Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

bana şöyle bir addon lazım;
focus target gibi, 2-3 target'in barini kenara koyup takip edebilmek istiyorum onları.
yani maintarget ve focus hariç 2-3 üniteyi daha bar'ını hp sini dotlarını görebileyim istiyorum
var mıdır buna benzer iş görecek bişeyler

pve için. arena için var zaten sanırım böyle addonlar, aynı gladius'un pve için olanından istiyorum
Silmarwen said:

. UO oynayanlar bilir, karakterin üstüne basıp çektiğimizde health bar geliyo elimize

tam bunu düşünmüştüm ben de.
istedigim targetların hp bar'ını kenara çekip koyabilmek istiyorum ben de.
sadece focus yetmiyor, 3 boss mu var, çekeyim üçünün hp sini de koyayım kenara ordan tıklayabileyim onlara ilerde kafamı çevirip boss aramak tab kasmak yerine.

şuna yardımın
Pyro said:

Interfaceden boss frame i aç, istediğin olur.

bu mudur ? herkese herşeye yardım ettin de (alakan yok) geldin bana yardım etmeye kadar, böyle yardım ettin yani. allah razı olsun senden.döne döne addon aramadan önce interface'den bir tik koymayı akıl eder heralde bir insan.
BaaL said:

ahaoahaoahihoh

buna da gülmek diyoruz bir, forumun her yerinde buna benzer gülmeler bulabilirsin. ama öyle bir karaktersin ki yazdıgın saçma sapan bir satıra gülününce ilkokul bebesi gibi atlıyorsun ANIRDI diye. o yüzden dedim git yaşıtlarına sataş diye. muhattabın ben değilim yani, git bulaşma bana ötede kime bulaşıyosan bulaş.
Sosyal ağlarda paylaş

aradığım addon'da tekrar yukardaki tanım gibi, istedigim targetların barını görebilmek, uo da çekip kenara koyduğumuz gibi
magmaw hc de ve nef hc de 1-2 tane construct'ın hp sini çekip koymak istiyorum bir kenara. ya da omnotron da çekip koyayım 4 boss'un da hp sini bi kenara, aktif olan yansın pasif olan (pitbull range fader gibi) sönsün falan. focus kaybolmaca tekrar focuslamaca olmasın, aslında bu olası değil ama olsa ne güzel olur tarzında bi fikir sadece. magic targets varmış önceden ki o da istediğim değil. yok sanırım bu tarz bir addon.
Sosyal ağlarda paylaş

focus mt raid frame boss frame bunlar zaten var abi :d
bunlar default olan şeyler zaten herkeste
dot takip etmek için de scorchio forexorcist combustioner var
ama istedigim 3. bi target'i daha bir click ile elimin altında tutabilmek tam olarak, pve için.
living bomb timer'i 3 targetta 'dot takip addon'u' takip edip (1 boss 2 add, 2 boss 1 add, boss afk iken 3 add , vs vs) dot refreshlemek için maintarget-focustarget-sonra da mouseover ile 3. target arama eziyetinden kurtulmak için istiyorum addon'u.
mouseoverla 3. targeta 12sn de bir dot refreshlemek her seferinde 1-2 saniye kaybettiriyor. bi bar daha olsa ona da hiç nerde falan diye mouse götürmeden, aramadan, tıklayıp barına konsantrasyondan fedakarlık etmeden dot refreshliyebilsem istiyorum. ama galiba çok şey istiyorum

http://www.wowhead.com/spell=34293
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi laptopta wow klasörünün içinde tek bir addon yok, bildiğiniz default blizzard unit frameleriyle oynuyorum emektar makina kaldırmaz diye.

Hotlarda bir sorun yok ama ne zaman healing wave ve türevlerine bassam ben o büyüyü cast ederken onun non-crit olarak ne kadar heallayacağını koyu yeşil olarak seçili adamın health barında gösteriyor.

Yani mesela adam yarı hp'de, ben healing wave'e bastığım anda herif full hp gibi görünüyor barının yarısı da koyu yeşil olmak üzere. Ama işte çok kafa karıştırıyor, mesela geldi bir mob interrupt etti beni, sanki bir anda adam ölmek üzereymiş gibi oluyor.

Umarım anlatabilmişimdir, tldr; benim healim daha cast barda bitmeden healı attığım adam healı almış gibi gözüküyor, bir türlü düzeltemedim, yardım plx.
Sosyal ağlarda paylaş

Healbot kullanırken belli bi rangeden uzaktakileri direk yok etme secenegi varmı? Gridde becermiştim ama heal botta bulamadım. AV yapıyorum anasını satayım haritanın diger ucundaki adamın bari azalıyor targetlıyıp heal basınca oraya ataman heal diyor direk o adamı gostermesin bana. ama 100 yard degil 40 yardın uzagını gormiyim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...