Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Frost mage yeni adam oldu bi süre elleşmeyin pls :) DK şu anda fazla güçlü evet. Ama biraz da 55-70 arasını hızlı geçsin diye yapmışlar sanırım. 70-80 arasında bayağı zayıflıyıp normal hale geliyor DK. Gerçi yine biraz abartı. Toparlar bi süre sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Blood DK'ya vurdurmayacaksınız, o zaman hiçbişi yapamıyo. Kilitlemek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 mage dk karsısında anlattığınız kadar rahat değil hatta zor durumda talent ve player çok farkediyor 1v1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Warlock vs DK nasıl? Henüz PvP deneme fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sloth said: mage dk karsısında anlattığınız kadar rahat değil hatta zor durumda talent ve player çok farkediyor 1v1 de. E zaten rahat olmaması normal. Kafadan Anti-magic aura var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 apple said: 80 shaman varmı hic son durumlar ne shaman icin ??? pvpsini bilmem ama pve de hunter 1 enh shaman 2. durumda dps de nax da vs gördüğüm kadarıyla. hunter nerdeyse full lvl 70 itemlarıyla 3k yı geçiyor. lvl 80 itemlarıyla nasıl olur bilmiyorum. ben de bazı bosslarda 3500 dps e yaklaşıyorum çoook zevkli enh shaman oynaması. 7k lighting bolt elem shaman atabilir mi bilmiyorum. armory de aha şu yani çok fazla bi gearim de yok sayılır. ne aptal çıkıo link banane vermiom. yarım ekliyor linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Rewendor said: sloth said: mage dk karsısında anlattığınız kadar rahat değil hatta zor durumda talent ve player çok farkediyor 1v1 de. E zaten rahat olmaması normal. Kafadan Anti-magic aura var adamda. Aura yok Shell var ve 5 sn sürüyor, özelliğide harmfull magic saldırılarının hasarını %75 azaltması CD si 1 mins talnetle 40 sn yeye iniyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Absolut said: Warlock vs DK nasıl? Henüz PvP deneme fırsatım olmadı. lock noob DK noob lock ölü lock noob DK prof lock ölü lock prof DK noob DK ölü lock prof DK prof DK ölü böyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lvl 70 Feral druidimle lvl 70 unholy Dk dueli yaptım ben cat formdayken fazla uzun surmedı almam ılk basta stun yedıgı ıcın yarıldı sonrasında combo pointlerle main atıp tekrar stuna aldım 1 sharedla bıttı gıttı yazık arada bana bı 2-3 k vurmus ama nerde nasıl ve ne zaman bılmıyorum :) Bear formda ıse benım once pek sallamamam (acık ara ondeydım) sonra eleman butun cdlerı talent trınket falan kullanıp hayvanıce yuklendı guzel rush yapılır dıye dusunuyorum. Ama benım ciddiyeti ele almam neticesinde sonucta yine kaybetti. Ayrıca Dk dak started gear ve bıckac outland mavısı vardı.benim ve onun level 80 northtrend epiclerine sahip olması durumunda daha guzel duel olur kanaatındyım (ayrıca belıreteyım kı bende full t6 ayarında badge epicleri vardı :) ) Denge konusuna gelınce blizzarda gore her zaman esıt class gucunu hedefler ve bunu buyuk olcude gerceklestırır.Gerısı player faktorudur.Zor mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Warchief said: Lvl 70 Feral druidimle lvl 70 unholy Dk dueli yaptım ben cat formdayken fazla uzun surmedı almam ılk basta stun yedıgı ıcın yarıldı sonrasında combo pointlerle main atıp tekrar stuna aldım 1 sharedla bıttı gıttı yazık arada bana bı 2-3 k vurmus icebound fortitude kullanmayan ilginc bi dk'ymıs o =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Daha kim classi, talentlari tam olarak ogrendide insanlarla yaptiginiz duellerden veya outdoor pvp'den class dengesine varim yapiyosunuz ki? Topu topu kac tane adam var merak ediyorum aylarca betada test edipte class i yalayip yutmus harbiden pro gibi oynayan? Ben inaniyorum ki su anki DK'larin 60-70% i class i tam olarak bilmiyor. Dun 75 DK'i partiye aldim tanklasin diye, adam "I dont have a shield" dedi. Biraz ilk wow'un ciktigi zamanlara benziyor, o zamanlar warriorlari hatirlayanlar vardir belki. Ben priestle staffla keserdim warriorlari staffla. Class iyi yada kotu oldugu icin degil, milletin daha class i ogrenemedi ve rogue gibi classlarin aksine daha komplike olaylarin oldugu icin -mesela stance dance vs-. DK'a OP veya OP degil demek icin cok erken, millet bir gear ceksin, 1-2 ay oynayip class i ogrensin "pro" olsunlar o zaman yaparsiniz bence bu konuda daha yerinde yorumlari. Ben sahsen pve serverinda oynuyorum daha denk bile gelmedim ama sunu soyleyebilirim. Lvl 68 de northrend e gectik, bende tbc q itemlariyla bi mobu mage halimle kesmek icin 30% mana veriyoken ve izdirap cekiyoken. Yanimdaki NE DK 5 mobu cekip, benden 2 kat hizli oldurup, full hp kombattan cikiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kfg said: Warchief said: Lvl 70 Feral druidimle lvl 70 unholy Dk dueli yaptım ben cat formdayken fazla uzun surmedı almam ılk basta stun yedıgı ıcın yarıldı sonrasında combo pointlerle main atıp tekrar stuna aldım 1 sharedla bıttı gıttı yazık arada bana bı 2-3 k vurmus icebound fortitude kullanmayan ilginc bi dk'ymıs o =)... Kombat başlangıcında kullanmak için Empower Rune Weapon u kullanması gerek onunda 5 mins CD si var CD dedeğilse dediğin olur yoksa hiç bir DK combat başında o dediğini kullanamaz çünkü 20 runic power istiyor o skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bingildak said: bende tbc q itemlariyla bi mobu mage halimle kesmek icin 30% mana veriyoken TBC geldiğinde aly mage'im level 66 idi daha ve doğal olarak direk 68'de outland quest itemleri ile northende geçtim, işten güçten ancak 72 oldum daha ama suya oturduğum ya 2'dir yada 3. Deep frostun manası tek kelime ile bitmiyor. tek saniye durmadan arka arkaya 1-2 quest yapıyorum evo basıp devam ediyorum. Quest teslim etmeye giderken zaten evo CD'si açılıyor gene aynı döngü başlıyor. Yani işin özü aklın yolu belli deep frost oyna, mage armorla level kas ve Glyph of Mage Armor kullan. Ortalama her mob mananın %7-8'ini falan harcıyor. Zaten water elemantel nerdeyse sürekli aktif (CD'si 1 dakika 54 saniye, süresi 1 dakika şaka gibi), instant fireboll'lar beleş ve frostbite+finger of frost ikilisi ile nerdeyse her moba en fazla 2 tane frostbolt atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hehe karakterin su anki halini tasvir etmissin. Daha yeniydim mage'e o zamanlar, fire spec oynuyodum. Hot Streak her procladiginda deliler gibi basiyordum :P Yine de ne kadar spec farkli olursa olsun 10k hpli moba baya kasiyor gear yoksa -veya frost spec degilseniz, sayet frost spec'in sadece spell dmg'a ihtiyaci var :I-. Bunun yaninda benimle ayni level geara sahip olan DK aoe sekilde questleri yapiyodu, haliyle bence bu biraz OP, bir melee class olarak en azindan. 70'de bende frost'a gecince 15 mobu ayni anda kesmeye basladim, ama bunu yapicak biri varsa mage olmali, heavy armor giyen 2h weaponla takilan bir melee class degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Valla dün gece abartmıyorum alt charım 59 lvl DK ile 6 tane 61 lvl mob'u tankladım, banamısın demiyor hatta bi undead mage vardı 60 lvl oturdu beni izledi sadece ganklamadı :D Başına gelecekleri bildiğinden dolayı sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 said: DK aoe sekilde questleri yapiyodu, haliyle bence bu biraz OP, bir melee class olarak en azindan. hö? Rangedxmelee diye bir karşılaştırılma yapılacaksa, avantaj her daim rangeddadır. ayrıca neden mage yapıyomuş dk yapamıyomuş? kağıt gibi ibibik mage yapıcağına mage'ın ağırlığının 5 katı zırh giyen warrior yapsın dövsünler dövsünler ölmesin. komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Cuce said: said: DK aoe sekilde questleri yapiyodu, haliyle bence bu biraz OP, bir melee class olarak en azindan. hö? Rangedxmelee diye bir karşılaştırılma yapılacaksa, avantaj her daim rangeddadır. ayrıca neden mage yapıyomuş dk yapamıyomuş? kağıt gibi ibibik mage yapıcağına mage'ın ağırlığının 5 katı zırh giyen warrior yapsın dövsünler dövsünler ölmesin. komik. WoW dinamigine gore AoE agirligi casterlara verilmis genellikle. Sayet AoE yapilmasi gereken packlerin oldurulmesi icin warrior veya rogue degil, mage veya warlock alinmasi sans eseri degildir. Kendin demissin zaten kagit gibi ibibik oldugu icin mage'in oldurmesi daha mantikli, ne kadar savunmasi dusuk olsa da taslarini dogru oynadiginda cok yuksek seviyede yikima yol acabiliyor ve en ufak bir hatasi hayatina mal oluyor. Diger taraftan damage yemeyen bir classin aoe mob farmlamasi, veya birden fazla targeta devamli olarak yuksek seviyede damage vermesi bana gore OP'dir. Ayrica bu benim gorusumdur, daha dogrusu WoW'un dinamigidir. sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Cuce said: ayrıca neden mage yapıyomuş dk yapamıyomuş? kağıt gibi ibibik mage yapıcağına mage'ın ağırlığının 5 katı zırh giyen warrior yapsın dövsünler dövsünler ölmesin. komik. Evet komik hakkaten Cuce :p Nasıl mantık bu, hangi MMO'da gördün hem ayı gibi armoru olacak, hem kendini heal edecek, hem de sağlam -single targettan geçtim- AoE damage yapacak? Survival ile Damage büyük ölçüde ters orantılıdır, en temel mantık, ya da ters orantılı olmadığı sürece ranged classlar karşısında tabiri caizse "totoş olmalıdır" ve utilitysi az olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Baggio said: hangi MMO'da gördün hem ayı gibi armoru olacak, hem kendini heal edecek, hem de sağlam -single targettan geçtim- AoE damage yapacak? single target desen bkz: druid :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dks are fine, l2p naabz!!!! Saka bir yana pve'de gerektiginden fazla guclu gibime geldi, bir 5 kisilik dungeonda hem tank olup hem dpste 1. olmak pek dengeli degil acıkcası. Ha belki soyle birsey olur, dk'nın tanklıgı end-game dungeonlarda max. offtank seviyesinde kalır o zaman kabul edilebilir bu dps. Pvp'ye gelince cok nadir öldügümü hatırlıyorum, ama diger dkları da genelde kestigim icin pvp'de op diyemicegim. Yani neyi nerde kullanacagınızı bilirseniz, gayet iyi oluyorda adama kosup heartstrike spamlamaya calısırsanız cerez oluyorsunuz, yetenek istiyor biraz.Pvp icin op olup olmadıgını anca lvl 80 de bg'lere girince soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 glyphlerle baya op oluyor dk. ben ud dk kastığım için fear atan sınıflar zorlamıyor. sadece frost mage ve muti rogue zorluyor. blood olarak kastığım için unholy dk'lar da saolsun daha ne olduğunu anlamadan indirdiği oluyor. dk oynarken hiç acımadan cooldownları kullanmak lazım. zaten en önemlilerinden olan strangulate 2dakika da bir emrinize amede ranged silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dennis said: Dks are fine, l2p naabz!!!! Saka bir yana pve'de gerektiginden fazla guclu gibime geldi, bir 5 kisilik dungeonda hem tank olup hem dpste 1. olmak pek dengeli degil acıkcası. Paladin tanklarda cogunlukla dps'de 1. oluyor cc kullanilmaz ve saglam bir healer mevcutsa. Ki prot warrior dps'de cok buyuk olcude arttirildi. Bende cokta yerinde bir karar oldu, overall tanklar dps'e boostta bulunuyor artik. Tank adam dps mi yaparmis kavrami bence wotlk ile geride kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tankın DPS yapabilmesi saçma, agro yapması mantıklı. Karşındaki adam hem damage almıcak hemde çılgın dmg yapıcak biraz saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Oha ya abi herkes mi DK açar. Şuan level 65 öküz warrior kasıyorum. Hellfire kalabalık tabi, EPL'den çıkan buraya gelmiş. Biraz önce aldığım ssler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Kahretsin yaa... Resimdeki LFG table da X e tiklamaya calistim :'( özledim beüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar