Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 minute mail


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Sık kullanılanlarımın gözdelerinden biri, kesinlikle tavsiye ederim. çok pratik ve basit

Nedir?

Aşağıdaki linke tıkladığınızda geçici bir e-posta adresi edineceksiniz. Bu adrese gönderilen e-posta iletileri sayfada görünecektir. Bu e-postaları okuyabilir, içeriğindeki linklere tıklayabilir, hatta yanıtlayabilirsiniz. E-posta adresiniz 10 dakika sonrasında geçersiz olacaktır.

Bu ne işe yarar? Diyelim ki üye olurken size bir ileti göndererek e-posta adresinizi doğrulamak isteyen bir site var. Siz de e-posta adresinizi o siteye verip sonrasında istenmeyen spam iletilerle boğuşmak istemiyorsunuz. Bu şık "kullan-at" hizmeti ücretsizdir. Tadını çıkarın!

10minutemail.com'u açtığımda bir sürü forum sitesi yöneticisi beni kınadı. Neymiş efendim? Forumlarını spamciler basarmış, zaten kullanıcı adreslerini başkalarına satmazlarmış, vs. vs.

Bir ay sonra ne oldu bir bakalım. Sunucuma eskiden günde 200-300 e-posta geliyordu. Geçen hafta bunun ortalaması günde 0,000-30,000 e-posta'ya çıktı. İletilerin hemen hemen tamamı süresi geçmiş 10minutemail.com hesaplarına geliyordu. Hepsi de spamdi demek yanlış olmaz.



http://www.10minutemail.com/10MinuteMail/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
Bazen çok gereksiz bir üyelik 1 sene sonra gerekli olabiliyor o yüzden bir spam mail açıp onu vermek daha mantıklı.

Tabi emo forumu falan raidlicem diyorsanız, kullanışlı olabilir :p

evet o da doğru ama bu çok pratik.. 1. tık site açılır, 2.tık mail alinir.. o kadar, zaten mail geldiği gibi sayfa yenileniyor, istesen bi 10dk bi 10dk daha uzatabiliosun ya da yenisi alabiliyosun. mailin sitesini açacan şifre kullanıcı adı gircen(orjinal mailin olmadığı için, hatta ilk baş logout yapcan) sonra spamlar arasından lazım olanı açıcan..

http://www1.picturepush.com/photo/a/1201074/img/1201074.jpg
sadece şunu görebilmek için ideal bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyla ilgili birden çok topic olması lazım =) hatta bir tanesinde liste yapılmıştı. çünkü bu konuda bayağı fazla servis var internette..

bazen işe yarıyorlar.. ama benim de bir spam mail adresim var. çünkü bazen spam'lerde gelecekte gerekebiliyor. her zaman karar veremiyoruz hangi bilginin çöp, hangisinin faydalı olabileceğini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...