Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuracagimiz Paticik Guildi (11. sayfada Isim ve Detay geyiklerini baslandi)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:
daha çıkmasın yahu param yok. şöle bahar gibi çıksın.

(yannız olaya bak. 10 yıllık oyun bikaç ay daha beklesin diyorum dfgakfja. çıksında ben geç başlarım biraz sonra ekti demeyin )

bencede yaw bende mesgul falan sayilirm
emekli oldugumda cikartsinlar 2050 gibi olurum o zaman cikartsinlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

NPC şehirlerde guardlar olucak aynı zamanda playerlarda o yüzden kolay kolay 2 3 kişilik bir grup giremez şehre adam kesmeye anca büyük gruplar ki bence onlarda ilk bikaç günden sonra kasmaz malum kendi guild şehirlerini korumakla mesgul olcaklar :) Aynı zamanda klasik rpci gençlik şehirlerde takılıcaktır ondan casualların bence cok bi derdi olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

npc guardlar tarafından korunan şehre düpe düz saldırmak çok gereksiz olur oyunda. casual lar guardların da yardımı ile saldıranları çok rahat alır tahminimce. TAbi oyunda npc guardların ne kadar güçlü olduğu hakkında hiç bir fikrimiz yok :P

Guardların ne kadar şehri koruyabildikleri ortaya çıkınca casual ların şeir hayatı da ona göre değişecektir :P
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu mantık ultimadan direk olarak alınıyor diyorsunuz. peki "taunt" sistemi nasıl olucak oyunda bilgi var mı?

age of conanın benim için en büyük hayal kırıklığı adam akıllı bi taunt sisteminin olmamasıydı. aggro çekmek için mobların peşinden koşturan guardianlar komik oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...