NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Abi metro kadar yalan bir firma yoktur. Ankara'ya İstanbul'dan 7.5 saatte giderek (mola veya arıza değil sorun tamamen hız) benim hayal gücümle yetiştirip firmaya mal ettiğim güzide küfürlerin sahibi oldular. Servisi iğrenç, otobüsleri rahatsız. İkincisi metronun kendine ait otobüsü çok az. Hatları komple kiralama otobüsler. Metroyu tercih eden arkadaşların iki kere düşünmesini dilerim ki kaza oranlarıda yüksek. Ha iyi otobüs firması Ankara-İstanbul-İzmir-Bursa hattında Nilüfer. Hiç sorun yaşamadım ne hizmetinde ne servisinde. Kamil Koç'ta iyidir. Boss'u bilmiyorumda Ulusoy da iyidir yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 eee benim açık bilet ne olacak??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Boss çok kaliteli firmaydı eskiden. Hatta direk en lüks otobüs şirketiydi. Sonra battı. Batınca el değiştirdi, küçülmeye gitti. Bu arada da bisürü sorun oldu, eski lüks istasyonlarından küçük ve bol trafikli yere taşındılar, güzergahlar bozuldu, saçma sapan hatalar çıktı otobüste (havası bitti diye yolda kaldığımı bilirim otobüsün. Ki otobüsün havasının bitmesi ölümcül bir sorundur. Fren sistemi direk havayla çalıştığı için fren sistemlerinin boşalması anlamına gelir.), elemanları değişti, abuk subuk muavinler aldılar. Haliyle bayağı çöktü firma. Ben de kaçtım. Sonra noldu battı mı bilmiyorum. Şimdi Ankara-İstanbul arası Ulusoyla gidip geliyorum gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 DoruK said: metroya iyi diyen adamın tavsiyelerinden şüphe ederim metroyla beşiktaşa gitmem ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Metro rezalettir , 2-3 işkence tadında yolculugum oldu , mesala edirneden istanbula gelene kadar 3 otobüs değiştirttiler. En kötüsü ise tartışmasız radardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 DoruK said: metroya iyi diyen adamın tavsiyelerinden şüphe ederim katılıyorum. ayrıca kamil koç rahat hat relative fiyat / perceived performance oranında liderdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kamil koç kadar dandik bir firma görmedim ben. kk'a iyi diyen adama şüpheyle bakarım , hiç bişi anlamıodur yolculuktan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kamil koç rahat hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 KillJoy said: eee benim açık bilet ne olacak??? al sana acik bilet : Boss Turizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 http://www.bossturizm.com/OurOffices.asp?mbs_s= ara bütün şubeleri açana kadar birine ulaşırsın mutlaka. şubeler kapanmış taşınmış olabilir boşuna arıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bu metro olayı tamamen tecrübe şeysi heralde. Ulusoyda bile ne kadar rahatsız olduğumu bilirim, Metro hep sorunsuzdu benim için. Şans işte. Her otobüsün her yerde aynı servisi ve rahatlığı vermesi beklenemez sanırım. Tüm İsveçli kızların taş gibi olmasını beklemek gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ben bayadır boss firmasını görmüyorum batmış olması olası. 403ler hala kullanılıyor daha salı aksamı metronun bursa rize arabasıyla eskişehir samsun yaptım 403le adamlar hala 20 saat yol yapıyor. bu arada metro canımızdır kanımızdır ama sadece karadeniz için çünkü metro aslında samsun firmasıdır ve karadenizde kaliteli denebilecek bi firmadır. ben şahsen aynı model otobüsle giden varana 15 ytl fazla vermektense metro ile gitmeyi tercih ediyorum. metro hem heyecanlıdır adrenalin yaşarsın takometreyi söken şöförlerle tanısırsın, eve dönüşlerde daha yolculugun başında seni karadeniz havasına sokar gerçi bunlar tüm karadeniz firmaları için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 nilüfer iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bak nilüfer cidden iyidir de tekli koltua alışmıştım ben. benim açık bilette uçtu? nasıl şimdi bunu almanın tek yolu dava mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Hayır, eğer iflas ettiklerini söylemişlerse eski borçlarını ödemek zorunda kalmazlar. (en azından ben öyle hatırlıyorum, iki yıl kadar önce bir hukuk ders almıştım, daha iyi bilen birini bulmak lazım yine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 şirketin türüne göre değişir o. a.ş ise şirketin varlıkları kadar sorumlu olur alacaklılara, vara yoğa haciz yani kısaca; ama boss iflas etmedi. dediğim gibi ulusoy'un bir iştiraki idi, para kazanamıyoruz diye kapattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kamil koç rahat hat iyidir kötü diyende yolculuktan anlamıyodur diyim o zaman bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 simdi okudumda otobuslerde wi fi gelmiş oha yaw. Kullananız oldumu hic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 rahatta vardı çıktığından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 rahat ne tur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kamil koç rahat hat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 metro ahirete acilan kapiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yazın arkadaşım boss la gitti ankaraya farklı bi yerden bi benzinlikten kalkıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Hayatımdaki ilk ve tek pamukkale anısı: Sefer: İstanbul-Bodrum Yer: TEM Şoför yolu bilmiyor ve yanlış yöne giriyor, yolcuların uyarısı üzerine temde kenara çekip TEM'de otobüs geri geri giderek ana yola çıkıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde 1 saat beklenmiş yolcuların gelmemesi üzerine gebze-yalova feribotuna binmekten vazgeçilip körfez geçiliyor ve yolcu 1,5 saat daha bekleniyor, yolcu geliyor. İlerleyen saatlerde körfez geçilirken şoför tünelde bi tırla kapışıyor, küfürleşiyor. Kapışma sırasında yolcular ayaklanıp bağırmaya başlayınca içlerinden birine şoför küfrediyor. Aracı kenara çekip ayağa kalkıp yolcunun üstüne yürüyor. Karşılıklı küfürleşmeden, "in arabadan" lardan sonra muavinlerin araya girmesiyle yolcular 155'e telefon ediyor, şoför değişiyor...vs. (ardından gelen 5-10 kaza riski de cabası) Pamukkale, Cennet'e açılan kapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bu topic için özellikle dikkat ettim, taksim meydandaki Boss yazıhanesinin Boss yazıları sökülmüş. yani gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar