xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 zun sabır ben 40 dk dır filan bekliyorum daha 572. oldum anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 YA SIRADAN DC OLMUŞUM KÜFÜR EDECEĞİM AMA YA. 1268DEN BAŞLIYOR TEKRAR. RAAAAAAAAGEEEE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 1 saat diyo bana sen kendininkini dusun bi de ^^ hayır işin komigi girip oynıyıcagım 30 dk ama sıra 2 saatten fazla lol yarından itibaren sürekli serverda tutarım arada kıpırdatırım filan prime time dan önce ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 lol sen footage a tag koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 mulgear6 said: 1 saat diyo bana sen kendininkini dusun bi de ^^ hayır işin komigi girip oynıyıcagım 30 dk ama sıra 2 saatten fazla lol yarından itibaren sürekli serverda tutarım arada kıpırdatırım filan prime time dan önce ^^ mantıklı gel oyuna gir yemek ye gel kıpırdat derse otur kıpırdat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 su an itibariyle BL 940 kişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Dworgian said: lol sen footage a tag koy Koydum pati albüme go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yaa bari giren birisi şu word pvp hakkında bilgi verisn nasıl bi yer battleground mu yoksa arenaya mı benziyo kendim giremedim merak ediyorum dogal olarak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 beter olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Deptlypo said: yaa bari giren birisi şu word pvp hakkında bilgi verisn nasıl bi yer battleground mu yoksa arenaya mı benziyo kendim giremedim merak ediyorum dogal olarak .. battle ground düşün ama sıra almıosun direk giriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Haa mis gibi ya. Demin sıraya girdim 671. kişiydim, alt-tab yaptım forum, internet, vs bakınıyorum. Bi alt-tab yapayım dedim, disconnect olmuşum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 KARAZHAN CANIM SERVERIM TIK DİYORUM AÇIYO ŞAK DİYE GİRİYO KARAZHAN KARAZHAN KARAZHAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Burning stepsin orclarina kurban sak diye giriyorum muthis bi server:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 114 still counting 10 min time left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 terokkat serverinda 300 kisi fln var lol. sira degil, player sayisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 low serverdaki karakterimi kasıyorum girimeyirum SS'e anasını satıııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 2000 kişi sıra bekle ve gelen faile bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 900 kişi bu saatte bu ne lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 DoubleW said: Burning stepsin orclarina kurban sak diye giriyorum muthis bi server:D hmm bende steppesteym isim ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 DoubleW said: Burning stepsin orclarina kurban sak diye giriyorum muthis bi server:D bomboş orası sanırsam hatta yamulmuyorsam grim batol'den oraya free migrate fln var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 orda da oynanmazki zaten kocaman harita ayda yılda bi char gördügün zaman el ense cekip öpesin gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Arkadaşım oley 2 saat üzerine girdim diye mesaj attı. 30 sn sonra dc yedi şuanda kendisinden haber alamıyoruz :p Serverların kapasiteleri artırılmalı ya da free migration açılmalı başka yolu yok böyle devam etmez. İnsanlar beklemek için para ödemiyor. Oyuna istendiği anda girebilmek mümkün olmalı. Ben TBC ile server kapasitelerinin artırıldığını hatırlıyorum nedense aynı uygulama WOTLK ile yapılmadı. 1 ay öncesinde belliydi böyle olacağı bakalım ne zaman gerekli müdahele yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Müstehak siz Wowfanboilere. Bekleyin sırada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 neyse ki daha wotlk elime ulasmadi, yrn ulasacak sanirim, siraya +1 ekleyin bnm adima yarin magtheridonda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar