Beyt Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ben bir addon arıyorum. Sheep attığımda sheepim bozulduğu taktirde bana haber vercek veya arena eşime keza blindda falan karşılıklı bir şekilde haber vericek bir addon tam anlatamadım ama idare edin işte :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kullanmadım ama curse'te görmüştüm, LoseControl diye bir addon. CC skilleirni bir pencerede gösteriyor. curse client'tan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Araz said: Bir UI paketi vardı komple bütün addonlar vardı sadece oyun içinde install die komut veriyordun ve kuruluyordu.Çok güzel bi UI paketiydi.Adını hatırlayan varmı acep ? lui V3ünü severek kullandık, v4ünü bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 combat text addonu istiyorum, mik's sct istemiyorum yalnız. Şöyle ki mind flay'imin son tickini göremiyorum msct'yle, öyle olunca da clip yaptığımda vuruyor mu vurmuyor mu emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Satrina patladı di mi? Bende hiç çalışmıyor şu an. Bunun yerine önerebileceğiniz bir addon var mı bu tatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 satrina geri geldi bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Oh şahane oldu. Bir de bir sorum daha var. Forte yi updatelediğimde hata veriyordu, mecburen saved variables dan silmek zorunda kaldım ama bu seferde doğal olarak tüm ayarları gitti. Yok mudur bunun başka çözümü eski ayarları koruyarak? Hatta hatası da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Üstteki sorunu hallettim de bir sorunum daha var fortexorcist ile ilgili. Spellin cd si 8 saniye olmasına ragmen spelltimer barında 6 saniyeden baslatıyor geri sayımı, e bu da baya kayıp zaman yaratıyor fightlarda. Bunun bir ayarı var mıdır? Sadece bir spell in, bardaki geri sayımını editleme ihtimalimiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 onu addonu ypaan kişi düzeltir zaten yakında. bayağı popüler bir addon her ne kadar kullanmasamda. wowinterfaceten kimse demediyse rica et böyle böyle hatlaı diye anında düzeltir zatne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 questhelper de RIP. Update falan yapmıycaz demiş herifler,varmı soyle questhelper benzeri bir addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 blizzard'ın kendi questhelperi yetiyor fazlasıyla, bişey kurmana bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Quest helper yükleyince inanılmaz kasıyor oyun. Kare kare gidiyor. Ama addonu kapatınca normale dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Şöyle bir macro mümkün mü? Warlockların yeni soul swap olayını biliyorsanız dotlarınızı bir targettan diğerine taşıdığını biliyorsunuz demektir. Şimdi bunu taşırken max 3 büyü taşıyor. Bana gereken macro tek tuşa bastığımda targetımdaki mobun üzerindeki 4 Dotumdan hangisi eksik ise otomatik olarak onu cast edecek bir macro. Bunu sadece dotları atmak için kullanmayacağım yanlış anlaşılmasın sadece Soul Swwap sonrası genelde 1 dot eksik kalıyor dier mobda onu kolayca cast etmek için. Buna izin veriyormu su an macrolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 O dediğin olmaz blizzard onu tee patch 2.04 te kaldırdı, Direk bot gibi bir sey istiyorsun sen. karşıyı check edecek , hangisi eksik ise mouse click veya button click te o eksik olan spell i atacak. 3d party olmadan o imkansız. dedikleri gibi "we need smart players not a smart buttons" o yuzden kaldırdılar zaten. yoksa vardı onceden su an da yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 uzun bir aradan sonra oyuna geri döndüm fakat addon problemim var X:Program FilesWorld of WarcraftInterfaceAddOns klasörüne addonları koyuyorum fakat oyuna girerken sol altta addon penceresi açılmıyor haliyle oyun içinde de aktif değil addonlar sorun ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Hatırladığım kadari ile ben bütün klasörü siliyordum sonra oyuna girip bir daha çıkıp içine addonları atıyordum. Sanki böyle düzeliyordu ama daha düzgün cvp gelene kadar idare et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 pekaziz said: Spawm oldu ama senin ui çok şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ozii_x said: Hatırladığım kadari ile ben bütün klasörü siliyordum sonra oyuna girip bir daha çıkıp içine addonları atıyordum. Sanki böyle düzeliyordu ama daha düzgün cvp gelene kadar idare et :) klasörü silip,repair yapıp tekrar denedim fakat olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 WTF ile alakalı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 onuda silmiştim diğer klasörle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 pekaziz said: chat ve en alttaki kırmızı çizgi olaylarını hangi addonları kullanarak yaptın. baya beğendim interfaceini. aslında sana da uyarsa bi listesini yazsan da baksam ben tek tek netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 pekaziz gene ui showu yapmış. abi yeter kopya çektiğimiz uinden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bi de daha sık uğrasa şuraya çok güzel olacak. üşüyoruz barış reyis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 aa adaşımmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar