Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Harrasslamayın da bende offline gözüküyor Veri interesting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bende de offline, yine de çaldırdım ben. Oluyor öyle zua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Dün gece 5v5 2k+ ya hotter streakle girelim derken benim net arenaya girdikten sonra kopmaya başladı ve 5-0dan 5-4, 1941'den 1870'e indik. Aradım ttneti kadına diyorum ki veri akışı artınca net kopuyor, kadın diyor ki, modeminizin ışıkları net kopunca yanıyor mu. ANNEN TTNET ANNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 black magic 63 sp den daha mı iyi acaba ya? mage için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 PvP'de değil ya, saçma sapan procluyor, geçen bizim mage arkadaş denedi de beğenmedi. Ben de priestte deniyodum ama ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Black Magic çok iyi be. 63 spellpower baya işlevsiz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Proc güzel de procladığı zaman önemli işte, pillarda dönen adama ice lance atarken proclasa sonra novalayıp shatter combo çakacakken procu cdde olsa ne anladım ben ondan. 63sp en azından hep yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben dönücem 63 sp'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Black Magic dotterlara daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 2700 Rating! Sezon sonu Glad alırsak pro warrior videosu bekleyin. Paladinimiz bırakıyor çünkü, o boşluğu doldurmamız mümkün değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Hangi setupla oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 paladin warrior dk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 feral warrior paladin ya da retri warrior resto druid/shaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 En undergeared takımıyız herhalde. Nuh nebiden kalma daggerlarımla ve priestin full furious geariyle 2100 deyiz. Bugün nasipse daggerlar geliyor. 2 aydan önce cacık olmayacak takımdan ama, gear direk cockblock. Sezon 2 aydan önce biterse nerd ragein kralını yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sparkcaster said: paladin warrior dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 favori cleaveim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Wispy said: En undergeared takımıyız herhalde. Nuh nebiden kalma daggerlarımla ve priestin full furious geariyle 2100 deyiz. Bugün nasipse daggerlar geliyor. 2 aydan önce cacık olmayacak takımdan ama, gear direk cockblock. Sezon 2 aydan önce biterse nerd ragein kralını yaparım. Aynı priestle 2300'e 2450 mmrdayız azizim, 2700lük mage priestler dize geldi hoh hoh hoh. Gear çeksin merak etme spastik tsgler globallenmeyecek priestimizi. Screen aldım, Death strike: 10980 mi ne vurdu priest'e. Bravo tsgler, bravo Dk'in damage'ı yok diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bişey sorcam mage priest oynarken priest ne kadar agresif oynuyor? Ben mesela tutamıyorum kendimi smite specle akıtıyorum stunlarda falan ama priest mageler sanki daha defansifmiş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Karşına çıkan setupa göre. Mirrorlarda hemen hemen hiç dmg yok, alayına burn. Benim priestimin ofansif olmasına bayılıyorum ben, hele druid takımlarına karşı warriorları defansif tiplerdense ilaç gibi geliyor o barkskin'e acımadan nukelamak. Blaknet silence'la bile patır patır inletiyorsun. Ve dediğim gibi, abartısız icc 251 lvl wepli, 4 parça furious 1 parça pve giyen bir priestim var. Gearlı olsa ranka koşucaz. Sezon sonuna anca inş. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dün hayattan soğudum o 11k death strike critini görünce. Ya sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ya bu latency de beni soğuttu hayattan leatrix cart curt hepsi nafile. ne kullanıyosunuz şimdi en iyisi hangisi freedoomdan başka lowerping bişeyler çıkmış, en güzeli neyse alıcam lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yanlış oldu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Lowerping kullanıyorum bu ara baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Frostmane de işe yaramıyor o ya. Lowerpingsiz 120 lowerpingli 110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Twisting Netherdeyiz bizde de LP pek işe yaramıyor artık. 90-100 arası msim normalde ama eskiden LP açınca 60 70'e falan düşerken şimdilerde 120 130 falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar