Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Oh şahane oldu. Bir de bir sorum daha var. Forte yi updatelediğimde hata veriyordu, mecburen saved variables dan silmek zorunda kaldım ama bu seferde doğal olarak tüm ayarları gitti. Yok mudur bunun başka çözümü eski ayarları koruyarak? Hatta hatası da bu

Sosyal ağlarda paylaş

Üstteki sorunu hallettim de bir sorunum daha var fortexorcist ile ilgili.

Spellin cd si 8 saniye olmasına ragmen spelltimer barında 6 saniyeden baslatıyor geri sayımı, e bu da baya kayıp zaman yaratıyor fightlarda. Bunun bir ayarı var mıdır? Sadece bir spell in, bardaki geri sayımını editleme ihtimalimiz var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir macro mümkün mü?
Warlockların yeni soul swap olayını biliyorsanız dotlarınızı bir targettan diğerine taşıdığını biliyorsunuz demektir. Şimdi bunu taşırken max 3 büyü taşıyor. Bana gereken macro tek tuşa bastığımda targetımdaki mobun üzerindeki 4 Dotumdan hangisi eksik ise otomatik olarak onu cast edecek bir macro. Bunu sadece dotları atmak için kullanmayacağım yanlış anlaşılmasın sadece Soul Swwap sonrası genelde 1 dot eksik kalıyor dier mobda onu kolayca cast etmek için. Buna izin veriyormu su an macrolar?
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğin olmaz blizzard onu tee patch 2.04 te kaldırdı,
Direk bot gibi bir sey istiyorsun sen.
karşıyı check edecek , hangisi eksik ise mouse click veya button click te o eksik olan spell i atacak.
3d party olmadan o imkansız.
dedikleri gibi "we need smart players not a smart buttons"
o yuzden kaldırdılar zaten.
yoksa vardı onceden su an da yok artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
uzun bir aradan sonra oyuna geri döndüm fakat addon problemim var

X:Program FilesWorld of WarcraftInterfaceAddOns

klasörüne addonları koyuyorum fakat oyuna girerken sol altta addon penceresi açılmıyor haliyle oyun içinde de aktif değil addonlar sorun ne olabilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:

Hatırladığım kadari ile ben bütün klasörü siliyordum sonra oyuna girip bir daha çıkıp içine addonları atıyordum. Sanki böyle düzeliyordu ama daha düzgün cvp gelene kadar idare et :)

klasörü silip,repair yapıp tekrar denedim fakat olmadı .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...