Pyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Düzgünce cevaba anıran sensin, problemli ben oluyorum. İlginç. Ayrıca çocuk, yaşıtların nedir ilkokul terk gibi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 BaaL said: bana şöyle bir addon lazım; focus target gibi, 2-3 target'in barini kenara koyup takip edebilmek istiyorum onları. yani maintarget ve focus hariç 2-3 üniteyi daha bar'ını hp sini dotlarını görebileyim istiyorum var mıdır buna benzer iş görecek bişeyler pve için. arena için var zaten sanırım böyle addonlar, aynı gladius'un pve için olanından istiyorum Silmarwen said: . UO oynayanlar bilir, karakterin üstüne basıp çektiğimizde health bar geliyo elimize tam bunu düşünmüştüm ben de. istedigim targetların hp bar'ını kenara çekip koyabilmek istiyorum ben de. sadece focus yetmiyor, 3 boss mu var, çekeyim üçünün hp sini de koyayım kenara ordan tıklayabileyim onlara ilerde kafamı çevirip boss aramak tab kasmak yerine. şuna yardımın Pyro said: Interfaceden boss frame i aç, istediğin olur. bu mudur ? herkese herşeye yardım ettin de (alakan yok) geldin bana yardım etmeye kadar, böyle yardım ettin yani. allah razı olsun senden.döne döne addon aramadan önce interface'den bir tik koymayı akıl eder heralde bir insan. BaaL said: ahaoahaoahihoh buna da gülmek diyoruz bir, forumun her yerinde buna benzer gülmeler bulabilirsin. ama öyle bir karaktersin ki yazdıgın saçma sapan bir satıra gülününce ilkokul bebesi gibi atlıyorsun ANIRDI diye. o yüzden dedim git yaşıtlarına sataş diye. muhattabın ben değilim yani, git bulaşma bana ötede kime bulaşıyosan bulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aradığım addon'da tekrar yukardaki tanım gibi, istedigim targetların barını görebilmek, uo da çekip kenara koyduğumuz gibi magmaw hc de ve nef hc de 1-2 tane construct'ın hp sini çekip koymak istiyorum bir kenara. ya da omnotron da çekip koyayım 4 boss'un da hp sini bi kenara, aktif olan yansın pasif olan (pitbull range fader gibi) sönsün falan. focus kaybolmaca tekrar focuslamaca olmasın, aslında bu olası değil ama olsa ne güzel olur tarzında bi fikir sadece. magic targets varmış önceden ki o da istediğim değil. yok sanırım bu tarz bir addon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Dediğin gibi addon yok sanırım ya da ben hiç karşılaşmadım. PvE için istiyorsan focus frame ve mt target kullanarak halledebilirsin ama pvp içinse hiç bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 focus mt raid frame boss frame bunlar zaten var abi :d bunlar default olan şeyler zaten herkeste dot takip etmek için de scorchio forexorcist combustioner var ama istedigim 3. bi target'i daha bir click ile elimin altında tutabilmek tam olarak, pve için. living bomb timer'i 3 targetta 'dot takip addon'u' takip edip (1 boss 2 add, 2 boss 1 add, boss afk iken 3 add , vs vs) dot refreshlemek için maintarget-focustarget-sonra da mouseover ile 3. target arama eziyetinden kurtulmak için istiyorum addon'u. mouseoverla 3. targeta 12sn de bir dot refreshlemek her seferinde 1-2 saniye kaybettiriyor. bi bar daha olsa ona da hiç nerde falan diye mouse götürmeden, aramadan, tıklayıp barına konsantrasyondan fedakarlık etmeden dot refreshliyebilsem istiyorum. ama galiba çok şey istiyorum http://www.wowhead.com/spell=34293 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Şimdi laptopta wow klasörünün içinde tek bir addon yok, bildiğiniz default blizzard unit frameleriyle oynuyorum emektar makina kaldırmaz diye. Hotlarda bir sorun yok ama ne zaman healing wave ve türevlerine bassam ben o büyüyü cast ederken onun non-crit olarak ne kadar heallayacağını koyu yeşil olarak seçili adamın health barında gösteriyor. Yani mesela adam yarı hp'de, ben healing wave'e bastığım anda herif full hp gibi görünüyor barının yarısı da koyu yeşil olmak üzere. Ama işte çok kafa karıştırıyor, mesela geldi bir mob interrupt etti beni, sanki bir anda adam ölmek üzereymiş gibi oluyor. Umarım anlatabilmişimdir, tldr; benim healim daha cast barda bitmeden healı attığım adam healı almış gibi gözüküyor, bir türlü düzeltemedim, yardım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Interface ayarlarında "show incoming healing" gibi bir seçenek olması lazım. Yanındaki işareti kaldırman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Eyvallah abi, düzeltebildim şimdi o şekilde, bazen çok sinir bozucu oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Rakibin cast barını da görebileceğim bir nameplate addonu var mı? Tidy'i açınca çalışmıyorlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 shadowed uf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Shadowed portreleri değiştirmiyor mu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/WoWScrnShot_032111_160430.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Çok karışık bi ui ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şu target interfacein yerini degiştirsem temiz olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sen epey şey değiştir bence hocam fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abartmayın nan, ms'imi kıskanıyosunuz dimi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Hocam çok karışık yoksa özenip bezenip yapmışsın hehe Şey sorucam, barlarda kullandığın texture ne ? En çok istediğim texture şekillerinden fakat bulamıyorum hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bilmiyorum ki, freeui packini kullanıyorum o hallediyo barları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 o değil de bi ara benim uiyi dfüzenleyeip sunmak istiyorum burda. bildiğin addon çöplüğü gerçi ama addon sorup öğrenmek isteyenlere birebir olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Quel-Thul said: şu target interfacein yerini degiştirsem temiz olacak target frame i aradım bulamadım lol hakkaten nerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Healbot kullanırken belli bi rangeden uzaktakileri direk yok etme secenegi varmı? Gridde becermiştim ama heal botta bulamadım. AV yapıyorum anasını satayım haritanın diger ucundaki adamın bari azalıyor targetlıyıp heal basınca oraya ataman heal diyor direk o adamı gostermesin bana. ama 100 yard degil 40 yardın uzagını gormiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Abi range`in disindakilerin health bar`ini zaten soluk gosteriyor otomatik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Hic gostermesin abi gerek yok onlara :p Bir yerde out of range için opacity % si buldum bakalım ne olcak 100% yatım olmadı 0% yapıcam belki işe yarar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aynen o şekilde çalışıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ya benim auctioneer vardı, patch'ten sonra gitti ve 2 gün geçmesine rağmen halen yayınlanmadı. Başka bir auction add-on kullanmaya başladım da eskisinin yüzde gösterme olayı vardı pazarda, birde listeleme olayı, onu bir şekilde uyarlama şansım var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar