Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yurtdışındaki siteler bize vergi vermediği için hepsini toptan kapamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 wow'da açıklama yapmış elemanlar bakım bilmem neden dolayı gün boyu login ve lag sorunları yaşanabilir diye. ben de giriyorum 10 saniye sonra düşüyorum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Net komple berbat suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 paticik i kapatmayi unutmuslardir, bunuda kapattilarmi tamamdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 abi bu konuda o kadar doluyum ki allahn barzolarına. bende ist/anadolu yakasında 7k sabit goruorm gırdıgımde 1 dakka sonra dusuodm zaten .. tırsa tırsa yf kurdum allahtan 88 ms le arena yaptık 2 puan geldi. bu ınsanlar bu iktidara nasıl oy verdiler anlamıorm ben cidden yani bu yasakçı zihniyet ona yasak buna yasak :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 tamamen bağlantısız iki konu hakkında konuşuyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Dün aksam ki durum aynen devam, hicbir sey yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yahu sabahtan beri rapidshareden bile 15kb/s dan daha hizli dl goremedim, 4 mbit hizimiz var surunuyoruz. Siteler bile 30 saatte aciliyor. Imdat yahu. Baska bus orunu yasayan var mi? Ankara / KAblo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Torrentleech ve 1-2 tane torrent sitesine ulaşimda zorlanıyorum ama downloadda problem yok gibi 420-430 arası su an mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yine aramak zorunda kalacam bu herifleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Azmodai abi bazı yerlerde bi problem var çözemedim. arkadaşlarda sorun yokken ben bazı sitelere giremiyorum mesela ama onlar giriyor çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bende de var sorun sürünüyorum resmen yurtdışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hatta şu an hiç çalışmasa daha iyi en azından southpark yüklenecek diye bekleyerek acı çekmem sdf yavaş olmasının yanında periyodik olarak anlık internet geliş gidişleri oluyor. çok kısa sürdüğü için webde gezerken fark edilmiyor ama misal download manager kullanamadığım downloadlar kesiliyor (realplayer ile southpark indirme gibi) ve telekom ağır laf yiyor benden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ahah 1.37 kb ile çekiyorum şu an 4.83 mblik bir dosyayı dial up'a dönmüşüz haberimiz yok lol. / ankara-adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aynen Megaupload'da sabahtan beri 15 KB göremedim. Normal blogger türü blog siteleri bile tüm resimleriyle açılana kadar traş olup gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bende 2 gündür sorun yoktu.Ama bugun hiçbir siteye giremediğim gibi downloadlar çökmüş durumda. facebook açılmıyor msn açılmıyor megaupload rapid çalışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 urfadada sıkıntı var.. sanırım yurt dışı çıkışlar patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 soguksavas olmalı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ankara-no problem şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Yağmur yağcak İstanbul'a .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 fişi cekip takın duzelıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yurt dışımı gitti msn dir wowdur sphere'dır hiç bir yere bağlanamıyorum. ben kaynaklı bir sorunmu var yoksa sizde de aynı şekildemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yok ben iim... msn falan çalışıo... reset at bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bende de sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 modem 3.resetten sonra kendine gelebildi problem kalmadı teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar