Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pitbull kullanıcılarına bir kaç şey danışmak istiyorum (eğer ki hala varsa). Öncelikle target üstündeki debuffların, dotların boyutunu artıramıyor muyuz? Ben mi bulamadım? İkinci şey de yine buna benzer, petimin status barındaki bufflar. Ondan ziyade bu pet barımda direk buffları görmem mümkün mü? İlla target almayayım da normal status barımın altındaki pet barında göstersin petin bufflarını? Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Sanırım debuff status scale mevzusu pitbull 3 de yoktu (Yanlışda hatırlıyor olabilirim)

Pyro sorduklarının hepsi p4 ile yapılabilir şeyler koyduğum ss'e bakacak olursan görürsün.
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Pitbull kullanıcılarına bir kaç şey danışmak istiyorum (eğer ki hala varsa). Öncelikle target üstündeki debuffların, dotların boyutunu artıramıyor muyuz? Ben mi bulamadım? İkinci şey de yine buna benzer, petimin status barındaki bufflar. Ondan ziyade bu pet barımda direk buffları görmem mümkün mü? İlla target almayayım da normal status barımın altındaki pet barında göstersin petin bufflarını? Teşekkürler.

Pitbull 3 kullanıp bunları yapamayan veya bulamayan varsa paylaşayım, biraz önce kurcalarken keşfettim. Öncelikle pet statusunde pet'e tıklamadan buffların görünmesi için pitbull->player's pet->other->auras kısmından "enable buff filtering" in tikini kaldırırsanız görünüyor. Buffların yerini de pitbull->player's pet->other->auras->offsets den ayarlayabiliyorsunuz.

Target üzerindeki buff ve debuffları da büyültmek için; pitbull->target->other->auras' dan buff size ile oynayarak ayarlayabiliyorsunuz. Hatta isterseniz sadece kendi dotlarınızı ve curse lerinizi görmek için "enable buff filtering" kısmıyla oynayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Nameplate için Aloft kullanan varsa ben bişi sorucam. Totemleri göstermesini kaldırabiliyor muyuz bu addon'un. Ya da başka nameplate addonu alternatifi var mıdır ?
Mesaj tarihi:
daha önce başkasında da olmuştu o sorun, /focus denedi oldu, sen de bi dene istersen :p

bi de ben hiç ui screenshotı koymamışım buraya
buyrun bu da benimki

http://img269.imageshack.us/img269/2561/wowscrnshot053009230223.jpg

gerçi tüm amaç damage done göstermek, ama belki cici bici bişey görür kullanırsınız kim bilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...