Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BOSS turizm

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Abi metro kadar yalan bir firma yoktur. Ankara'ya İstanbul'dan 7.5 saatte giderek (mola veya arıza değil sorun tamamen hız) benim hayal gücümle yetiştirip firmaya mal ettiğim güzide küfürlerin sahibi oldular.

Servisi iğrenç, otobüsleri rahatsız. İkincisi metronun kendine ait otobüsü çok az. Hatları komple kiralama otobüsler. Metroyu tercih eden arkadaşların iki kere düşünmesini dilerim ki kaza oranlarıda yüksek.

Ha iyi otobüs firması Ankara-İstanbul-İzmir-Bursa hattında Nilüfer. Hiç sorun yaşamadım ne hizmetinde ne servisinde. Kamil Koç'ta iyidir. Boss'u bilmiyorumda Ulusoy da iyidir yaf.
Sosyal ağlarda paylaş

Boss çok kaliteli firmaydı eskiden. Hatta direk en lüks otobüs şirketiydi. Sonra battı. Batınca el değiştirdi, küçülmeye gitti. Bu arada da bisürü sorun oldu, eski lüks istasyonlarından küçük ve bol trafikli yere taşındılar, güzergahlar bozuldu, saçma sapan hatalar çıktı otobüste (havası bitti diye yolda kaldığımı bilirim otobüsün. Ki otobüsün havasının bitmesi ölümcül bir sorundur. Fren sistemi direk havayla çalıştığı için fren sistemlerinin boşalması anlamına gelir.), elemanları değişti, abuk subuk muavinler aldılar. Haliyle bayağı çöktü firma. Ben de kaçtım. Sonra noldu battı mı bilmiyorum. Şimdi Ankara-İstanbul arası Ulusoyla gidip geliyorum gayet memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bayadır boss firmasını görmüyorum batmış olması olası.

403ler hala kullanılıyor daha salı aksamı metronun bursa rize arabasıyla eskişehir samsun yaptım 403le adamlar hala 20 saat yol yapıyor.

bu arada metro canımızdır kanımızdır ama sadece karadeniz için çünkü metro aslında samsun firmasıdır ve karadenizde kaliteli denebilecek bi firmadır. ben şahsen aynı model otobüsle giden varana 15 ytl fazla vermektense metro ile gitmeyi tercih ediyorum. metro hem heyecanlıdır adrenalin yaşarsın takometreyi söken şöförlerle tanısırsın, eve dönüşlerde daha yolculugun başında seni karadeniz havasına sokar gerçi bunlar tüm karadeniz firmaları için geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımdaki ilk ve tek pamukkale anısı:

Sefer: İstanbul-Bodrum

Yer: TEM

Şoför yolu bilmiyor ve yanlış yöne giriyor, yolcuların uyarısı üzerine temde kenara çekip TEM'de otobüs geri geri giderek ana yola çıkıyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde 1 saat beklenmiş yolcuların gelmemesi üzerine gebze-yalova feribotuna binmekten vazgeçilip körfez geçiliyor ve yolcu 1,5 saat daha bekleniyor, yolcu geliyor.

İlerleyen saatlerde körfez geçilirken şoför tünelde bi tırla kapışıyor, küfürleşiyor. Kapışma sırasında yolcular ayaklanıp bağırmaya başlayınca içlerinden birine şoför küfrediyor. Aracı kenara çekip ayağa kalkıp yolcunun üstüne yürüyor. Karşılıklı küfürleşmeden, "in arabadan" lardan sonra muavinlerin araya girmesiyle yolcular 155'e telefon ediyor, şoför değişiyor...vs. (ardından gelen 5-10 kaza riski de cabası)

Pamukkale, Cennet'e açılan kapı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...