dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 biricik arkadasim benim, seni cok seviyorum ben. iyi ki varsin, iyi ki tanismisim seninle. <3 sçs ps: SAKIN topicimi trollemeyin, sacma sapan yorumlar yapmayin, civitmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gz mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Hayatımızdan çık emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hmmm. zannedersem bir rüşvet söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 iddia ya da rüşvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dosta Düşmana Bir değer bilmeze gönül verirsen Ne yapsan boşuna, ağlarsın dostum Yaşamın amaçsız,gidip gelirsen Ne yapsan boşuna,ağlarsın dostum Eller işinde,sen boşta gezersen Almadan satmadan günden bezersen Sonunda yorulup,son`u sezersen Ah etsen boşuna,ağlarsın dostum Boşuna bu dünya,gitmiyor hoşa Durmadan didinsen,gelirsin tuşa Adalet zenginin,fakirsen boşa Yaşasan boşuna,ağlarsın dostum Affetmez gençliğim,boşa geçirdim Bilmedim değerin,ömrüm bitirdim İnsanlık nerdesin,seni yitirdim Arasan boşuna,ağlarsın dostum Kendine gel gönül,işi uzatma Yorgun kalbine bak,bırak azıtma Hayallerde kalsın yaşam, abartma Feryadın boşuna,ağlarsın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 emre iyidir güzeldir sevilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 BLACKMAİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Emre sen de gelsene wowa. VAY AK seni istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 fedeyle ben geliyoruz onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Çok net dönerim Tuğba hayırdır? Neyse öğrenirim ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 cidden anlamadım neden birden celallendi dürüye sebebini öğrenme gibi bi fırsatımız varmı yoksa özelmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Abi server restart oldu ama old citynin son bossu mükemmel ya of of of. Öldük bittik insanity çooook eğlenceli olmuş. Fedeyi bekliyoruz. ASTEROTH SEN DE GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Abi 3 gün bekleseniz ben de falan gelsem ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 persembe itibariyle ben de gelirims hatta yarin bile gelebilirims hatta 0 dan kasabilirims warrior cekiyor gibi canim, yeterli veriyir var mi? tank baaabinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 delioglan vardı galiba. bu arada topikin içine de ettik. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Josc bizle irtibatını kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Çok gereksiz ve salakça bir topic olmuş. Hele bir de bölüm modu tarafından, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 asudhaushdausfifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dory said: ps: SAKIN topicimi trollemeyin, sacma sapan yorumlar yapmayin, civitmayin. Hmmm hemen şuraya çok mantıklı yorumlar yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 said: ps: SAKIN topicimi trollemeyin, sacma sapan yorumlar yapmayin, civitmayin. Bunu okuduğum zaman saydığın üç şeyi aynı anda nasıl yaparım diye düşündüm. Aklıma birşeyler gelince uğrarım bir daha topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar