razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yok şunları bi açıklayayım ilk; oyun çok sığ, bomboş. çok az seçenek var, saç stillerinden tutun alınacak eşyalara kadar. tabi bu online shopa bağlıyor bizi(ya da ek paketlere) bide ne bileyim grafikler hiç gelişmiş gibi gelmedi, gerçi pek sims2 oynamadım ama. bu olduğu gibi aynı, ama ne bileyim karakter yaratırken zoomlayınca bile hiç gerçekçi değil(tabi günümüz fps'lere alıştık o ayrı). gerçi belki her kesime hitap ediyor diye(sistem gereksinimleri de etken tabi) kullandıkları renkler falan hep aynıdır(çizgi filmsi) oyun açıldığında sanki sims1den hiç farkı yokmuş gibi geldi 5dk da çıktım. bu fark grafik açısından değil tabi, böle açıldı oyun aaaa dedim hiç bir değişiklik yok, sims1de de bu şekilde başlıyordu, satın aldığım bilgisayara oturup iş aramıştım, gazeteci gelmişti evin önüne gazete bırakmıştı falan simslerim eve dağılmıştı buzdolabından yiyecek bişiler almaya gitmişti bi tanesi vs.. sims3te de aynısı oldu sdf. oha dedim sonra. herneyse daha takılalım tabi bunlar önyargı hep işte dur bakalım biraz oynayalım tabi dediğim gibi karakter yaratma hariç 5dk oynadım elbet değişiktir oyun ama ne bileyim insan düşünüyor bu adamlar bok gibi para kazanıyorlar, bu mudur? diye bu arada öle bi sims1 ss koymuşun ki sanırsın dos oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sims 1 çıkalı 10 yıl oluyor, oyunda sadece karakterler 3d idi ve o da half-life dönemi 3d'si, oyunun kendisi 3d kart bile istemeden çalışıyordu düşün. al hatta yazayım ne istiyormuş: said: System: PII 233 or equivalent RAM: 32 MB Video Memory: 2 MB Hard Drive Space: 300 MB neyse onu koydum yani heh, 128mb'lik kart istiyor minimum sims 3. ayrıca nasıl başlamasını bekliyordun oyunun orayı anlayamadım, hikaye yok ki? sıfırdan başlıyorsun işte şehir kurma ya da tycoon oyunları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sims 2 ye kıyasla daha az mı obje var oyunda? ben online shop a sadece ekstrem şeyler koyarlar diyordum. standart şeyleri de shopla alınır yaparlarsa yuh yani. oyunu orjinal olarak alındığını düşünerek söylüyorum yine de saçmalık olur bu kadarı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aslinda belki senaryo tarzi ufak eklentiler olsa total war'daki tarihi savaşlar gibi. mesala finallere 1 hafta kalmıştır ve çocuk okulun olduğu şehre yeni dönmüştür falan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 pronoit said: aslinda belki senaryo tarzi ufak eklentiler olsa total war'daki tarihi savaşlar gibi. mesala finallere 1 hafta kalmıştır ve çocuk okulun olduğu şehre yeni dönmüştür falan haha öyle senaryolar sims 2 de vardı, life stories ve castaway miydi neydi. tabiki expansion olarak geldi ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Sam said: onun için hissedilmiyor dedim, yoksa illa ki fark vardır 5 yıllık oyunla arasında. ama ilk bakışta "vay be nerden nereye" dedirtmiyor yani ikinci oyunda olduğu gibi. e 3d'nın rahat rahat kullnılmaya yenı baslandığı bı donemdi, durmadan yenı bısıler keşfediliyodu, sims2 den sims3'e o kadar cok devrim olmadı sonucta graifk alanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evet haklısın o bakımdan, ilk oyun zaten 2,5d sayılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Yalnız gerçekten saç stili seçeneği çok az. Aynı gün içinde benim saçım daha fazla şekle giriyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 benim anlamadigim ortada boyle altin yumurtlayan kaz, 4000 exp pack'den sonra gelen oyun ve en vahimi EA olunca nasil adam gibi bir oyun beklenir. exp pack olayi olmasa bile ea'nin mantigi "bir onceki oyunu al, biraz grafikleri zorla, 2-3 tane "cool" emo & rock & pop muzik ekle, satmaya basla!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oyun düşmüş 5gb multilanguage , indirek bakalım nası bişemiş gerçi bana gelmez ama deniyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oyun elbet çok sığ olacak. adamlar bu oyuna 20 ek paket çıkartacaklar. ondan sonra da sığ kalacak ama o ayrı :D esas beni şaşırtan grafikleri. sims 1 ve 2 arasında baya fark olmasına karşın, sims 3 sanki sims 2 ile aynı motoru ve grafikleri kullanmış gibi geldi. elinde ikisi de olan varsa oyun içinden screenshot alıp koyarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ya iyi de sims2'nin grafiklerinin çok da bir yolu yok ki. bir de insanların oyunu oynayabilmesi de gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Açıkçası grafikler umrumda değil zaten bilgisayarım kaldırmıyor. Sims gibi sandbox bir oyunda en önemli şey oynanabilirlik ve ayrıntılardır. Kısaca bir göz attım da bayağı yenilik var. -Ev ile kısıtlı değilsiniz, yani çıkıp yandaki komşunuza da, iki sokak ötedeki manava da, şehir dışındaki göle de yükleme olmadan gidebiliyorsunuz. Bu da grafiksel bi gelişme değilse nedir bilmiyorum. -Saymadım ama physical,mental vs. başlıkları altında 50+ trait var ve bunlardan beş tane seçiyorsunuz. Buna göre siminizin kişiliği, istekleri, yetenekleri değişiyor. Mesela genius traitini seçtiğinizde siminizin kısa vadeli istekleri satranç oynamak vs. iken uzun vadeli isteği yazar olmak oluyor. Ya da loner traite sahip bir sim yalnızken mood bonus alıyor. Ayrıca bu traitler ikili ilişkilerde seçeneklerinizi de etkiliyor. -En beğendiğim özellikse isterseniz kasabanın günlük hayat dışında da yaşıyor oluşu. Yani siz müdahele etmeseniz bile insanlar evleniyor, taşınıyor, yeni insanlar geliyor vs. Sonuç olarak PatiCha -5 almak pahasına söylüyorum, ilk izlenim olarak bu oyun gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 grafik kastırsalardı öyle her makinada oynanmazdı tahminimce, ara yükleme falan yok dediklerine göre, bilgisayarın aynı sahne içinde hesaplaması gereken daha çok parametre var. eskiden sadece karakterin uğradığı mekan yada kaldığı ev sınırları içindekiler hesaplanıyordu. bir de oyunun görsel kimliği olarak sims e özgü bir grafik anlatımı var zaten. adamların o kadar realizm aradıklarını da zannetmiyorum. koskoca ea, isteseler yaparlar. oyunu alıp oynayınca görecem ama, ilk başta seçenekleri az tutma olayına taktım ben, sineğin yağını çıkarıp onu da satma zihniyetine girmesinler bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bone said: elinde ikisi de olan varsa oyun içinden screenshot alıp koyarsa sevinirim. konmuşu var. :P sonrasında cüce ile konuştuk hatta neden öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Oyun bence gayet güzel de üzerine 20 ek paket daha konulacak şekilde tasarlanmış. Bu arada sim'imi yarattıktan sonra oyun içinde yüzünü değiştirmemin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bu arada tekrar uyaralım: indirme, kırağh ve bilumum benzeri muhabbete ima olarak dahi izin veremiyoruz. sticky'lerde okumamış arkadaşlara hatırlatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 iş yeri sahibi olunulabiliyor mu? dükkan açabiliyoz mu? varsa o olay ilgilenecem. eğer yoksa -tabii ki şimdilik exp le gelir- sims 2 deki o expansion nasil detaylari falan var mı biraz yardımcı olunuz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Sam said: kırağh ilaç ilaç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oha simleri havuza sokup build modda merdiveni satarak boğma sadistliğini nostalji olsun diye yapayım dedim adamlar havuzun kenarlarından çıktılar sdf. gerçi bu büyük ihtimalle sims2de de vardır. eğer yoksa işte bu büyük gelişmedir. şimdi gerçek anlamda oynamak için döneyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sims 2'de yoktu, velet çirkin çıkınca boğmuştum havuzda. (:P) nihayet akıllanmışlar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kapısız 4 duvar 2x2 odaya bırakarak öldürmek ftw aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 meh. 3 saatte kastim adami 9. seviye kariyere kadar getirdim 50-60k $ para yaptim oyun coktu. simdi girdim save falan etmemis sdf. oyun daha guzel olmus ama bazi seyleri guzel dusunmusler, bazi seylerde daha fazla detaya inebiliyosunuz. oynanabilirlikten bir sey de kaybetmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sam said: konmuşu var. sonrasında cüce ile konuştuk hatta neden öyle. oyun içinden dedim di mi. developer tarafından yayınlanan screenshotlar güzel gözüksün diye editlenmiş veya beceriksizce yapılıp kötü açılardan çekilmiş olabiliyor. oyun içinde normal zamanlarda nasıl gözüktüğünü merak ettiğim için oyun içinden screenshot alabilen varsa koysun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 atar niye yapiyosun birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar