razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sık kullanılanlarımın gözdelerinden biri, kesinlikle tavsiye ederim. çok pratik ve basit Nedir? Aşağıdaki linke tıkladığınızda geçici bir e-posta adresi edineceksiniz. Bu adrese gönderilen e-posta iletileri sayfada görünecektir. Bu e-postaları okuyabilir, içeriğindeki linklere tıklayabilir, hatta yanıtlayabilirsiniz. E-posta adresiniz 10 dakika sonrasında geçersiz olacaktır. Bu ne işe yarar? Diyelim ki üye olurken size bir ileti göndererek e-posta adresinizi doğrulamak isteyen bir site var. Siz de e-posta adresinizi o siteye verip sonrasında istenmeyen spam iletilerle boğuşmak istemiyorsunuz. Bu şık "kullan-at" hizmeti ücretsizdir. Tadını çıkarın! 10minutemail.com'u açtığımda bir sürü forum sitesi yöneticisi beni kınadı. Neymiş efendim? Forumlarını spamciler basarmış, zaten kullanıcı adreslerini başkalarına satmazlarmış, vs. vs. Bir ay sonra ne oldu bir bakalım. Sunucuma eskiden günde 200-300 e-posta geliyordu. Geçen hafta bunun ortalaması günde 0,000-30,000 e-posta'ya çıktı. İletilerin hemen hemen tamamı süresi geçmiş 10minutemail.com hesaplarına geliyordu. Hepsi de spamdi demek yanlış olmaz. http://www.10minutemail.com/10MinuteMail/
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bir de mail.bugmenot.com vardı geçen gun birisi söylemişti forumda. ordan da istedigin maile şifresiz giriyorsun o da guzel.
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 cidden mantıklı bişey teşekkürler...
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bazen çok gereksiz bir üyelik 1 sene sonra gerekli olabiliyor o yüzden bir spam mail açıp onu vermek daha mantıklı. Tabi emo forumu falan raidlicem diyorsanız, kullanışlı olabilir :p
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 PhysX said: Bazen çok gereksiz bir üyelik 1 sene sonra gerekli olabiliyor o yüzden bir spam mail açıp onu vermek daha mantıklı. Tabi emo forumu falan raidlicem diyorsanız, kullanışlı olabilir :p evet o da doğru ama bu çok pratik.. 1. tık site açılır, 2.tık mail alinir.. o kadar, zaten mail geldiği gibi sayfa yenileniyor, istesen bi 10dk bi 10dk daha uzatabiliosun ya da yenisi alabiliyosun. mailin sitesini açacan şifre kullanıcı adı gircen(orjinal mailin olmadığı için, hatta ilk baş logout yapcan) sonra spamlar arasından lazım olanı açıcan.. http://www1.picturepush.com/photo/a/1201074/img/1201074.jpg sadece şunu görebilmek için ideal bence
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 e fake bir msn maili acarim, surekli onu kullanirim uye olurken?? her 10 dakkada bir mail mi alinir?
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 reyou said: her 10 dakkada bir mail mi alinir? di mi.. günde 144 kere mail almak zora sokar insanı.. epic
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 herkes mail adresi istediği için "1bi gidin lan!" demem imkanı tanıyor. bi jetable var, mail yönlendirme. o da iyidir
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bu konuyla ilgili birden çok topic olması lazım =) hatta bir tanesinde liste yapılmıştı. çünkü bu konuda bayağı fazla servis var internette.. bazen işe yarıyorlar.. ama benim de bir spam mail adresim var. çünkü bazen spam'lerde gelecekte gerekebiliyor. her zaman karar veremiyoruz hangi bilginin çöp, hangisinin faydalı olabileceğini.
funq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 swweeeedddaaaa, gidip çevreyi trolleyelim hadi :P
-007- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dandikmail.com var türk yapımı. bu da 15 dk. dayanır. ayrıca guerrillamail.com'dan isim seçebiliyorsunuz.
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 [email protected] yalan da değil hani, aha benim tırışkadan mail adresim. isteyen istediğini göndersin. çüküme kadar.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 babacim forum siteleri ya aktivasyon mail suresini 1 saate cikarirsa butun bu balonlardami 1 saate cikarcak ?
reyou Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yaw, aradan gecen zarfinda hatami anladim, deli gibi bu siteyi kullanmaktayim, onceki onyargili mesajlarimdan dolayi pismanim. bu konuyuda aplayarak gormeyenlerinde gormesini istemektediyim. daha ne diyim (nokta)
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 eheh, ben de arada bir reklamlara falan da tıklıyorum ki adam para falan kazansın site kapanmasın die sda
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 selam bnm fake mailim var hiç uğraşmıyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.jetable.org/en/index da iyidir.. mailınıza yönlendirme hedesi daha çok. bi iki tane daha var. bazılarınada kullanıcı adını seçebiliyorsunuz ki daha sonra gerekirse aynı kullanıcı adıyla yine mail açarsınız
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dasaaa said: http://www.jetable.org/en/index da iyidir.. mailınıza yönlendirme hedesi daha çok. bi iki tane daha var. bazılarınada kullanıcı adını seçebiliyorsunuz ki daha sonra gerekirse aynı kullanıcı adıyla yine mail açarsınız +1
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://rob.nu/wp-content/uploads/2009/09/bump.jpg
Öne çıkan mesajlar