Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 şundan olabilir bu yurtdışı sorunu http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14498969 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 istanbul-dragos cok fena kufur ediyorum adsl ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 biz para ödeyelim TTnet'e boşverin. oda gitsin cem yılmazı zengin etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 2 gündür dl açık sabah akşam 107 nin altına hiç düşmedi. /istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 isatnbul bazı bölgeler hariç. ve geli gidiyor net. çıkışları yükseltip azaltıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Sorun bolgesel degil butun TT cikislari ile alakali. Anlik dalgalanmalar oluyor. Bu yuzden download hizini etkilememesi normal. Oyun oynanmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Buyse said: şundan olabilir bu yurtdışı sorunu http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14498969 Kurumu gider zavallı , gün yüzü görmemiş , israil - suriye arasında kucaktan kucağa zıplamış bir ülkenin medeniyetten uzak bir allahın lübnanlısına satarsan oda seni satar böyle işte. Tayyibin eseri.. BİZİDE SAT TAYYİP !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 janis said: Buyse said: şundan olabilir bu yurtdışı sorunu http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14498969 Kurumu gider zavallı , gün yüzü görmemiş , israil - suriye arasında kucaktan kucağa zıplamış bir ülkenin medeniyetten uzak bir allahın lübnanlısına satarsan oda seni satar böyle işte. Tayyibin eseri.. BİZİDE SAT TAYYİP !! Başbakan ve Youtube Acaba onunda yurt dışı çıkışları ölümü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 evet şu an google dahi hiç bir yurt dışı siteye giremiyor. edit: site adını alabilecek kadar veri alabilyior lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 patladı yurtdışı an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 heh bende ne oluyor diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 benim internetim ölü şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bu topic varmı diye bakmaya girmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 56k varken daha hoştu be. Böyle ağzımıza bi parmak bal çalıyorlar sonra süründürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Aynen ben de google'a falan giremiyorum, paticik'e girebiliyorum sadece, msn vs. de gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tanrı paticiği kutsadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sadece paticik var lan. google bile yok. ben de korktum noluyo lan bozuldu mu yine modem diye. internet bozulmuş. allah balinaların belasını versin. ironi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 msn in olmamasında bu yuzden deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kim kapattı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 İNTERNETİM GİTTİ AÇILMIYO SAYFALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 internetim gitti yav. Feysbuka bile bağlanamıyom. yurtiçi de yavaş noluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yuh böyle çok zevksiz ama, noluyor da bu netler gidiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Burasi türkiye burdan cikis yok! asdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 fosur fosur bagliyim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar