Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleneksel Abazan Yürüyüşü

Cons

Öne çıkan mesajlar

geçen fen edebiyatta her yere asıyolardı bazı kızlar. kızların bir tipine baktım sonra birde yazıya baktım,bu kızlara taciz oluyor mu gerçekten diye bir an kaygı duydum itü nün gidişatından fakat bugün gördüm internette meğerse olay geleneksel vadi abazan yürüyüşüymüş.

bornozlu gençlerede +rep verdim. vadi nin adını tüm türkiyeye duyurdular helal olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bilip bilmeden diyosun da zaten bilmiyorum =)

3 kere filan gittim itü ye şimdiye dek.2 defasında 3 saat içinde 4-5 kız falan anca gördüğümü hatırlıyorum çünkü baya şaşırmıştım bu okulda hiç bi kız öğrenci yok diye.

Ayrıca olsa olsa en fazla %70i erkektir nedir ya :D Çok mu yani, azcık bence gene :D Bi de bende hatırlıyorum o diğer üniversitelerde erkek başına 2 kız düşerken bizde 26 gram filan videosunu.
Sosyal ağlarda paylaş

matama bir gun itu fest e gider

yeditepeden geldigi icin ortam biraz garip gelir, sonra bir bakar koselerde paso opusen erkekler vardir oha der. hatta yanindaki arkadasida noluyor lan der

neyse yakinlasir bakarlar meger o erkekler dediklerinin bir kismi kizmis :) ayirmak icin yakinlasmalari gerekmistir :)

o yuzden birakin su garipleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar itüde kız yok vb. söylentilerin tamamı yalandır

Aslında sürüsüyle var. Yalnızca sakallı oldukları için ayırt etmek biraz zor oluyo lol^^

(şaka ya, güzel kızlar da var.
ama oranları cidden düşük)
yani %40 kız varsa, bu kızların %75 i filan sakallı. ortalama üzeri güzellikte kız oranı %10 u geçmez yani.

Bu arada -ne kadar doğrudur bilemiyorum ama- yürüyüşte atılan sloganların cinsel açıdan bayağı ağır sloganlar olduğunu duydum, eğer doğruysa taciz olayından soruşturma açılması o kadar da saçma olmayabilir bence. Önceki abazan yürüyüşlerinden bayağı bi uç noktada, boku çıkarılmış bi yürüyüşmüş yani... Gerçekten de haketmiş olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Lan resmen adımız çıkmış :)

Gelin görün kızlarımız gayet güzel, bakımlı. Bıyıklı olanlar eser miktarda mevcut, yok demiyoruz ama geneli gayet çevrenizde görebileceğiniz normal hayattan kızlar :P

Ayrıca adamların ufak bir eğlencesini bu boyutlara taşıyan kızlara yuh; bu kızların laflarına güvenip soruşturma açan, "genelleme" yapanlara oha demek istiyorum. Sadece kız yurtlarının çevrelerine kadar gelip slogan atıyolar adamlar yahu. Kimseye açaç yapmaya gitmiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene ilk senemdi, farketmeden bizde katıldıydık bu yürüyüşe. Hatta geçen sene 1400 kişinin nerdeyse 1000 i yürümüştü ve ufak bi durum dışında hiç bir sorun çıkmamıştı herkes eğlenmişti. Ama bu sene Faruk olan rektör Muammer olunca olay bi anda taciz oldu nedense. Bu sene katılmadım ama şunu çok iyi biliyorum ki vadide kalan kimse kızlara küfürlü slogan atmaz ve atmadı. Genelde atılan y... ye tarzı sloganlar vadinin müdürüne felandı. İşte bi grup dallama kızda bunları çarpıtıp, rektörün desteğini alıp olay çıkardı. Bildiğim kadarıyla atılan en aşırı slogan "sütyene hayır memelere özgürlük" , oda bilmem kaç yıl öncesinin feminist sloganı işin komiği :D Bornozlu giden dayılarda pantolonun üstüne giyip gitti yani çıplak gitmedi ki adamlar. Sonra yok kapıları kitlemişler felan. Sanki 300 adam camlara yapıştı. Kaldı ki adamların öyle bi niyeti olsa o güvenlik kapıyı kitlese olcak. Herhangibir 300 adam gayet yıkar geçer istediğini yapar ama sonuçta burası itü. Gelen adamların seviyesi belli. İçlerinde elbet iki-üç hıyar çıkar ama onlar bi seviyesizlik yapsa emin olun geriye kalan 297 kişi onları uyarıcak adamlar.

Kız yok diyenler gelsin bi görsün okulu. Hatta genel kanının aksina en güzel kızlarda gümüşsuyundaki makina fakültesinde. Onun sebebide fakültedeki tekstil mühendisliği tabi. İlk geldiğim sene oha bu nasıl itü demiştim hazırlığı görünce. Hazırlık tam bi cennet bütün fakülteler orda olduğu için :D Bıyıklı kız felan hiç görmedim yani abartmamak lazım. Tabi kalkıpta bi makina dersi sınıfında 5-10 dan fazla kız beklememek lazım normal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...