Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 biraz daha oynadim oyunuda harbi belli bir noktadan sonra alicak birsey filan kalmiyor skill achivementlari opportunity ler filan cok guzelde sirf aile yapmak icin kasmiyor daha cok oyunu kesfediyim filan diye oynuyorsaniz omru cok kisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 şu ortalıkta dolaşan "final" harbiden final mıdır? bilen var mı? oyun çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 barney stinson u yarattım kriminal kasıyorum süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Spark O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 beni yargılama lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bu kadar seveni oynayanı varsa sizin göremediğiz anlamadağınız birşeyler olsa gerek.İnsanları sims oynayanlar ve oynamayanlar olarak ayırmayalım, onları saralım,sevelim. sims oynayanda bizdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 axedice da bigün doğru yolu bulacak sims oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o değil de adam her gün 4500$ para kazanıyor, ama gel gör ki sahip olduğum dükkandan haftada 2000$ alabiliyorum anca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pek değişiklik yok diyenler bence pek sims oynamamış daha önce. değişiklik olmaz mı? kendi lotunla sınırlı olmaman yeterince büyük değişiklik, söylenmiş zaten. başka önemli bi değişiklik de diyaloglar detaylandırılmış. kişilerin huyunu suyunu sosyal statüsünü falan kurcalıyorsun konuşurken. hoş olmuş:) bi de "ilk sims'te sabah kaltım gazeteci çocuk gazete bırakmıştı, 3. sims'te de aynısı oldu" denmiş... e nolcaktı? sabah kapıya polisler dayanıp ergenekondan içeri mi alıncaktın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dükkan nası alıyonz ya evlendm oyudna asdsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ilk başta belli bir ücrete ortak oluyorsun, became partner gibi bir opsiyon vardı.ondan sonra alıyorsun tamamen ama o kadar para yapamadım daha (evet cheatsiz oynuyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 valla ben bitirdim oyunu bıraktım sdjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 PrudenT said: valla ben bitirdim oyunu bıraktım sdjgh bitirdim derken? mahallenin tüm kızlarına iş attıktan sonra bitio diye duydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bütün skilleri kökledim hayvan gibi eve taşındım bahçe yaptım sevgili yaptım ettim bıktım bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben sims 2 de en son senatör gibi bişey olmuştum bırakmıştım oyunu :p ileriye götürmek baymıştı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 shower esnasında buzlamayı kaldırıcak bi cheat eklediler mi acaba bu sefer? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Oyun çıkmadan 2 hafta önce onun mod'unu yaptılar öyle diyeyim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yalnız bu sefer beni en çok şaşırtan şey misafirliğe gittiğim yerde otlanmaya kalkışınca azarlayıp evden kovmaya çalışmaları oldu heh. eski oyunlarda millet gelip evimi otel gibi kullanıyordu, engel de olamıyordum. intikam alamadım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Sylian said: Oyun çıkmadan 2 hafta önce onun mod'unu yaptılar öyle diyeyim sana... pehh ben de buluş buldum sanıyordum @sam senin anlattığına benzer saçma olayların çoğu düzeltilmiş. misafir olduğun yerde yatıya kalmadığın sürece edebinle oturmak gerekiyor artık. yatıya kalırsan "evindeymiş gibi davran" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oeh, rockstarlik ne boktan meslekmis be. kas kas 10. seviyeye getir, konser ver 500$ versin. severler oyle isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Disappear said: oeh, rockstarlik ne boktan meslekmis be. kas kas 10. seviyeye getir, konser ver 500$ versin. severler oyle isi. pek öyle değil, imza olayına giriyorsun konserden sonra, belli bir süre içinde üstüne hücum eden hayranlardan olabildiğince fazlasına imza dağıtıyorsun ordan da para geliyor. konser verdikten sonra binaya tıklayınca çıkıyordu o opsiyon sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 restorant kütüphane gibi yerlerde haftada 1 imza günü düzenleyebiliyorsun imzaladıgın kişi sayısı kadar para + senden imza alıp içerde alışveriş yaptıysa birde bunun için para alıyorsun.Eğer adamının skilllerinide ot gibi yaşasın uykudan yemekten temizlenmekten anlamasın dersen günde kesintisiz 2k tipden kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben tıp kasmıştım haftada dört gün 09:00-14:00 çalışıyordum günde 4.800 alıyordu lan adam. böyle rockstar mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 PrudenT said: ben tıp kasmıştım haftada dört gün 09:00-14:00 çalışıyordum günde 4.800 alıyordu lan adam. böyle rockstar mı olur. kriz müzik piyasasınıda vurdu demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar