raspy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Miraul said: disc pri :/ druid dk yardiriyoruz öldüremedik adami bi turlu. cani yariya inior fullenior falan deli etti butun gece hangi disc priest ya bunlar biz neden 3 shot ölüyoruz anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Wispy said: 2k Frostbolt vursa=4k frostbolt crit Icelance de 2.5k critler herhalde di mi ? 6.5k amiwrong ? Hımm bir de rogue tricks of trade verse 15% 7k+ AMIWRONG? LFMage for 2v2 BTW. Henüz 6k vurmadım ben, arkadaş baya bir pve'ymiş. Ha diyorsan ben icelance dmgını da sayıyorum üstüne, vurulur 6k. Ama 6k artıkdüşük bir damage shatter için. Paladin üstüne koşup vuruyor aynı damage'ı castsız birşeysiz. LFrogue for 2v2 btw. Koca Frostmane'de eli tutan rogue görmedim henüz. Dedim o kadar Stormscale'de oynayalım diye patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Wispy said: 2k Frostbolt vursa=4k frostbolt crit Icelance de 2.5k critler herhalde di mi ? 6.5k amiwrong ? Hımm bir de rogue tricks of trade verse 15% 7k+ AMIWRONG? LFMage for 2v2 BTW. benim gördügüm suydu pala-mage veya mage-dk 16,5 k hp var gördügüm sp olarak bi 6 k falan gördüm ama artık mage mi vurdu pala veya dk kimse anlamadım zaten cart yeri öpüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 xunn said: Henüz 6k vurmadım ben, arkadaş baya bir pve'ymiş. Ha diyorsan ben icelance dmgını da sayıyorum üstüne, vurulur 6k. Ama 6k artıkdüşük bir damage shatter için. Paladin üstüne koşup vuruyor aynı damage'ı castsız birşeysiz. LFrogue for 2v2 btw. Koca Frostmane'de eli tutan rogue görmedim henüz. Dedim o kadar Stormscale'de oynayalım diye patiye. Magtheridona gel diycem de bok gibi server lagdan geçilmiyor. Zibidiwishy de sattı levellamadı herif ya. Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 blood dk + rogue gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Tek akşam 1750~ ratinge kadar RMP tecrübesi; Unholy DKların allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Oyunda şu an dengenin D sinin bir pixel i bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 disc priye veriyosun silence ı diğerini kesiyorsun yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 2v2 de warriorlu setup deneyen var mı? varsa memnun kalan var mı? varsa setup neydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Warr pala ii gidiyor diyorlar ama kendim denemedim bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Şu an en çok zorlayan setup; Retridin, rogue, disc pri. CC imkansız gibi. Sectikleri target cc altında kalmadıkları için anına yatıyor. Gear gelince işler değişecek elbet. Kaede çok kötü heallıyor bide. Adamad o kadar fail varki bazen iki tane mass dispeli resistleniyor patiler. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bunu diyen de kendi elementalı ile sheepini bozan skillmage 2051 OLOLOLOLOLOLOLOL Warrior ile arena zorlamayın imo. Belki huntard, dk, warrior pull/nuke deniyebilirsiniz ama zor yani. Şu anda warriorın yaptığı işi rogue çok daha iyi yapıyor. Hemde çok daha fazla utility ve mobility ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 said: Bunu diyen de kendi elementalı ile sheepini bozan skillmage 2051 allah kuru iftiradan saklasın. -Kaede mass dispel laızm olucak 2 saniye sonra. -Ben öldüm ya. Maçlar böyle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 - üstümdeki warriora sheep pls - abi benim arcanei demin kitlediler QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Allah kuru iftiradan saklasın arkadaş. Böyle faggotry görmedim ben. Hunterların BM eskisinden daha saçma sapan bir seviyede pvp'de. Adamlar ayaklarını yere koymadan full valorous rogueları falan kesiyorlar, inanılmaz komik izlemesi. Skill Within, you lose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 paladini nerflesinler ayrıca, wispy yi stunda kesiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paladinler şu an oyundaki utility dengelerini mahvetti. Öyle bir nuke, dispel, bubble, blessing of protection, snare immunity koşa koşa adam keserken healerları korumalar. Felaket bir class şu an. DKlere strangulate verilmesinin amacını anlamaya çalışıyorum. Zaten casting CS misali kitleyen Mind Freeze varken ne demeye üstüne silence verilir ki bu classa? DK + paladin takımları hiçbir cc effecti yemeden, hgealera tek bir cast şansı vermeden indiriyorlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paladinin şu anda tek yaptığı bubble açıp üzerine koşmak. 20 yarddan kitelayıo restealthlemeye çalışırken 4.7k hammer of wrath criti yedim 4.5k hp varken. Eğlenceli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Benim rog arkadaşa 10k çaktı uzaktan hammerla haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 YAlanınızı... %20 healthde 10 k çakıyosa senin arkadaşın canı kaç k. Onu geçtim o paladinin spellpower,attackpower dengesi ne kadar... Destekli atın biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Balığı alıyormuşsun böyle pullu kısmını paladineee sürüyormuşsunnn direk nerfleniyormuşşş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Rotweiler said: YAlanınızı... %20 healthde 10 k çakıyosa senin arkadaşın canı kaç k. Onu geçtim o paladinin spellpower,attackpower dengesi ne kadar... Destekli atın biraz... adamın hpsine göre vurmuo ki o spell. sen nie celallendin böyle. 100 hp li adama atsan da o kadar vurur 4k hp li adama da. mühim olam %20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 level 80 olduk hala pompyro mageler var ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ve hayvan gibiler. Roguelu 3 dps takımına veriyorsun, tricks of the trade'le 10k vuruyorlar. Şakaları da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 spell reflect acsam, gg olurlar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar