Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 nerde abi efsanevi büyücü şehri dalaran nerde şu andaki eminönü kıvamındaki mekan. yer gök vendor, naptı rhonin çulsuz mu kaldı da kiradan mı geçiniyor nedir yani. büyü ile ilgili tek şey archmage kıyafeti giymiş guardlar. hiç bir albenisi yok şehrin, meydanı yok mesela. Adal'ın şehri oraya göre çok daha anlamlı geliyor bana şimdi.
Argue Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 dar alanda 100lerce player, high population serverda dalaran kullanılmaz hale geldi geliyor gelicek.
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aquila said: daralan off asdfsa :D
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oyunun en iyi dizayn edilmis sehri sewer muhtesem olmus meydanda var basbaya sehrin ortasinda hatta banklar filan var yukardan ucarak filan bakinca ahrbiden aha super sehir diyorsunda ufak olmus tabi ancak buyutseler bu defa oyun dunyasi ile orantisiz kacicakti sonucta su haliyle bile alteractaki bubble a nasil sigiyordu diyenler var
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yalniz saka maka adamlar bildigin yerden vincle sokup almislar, minaresinden mi tuttular nedir, altinda resmen TOPRAK var boyle.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Buyse said: nerde abi efsanevi büyücü şehri dalaran nerde şu andaki eminönü kıvamındaki mekan. yer gök vendor, naptı rhonin çulsuz mu kaldı da kiradan mı geçiniyor nedir yani. büyü ile ilgili tek şey archmage kıyafeti giymiş guardlar. hiç bir albenisi yok şehrin, meydanı yok mesela. Adal'ın şehri oraya göre çok daha anlamlı geliyor bana şimdi. ehem dalaranın büyük bir kısmı warcraft 3 döneminde archimonde tarafından yıkıldı sehir yeniden insa edildi zaten normal bence suanki hali..
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aquila said: daralan Aman tanrım ahahah.
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 scorch said: Buyse said: nerde abi efsanevi büyücü şehri dalaran nerde şu andaki eminönü kıvamındaki mekan. yer gök vendor, naptı rhonin çulsuz mu kaldı da kiradan mı geçiniyor nedir yani. büyü ile ilgili tek şey archmage kıyafeti giymiş guardlar. hiç bir albenisi yok şehrin, meydanı yok mesela. Adal'ın şehri oraya göre çok daha anlamlı geliyor bana şimdi. ehem dalaranın büyük bir kısmı warcraft 3 döneminde archimonde tarafından yıkıldı sehir yeniden insa edildi zaten normal bence suanki hali.. http://www.youtube.com/watch?v=I3BxvHhz4XQ
demode Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Kesinlikle kötü dizayn edilmiş,her taraf vendor ayrıca eminönü benzetmesi tam uymuş ve şuan işteyim kıskıs gülüyorum.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sahsen ortamıyla super bır sehır. muzigi havası bıle bı farklı geliyor. TBC cıktıgında bıle shattratha gıtmeyı reddettım ısım olmadıkca hep org.'da takıldım ama artık org.a elveda demenın vakti geldi ,;)
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sehir kucuk değil ama hakkaten genis alan yok, daracık sokaklarda dolanıyoruz. alışamadım ben henuz.
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dalaran çok güzel olmuşta darnasus hepsini ezer bence.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 çokzel bence dalaran, vendor dizaynları felan
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yok yani afedersiniz ama dot kadar yer. wotlk bakiyorumda super harika diyordum. 10 günde bitti. zzz gief new exp!!
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dalaran güzel bir şehir biraz karışık ilk başta sonra alışıyorsun.. Belediyeden izin alınınca 2. katı çıkacaklarmış. belki gece gondular fln da görürsün
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Shat en iğrenç şehirdi yapmayın. Dizaynını kim yaptıysa işten kovsun Blizzard bir zahmet. Dalaran ufak olmasına rağmen renkleri insanın içini açıyor, tüccarlar, posta kutuları filan birbirine yakın. Seviyorum ben Dalaran'ı :)
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dalaran'ı hiç sevmedim ben de. Saçma bir dizayn olmuş. Hakkaten tam Eminönü, kapalı çarşısıyla sokaktan müşteri çeviren satıcı tarzı vendorlarıyla falan. Üstelik inanılmaz kasıyor bilgisayarı. Shattrah'ı da beğenmemiştim ben. Yine en güzel şehir Stomwind heralde. İkinci sıraya da UnderCity'i koyarım. Silvermoon, Oggrimar falan gereksiz derecede büyük ve düzensiz şehirler. Oggrimar bi nebze daha iyi. En azından banka - ah - mailbox üçgeni çok rahat. Tek sorunu arka taraflara gidene kadar iki saat koşmak. Silvermoon'a olabildiğince uğramamayı tercih ediyorum. Fazla büyük, ve çok gereksiz. JC için habire uğruyodum 300leyene kadar, allahtan kısa sürede bitti o işkence. Thunderbluff bayıyor. Ironforge fena değil. Geri kalanların lafını bile etmeye değmez.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Rikkie said: Silvermoon>All ally oynuyorum ama kesinlikle katılıyorum silvermoon en şehir gibi şehir sıralamak lazımsa Silvermoon > Dalaran > Darnassus > Stormwind(yeni liman ftw) > Orgrimmar > Thunderbluff > Undercity > Ironforge > Shattrath > Exodar(igreniyorum evet)
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben dizayna bakmıorum tabii. shat da çok havadardı ya ondan seviorum hani tıkışık diil. dalarana kuşla da gelsem tıkışık olucak s.w de sıkışık sayılır bi de dolambaçlı vs. içimi bayıo tıkış tıkış
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Undercity iyidir. İlk gün ağlarsınız nasıl nerde kim diye sonra mantığı kapınca hersey yakındır birbirine ve herşey vardır.
Öne çıkan mesajlar