Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Gangren said: Yahu şu eleştiri-vari yazıları yazarken, karşı tarafta 2 günde 80 olan DK'nın bu questleri okuyarak - zevk alarak yapmadığını nereden biliyorsunuz? quest yapmamalarıdnan biliyorum. Ayrıca benımle aynı zevki almak zorunda değiller oyundan, benım beklentilerim fakrlı onlarınki farklı. Acıkcası sırf Blizzard oyun yapmış dünya yapmış diye alıp oynıyabilirim bile ben, Onlar ise oyunu daha cok challange olarak görüyorlar, buna göre oynuyorlar, farklı bir tat alıyorlar. almasalar işleri ne zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 abi ben o yaratıcı gençlere hastayım pustlar ne guzel seylr buluolar ole =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 merak ediyorum bu 2 günde 80 leyenlar solo mu yapio , yapiyorsa nasıl yapiyo :D ıvır zıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 konu dışı olarak; 25 man ler yapılmadan 10 man açılmayacağı doğru mudur kaynak var mıdır? anlatamadım guildde bi kaç elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu son exp pack değil sanırım söylentilere göre Emerald Realm falan varmış. ayrıca niye Arthası kesememişler özel birşeymi lazım onun için? achivementlardada göremedim defeat arthas diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 War Effort geyiği var sanırım Wrath Gate'in açılması için, tıpkı Ahn'Qiraj olayına benzer olaraktan, açıldığında Icecrown Citadel'e girilebilecek tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Peppermint said: Bu son exp pack değil sanırım söylentilere göre Emerald Realm falan varmış. ayrıca niye Arthası kesememişler özel birşeymi lazım onun için? achivementlardada göremedim defeat arthas diye. expin sonu gelmez boyle devam ederse, Arthas wtolkun son contenti, su an yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bence arthası kesmicez gibime geliyo :p , böle redemption olayları olup Ner'zhul tamamen bir vücuda bürünüp arthasın yardımıyla onu kesicez :D ne güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Illidian'a kiydilar bence de arthas'a kiymasinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bir casual player olaraktan diyebilirim ki; "Tebrik et,geç git kendi oyununa bak." Kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Buyse said: konu dışı olarak; 25 man ler yapılmadan 10 man açılmayacağı doğru mudur kaynak var mıdır? anlatamadım guildde bi kaç elemana. Yok öyle birşey, her ikiside açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Arthas is alive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 aquila said: Peppermint said: Bu son exp pack değil sanırım söylentilere göre Emerald Realm falan varmış. ayrıca niye Arthası kesememişler özel birşeymi lazım onun için? achivementlardada göremedim defeat arthas diye. expin sonu gelmez boyle devam ederse, Arthas wtolkun son contenti, su an yok. 1 expansion daha var.2010 da gelecek deniliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Gangren said: Buyse said: konu dışı olarak; 25 man ler yapılmadan 10 man açılmayacağı doğru mudur kaynak var mıdır? anlatamadım guildde bi kaç elemana. Yok öyle birşey, her ikiside açık. Aslında var öyle birşeyde Kaynak, ancak şimdilik sadece Arthas için konulmuş bir kural gibi görünüyor. Daha önceki ciddi raid alanları için (mesela T8 alanalrı için) geçerli olup olmayacağını bilemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 How will people defeat him? Hopefully with bravery and valor, or at the least, superior strategy and firepower (and a few gnome sacrifices.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Betada ogrendıklerı bır bossu liveda 2-3 gunde kesmeleri bence cok sasılacak bır olay degil ama sahsen ben vanilla zamanlarını daha cok seviyorum; Bossların cat cut releasınden 2 gun sonra kesılemedıgı zamanları. Ama tabiki bunda PTR boss killerin buyuk etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 raistlinthewiz said: Betada ogrendıklerı bır bossu liveda 2-3 gunde kesmeleri bence cok sasılacak bır olay degil ama sahsen ben vanilla zamanlarını daha cok seviyorum; Bossların cat cut releasınden 2 gun sonra kesılemedıgı zamanları. Ama tabiki bunda PTR boss killerin buyuk etkisi var. ptr olmayinca da acaip bug lar turuyormus, memnun olmasalar da ptr in gerekliligne karar vermisler maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bug olsun da millet contenti orda ezbere alıp burda cort die indirmesin diesi gelio insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Şu anda tüm contenti temizleyen bir dolu guild var. Blizz'in hatasından bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bilenlerin büyük ihtimalle hatırlamadığı, büyük çoğunluğunda bilmediği bişey varki; TBC PTR'de betada magtheridon kesilememişti. Sorunda bu noktadan çıkıyo zaten. O yüzden TBC'de kimse gelişine Magtheridon kesemedi. Benim daha önceki postlarımdada gözden kaçırdığım bi noktaydıki adamlar ptr de kestilerse burda kesmelerini tartışmak anlamsız. Blizzardın tune konusundaki yanlış burda. Ha ilk zorlayan veya kesen guild olurlardı yine ama bu kadar çabuk olmazdı. Bide sanırım artık analizi zor boss fightlar gelmiyor artık (4H de olduğu gibi, kimse nasıl yapılacağını bilmiyordu GM'ler söyleyen kadar.) O orjinallikten uzaklaştı gibi sanki, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Herkes item bağımlısı olsun daha kolay item alabilecek olsun daha çok oynasın diye yapmış olabilirler ama bir yandan da şimdiden herseyi kesmiş guildler için bir uğraş yaratmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yani bir adette hayvani challenge lı bişey koysa millete laf ettirmese blizzard olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Everq deki olay güzelmiş mutlaka gelecektir öyle bişi ilerde.Benim düşüncem bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar