axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Buffın altındakileri oku tek tek, player orda. Alt menü değil. Bide playerı seçince castbar falan yokmuş, direk lockdaki tiki kaldırıp hareket ettirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Evet öyleymiş, hiç dikkat etmedim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 eskiden lifebloom attigimda stack 1-2-3 diye gozukurdu normal WOW ui'sinde.. eski droodumu 80 yapiyim dedim, 80 olur olmazda kutuk oldum. şimdi atiyorum refreshleniyo fakat stackleri gozukmuyo targetimda. kendime attigimda gozukuyo. nedir bunun cozumu bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Milk's scrolling combat text kur, blizzard'ınki hoşuna gidiyorsa da Interface'de combat sekmesinde ayarları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Wc3 oynarken öyle bi esti daldım ui olayına :P Tam olarak bitmedi aslında öylesine bi ss olsun bu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yaaa çinlinin ki olağanüstü çirkin ya o ne abiiiğy, karakteri görecek yer kalmamış, garip anime tipler her yerde bir yazı nasıl bir insan o kadar iğrenç bir şey yaratabilir ya, ölesice çinliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 büyük ihtimal adamda yer sorun değildir 21 inç monitörle oynuyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Sıkılmazsam güzel bişi olacak.Çalışmalarım devam ediyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 [large]World of Warcraft User Interface Add-On Development Policy[/large] With the continuing popularity of World of Warcraft user interface add-ons (referred to hereafter as "add-ons") created by the community of players, Blizzard Entertainment has formalized design and distribution guidelines for add-ons. These guidelines have been put in place to ensure the integrity of World of Warcraft and to help promote an enjoyable gaming environment for all of our players - failure to abide by them may result in measures up to and including taking formal legal action. 1) Add-ons must be free of charge. All add-ons must be distributed free of charge. Developers may not create "premium" versions of add-ons with additional for-pay features, charge money to download an add-on, charge for services related to the add-on, or otherwise require some form of monetary compensation to download or access an add-on. 2) Add-on code must be completely visible. The programming code of an add-on must in no way be hidden or obfuscated, and must be freely accessible to and viewable by the general public. 3) Add-ons must not negatively impact World of Warcraft realms or other players. Add-ons will perform no function which, in Blizzard Entertainment's sole discretion, negatively impacts the performance of the World of Warcraft realms or otherwise negatively affects the game for other players. For example, this includes but is not limited to excessive use of the chat system, unnecessary loading from the hard disk, and slow frame rates. 4) Add-ons may not include advertisements. Add-ons may not be used to advertise any goods or services. 5) Add-ons may not solicit donations. Add-ons may not include requests for donations. We recognize the immense amount of effort and resources that go into developing an add-on; however, such requests should be limited to the add-on website or distribution site and should not appear in the game. 6) Add-ons must not contain offensive or objectionable material. World of Warcraft has been given a "T" by the ESRB, and similar ratings from other ratings boards around the world. Blizzard Entertainment requires that add-ons not include any material that would not be allowed under these ratings. 7) Add-ons must abide by World of Warcraft ToU and EULA. All add-ons must follow the World of Warcraft Terms of Use and the World of Warcraft End User License Agreement. 8) Blizzard Entertainment has the right to disable add-on functionality as it sees fit. To maintain the integrity World of Warcraft and ensure the best possible gaming experience for our players, Blizzard Entertainment reserves the right to disable any add-on functionality within World of Warcraft at its sole discretion. For more information... If you are an add-on developer and have any questions about and this User Interface Add-On Development Policy and how it pertains to the add-on that you've developed, please don't hesitate to email us at [email protected]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ad3m said: Sıkılmazsam güzel bişi olacak.Çalışmalarım devam ediyor =P süper görünüo ama; 1) 1680x1050 ye uyarlanır mı 2) recount & omen var mı? nerede? 3) combattaki hali nasıl görünüo? 4) o odunlu skin değiştirilebilio mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ahah o çözünürlüğe elbette uyarlanır ama bunu senin yapman lazım yada bana önce monitor hediye etmen lazım halen 17 inc monitor var :p Ayrıca halen üzerinde çalışıyorum bitmedi ui bitince farklı sslerde eklerim skine gelince horde olduğum için horde bittikten sonra isterseniz ally içinde editleyebilirim sorun değil =) Şöyle combat ss koyayımda daha bi çok addonu aktifleştirmedim görüntü bozuyor diye (recount,grid yada s_raidframes vs) Bu arada omen değilde threat bar yetiyor şu an için pitbull4 ün status mevzusu sorunlu ama o görünen kırmızı bardaki değer gerçektir blizzard ve omen ile test ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Recount,Fubar,Grid ve bir kaç ufak eklenti/düzenlemenin daha entegre edilmiş hali şöyle.(Grid designı yukardaki addondan esinlendim :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 valla butun addonları sildim ben hayvan gibi fps artısı sagladı. grid decursive dbm prat quartz hepsi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bende gecen gun recountu, questhelperı, dresserı ve bilimum cokta gerekli olmayan addonları sildim. artık dalaranda login olabiliorm ve fightta dc olursamda tekrar login olabiliorm. cok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 questhelper'ı alt char icin kullanıyorum, mainde disable durumda tüm questler bittigi icin. bi de omen kullanmıyorum healer oldugum icin. ama blizzard'ın orijinal unitframe'ine ne kadar dayanabilirim bundan emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 walla ben hiç deiştirmedim şimdiye kadar blizzard ın orjinal ui sini ve gayet memnunum. okdr kotu değil. ztn deiştirsemde bilgisayar kaldırmicak ondan onla beraber yaşamayı ogrendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ya ama target aldıgında mesela kalabalık figtlarda (wg gibi) hangi class oldugunu anlayamıyosun, player mıdır pet midir o da anlasılmıyo. pitbull, auf gibi addonaların en cok isime gelen yönü renkleri. targetı alıyosun pembeyse paladin tamam diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Blizz'in şu default unitframe'i biraz tweaklemesi lazım artık ya. Halen 1990'lardan kalma unit frame kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 UI'den anlamıyorum, Power aura yükledim bilmiyorum kullanan var mı. fingers of frost ve brain freeze procladığı zaman aktif olmasını istiyorum ama testte göstermesine ragmen çıkmıyor procladığı zaman. Bariz birşeyi yanlış yapıyorum ve gösterene +1 internetz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Gangren said: Blizz'in şu default unitframe'i biraz tweaklemesi lazım artık ya. Halen 1990'lardan kalma unit frame kullanıyoruz. Neav'e ait unit frameleri deneyebilirsin. http://www.wowinterface.com/downloads/info11926-oUF_Neav.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Farklı addonlar var onun için. İşyerindeyim, eve gidince söyleyebilirim. Benim kullandığım addon, Fingers of Frost, vs. gibi özel durumlarda, ekranın ortasında "Bling" sesi eşliğinde icon çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 pekaziz, ben Pitbull kullanıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Gangren said: Farklı addonlar var onun için. İşyerindeyim, eve gidince söyleyebilirim. Benim kullandığım addon, Fingers of Frost, vs. gibi özel durumlarda, ekranın ortasında "Bling" sesi eşliğinde icon çıkarıyor. Senin kullandığın addon nedir öyleyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Gangren said: İşyerindeyim, eve gidince söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar