Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims 3

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

pek değişiklik yok diyenler bence pek sims oynamamış daha önce. değişiklik olmaz mı? kendi lotunla sınırlı olmaman yeterince büyük değişiklik, söylenmiş zaten. başka önemli bi değişiklik de diyaloglar detaylandırılmış. kişilerin huyunu suyunu sosyal statüsünü falan kurcalıyorsun konuşurken. hoş olmuş:)

bi de "ilk sims'te sabah kaltım gazeteci çocuk gazete bırakmıştı, 3. sims'te de aynısı oldu" denmiş... e nolcaktı? sabah kapıya polisler dayanıp ergenekondan içeri mi alıncaktın? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:

Oyun çıkmadan 2 hafta önce onun mod'unu yaptılar öyle diyeyim sana...

pehh
ben de buluş buldum sanıyordum

@sam
senin anlattığına benzer saçma olayların çoğu düzeltilmiş. misafir olduğun yerde yatıya kalmadığın sürece edebinle oturmak gerekiyor artık. yatıya kalırsan "evindeymiş gibi davran" :)
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

oeh, rockstarlik ne boktan meslekmis be. kas kas 10. seviyeye getir, konser ver 500$ versin. severler oyle isi.

pek öyle değil, imza olayına giriyorsun konserden sonra, belli bir süre içinde üstüne hücum eden hayranlardan olabildiğince fazlasına imza dağıtıyorsun ordan da para geliyor. konser verdikten sonra binaya tıklayınca çıkıyordu o opsiyon sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
restorant kütüphane gibi yerlerde haftada 1 imza günü düzenleyebiliyorsun imzaladıgın kişi sayısı kadar para + senden imza alıp içerde alışveriş yaptıysa birde bunun için para alıyorsun.Eğer adamının skilllerinide ot gibi yaşasın uykudan yemekten temizlenmekten anlamasın dersen günde kesintisiz 2k tipden kazanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...