Thunderbluff bayıyor. Ironforge fena değil. Geri kalanların lafını bile etmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Rikkie said: Silvermoon>All ally oynuyorum ama kesinlikle katılıyorum silvermoon en şehir gibi şehir sıralamak lazımsa Silvermoon > Dalaran > Darnassus > Stormwind(yeni liman ftw) > Orgrimmar > Thunderbluff > Undercity > Ironforge > Shattrath > Exodar(igreniyorum evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben dizayna bakmıorum tabii. shat da çok havadardı ya ondan seviorum hani tıkışık diil. dalarana kuşla da gelsem tıkışık olucak s.w de sıkışık sayılır bi de dolambaçlı vs. içimi bayıo tıkış tıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Undercity iyidir. İlk gün ağlarsınız nasıl nerde kim diye sonra mantığı kapınca hersey yakındır birbirine ve herşey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar