Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuracagimiz Paticik Guildi (11. sayfada Isim ve Detay geyiklerini baslandi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha. Merak etme, oyle dinle minle bizim alakamiz olmaz. Hyperionda cok agir din rpsi donse bile kimse rpye katilmak zorunda degil :)

Korsan olursak zaten ihtiyacimiz olmayacak.
Mesaj tarihi:
evet 1 inci crafting 2ci acc pvp... ama once bi ciksin
daha fazla eve oyniyamicam :) eve kusacam bu gidisle
bu arada eyer elf olacaksak isim evil angel olmasi daha mantikli (alakayi anlamadik demeyin sakin)
Mesaj tarihi:
daha çıkmasın yahu param yok. şöle bahar gibi çıksın.

(yannız olaya bak. 10 yıllık oyun bikaç ay daha beklesin diyorum dfgakfja. çıksında ben geç başlarım biraz sonra ekti demeyin )
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
daha çıkmasın yahu param yok. şöle bahar gibi çıksın.

(yannız olaya bak. 10 yıllık oyun bikaç ay daha beklesin diyorum dfgakfja. çıksında ben geç başlarım biraz sonra ekti demeyin )

bencede yaw bende mesgul falan sayilirm
emekli oldugumda cikartsinlar 2050 gibi olurum o zaman cikartsinlar :)
Mesaj tarihi:
NPC şehirlerde guardlar olucak aynı zamanda playerlarda o yüzden kolay kolay 2 3 kişilik bir grup giremez şehre adam kesmeye anca büyük gruplar ki bence onlarda ilk bikaç günden sonra kasmaz malum kendi guild şehirlerini korumakla mesgul olcaklar :) Aynı zamanda klasik rpci gençlik şehirlerde takılıcaktır ondan casualların bence cok bi derdi olmaz.
Mesaj tarihi:
npc guardlar tarafından korunan şehre düpe düz saldırmak çok gereksiz olur oyunda. casual lar guardların da yardımı ile saldıranları çok rahat alır tahminimce. TAbi oyunda npc guardların ne kadar güçlü olduğu hakkında hiç bir fikrimiz yok :P

Guardların ne kadar şehri koruyabildikleri ortaya çıkınca casual ların şeir hayatı da ona göre değişecektir :P
Mesaj tarihi:
çoğu mantık ultimadan direk olarak alınıyor diyorsunuz. peki "taunt" sistemi nasıl olucak oyunda bilgi var mı?

age of conanın benim için en büyük hayal kırıklığı adam akıllı bi taunt sisteminin olmamasıydı. aggro çekmek için mobların peşinden koşturan guardianlar komik oluyordu.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
tunch said:
tauntsuz pvp :S

asıl tauntlu pvp nası oluyor bir merak konusu

karsındaki oyuncuya hakaret edip gıcık ediosun ve taunt etmis oluosun :)
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
tunch said:
tauntsuz pvp :S

asıl tauntlu pvp nası oluyor bir merak konusu

çok güzel olutoe kendi tecrübermden.. tank class tanklığını dps class dpsliğini biliyor . çok daha fazla taktik uygulanabiliyor. dan-dun karman çorman olmuyor :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...