Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mr_Hand said: All your Base are belong to US 4'ü unutmuş o oyunlar arasında. Hatirlattigin icin tesekkurler kardes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bu oyun piyasayı kasıp kavuruyo abiiiii. deli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 [large]aha yandı devreler[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mr_Hand said: bu oyun piyasayı kasıp kavuruyo abiiiii. deli bişey. Evet biliyorum internet cafede gormustum bir arkadas oynarken... Ama konumuz oyun degil kardes, daha onemli bir sey var burada lutfen onu es gecmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Sorieno said: es gecmeyelim. pes var bi de ekle onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 fastreloader said: [large]aha yandı devreler[/large] bi large font furyasıdır gidiyo hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Sorieno said: 0ne said: Xenocide said: yav tamamda birader cern naalaka mustafa nealaka ben onu kuramadım. vodafoneda vodafone başka bişey demiyosun başlıkta cern ve mustafa yazıyor Aynen öyle,hem bu 3milyar dolar nerden çıktı onuda anlamadım,metinde anlatılmak istenilen tam olarak anlatılabilmiş olsa neyse.Bana forward mailleren c/p gibi geldi. Arkadas, Turkiye'deki GSM sektorunun yillik cirosu 2007 yilinda 3 milyar dolardi! Oradan cikti! Vodafone ve Mustafa ve CERN olayini acikladik. Vodafone Turkcell'i cokertmek icin CERN deneyini taseron olarak kullandi dedik, Turkcell'in imajini cokertmek icin de Mustafa filmini!! Bu kadar gozunuzun onunde olan seyi nasil gormuyorsunuz hala! Bu durumda olmamiza sasirmamak lazim... arkadaş türk milleti olarak kafayı yediğimizin resmi belgesidir bu. bastırıp notere onaylatmak lazım. komplo teorisininde bi sınırı var bokunu çıkarmanın alemi yok. millet aydınlandığını zannediyor böyle komplo teorileri üretince ya ben ona yanıyorum asıl. bide şey var, "haha sen hiçbişey bilmiyosun bak aslında herşey böyle." cem yılmaz ne demiş? "lan bi ....git. böyle çocukmu olur". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 turkcell'in kasasında 2.5 milyon ytl nakit var. yıllık cirosu 3 milyar dolar olan bir sektör için büyük rakam. gerçi ortakları ile niye açık olduğunu da açıklayabilir karamehmet'in bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bence yazar konuyu anlatırken çocukluğundan esinlenmiş. Ha ayrıca vodafone sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu devirde kafaya dikkat etmek devreleri fazla zorlamamk gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 briareos said: Bildiğiniz üzere yakın bir geçmişte atom çarpıştırıcıları yüzünden bir çok insan endişelenmiş, bir çok kıyamet günü senaryosu yazılmıştı. Çarpıştırılma tarihi 10 Ekim dendi ancak şalter attı, kıl döndü gibi sebepler söylenerek deney arka plana atıldı. Bu sırada Amerika başkanlık seçimleri, Hüseyin Üzmez olayı gibi dikkat dağıtıcı etmenler ortaya çıksa da, bu olayın arkasındaki kişiler bunları planlamıştı bile. 75 yaşında bir insanın kalkıp ufacık çocuğu taciz etmesi ne kadar insanlık dışı bir suç olsa da, adamın karısının bunu kabullenmesi ve normal karşılaması, aldıkları maddi desteğin bir göstergesidir. Bildiğiniz üzere dünyanın içinde bulunduğu manyetik alan, basitçe dünya çekirdeğinde bulunan sıvının dönmesiyle oluşur. Ve siz bir göle taş attığınızda yayılan dalgaları, ancak ikinci bir taş ile bozabilir veya yön değiştirebilirsiniz. CERN'de yapılan deney, manyetik alanlar üzerine yapılan bir manipülasyondur. Zamanlaması ise tam numara taşıma kampanyası zamanına denk getirilmiştir ki, bu olaylara müdahale edilebilinsin. Bütün bu "tesadüf"lerin arkasında Vodafone'un parmağı vardır arkadaşlar. En son MUSTAFA filminde Turkcell ile olan olay, bunu apaçık göstermektedir. Turkcell'e izletilen film MUSTAFA değil, bambaşka bir filmdir. Zaten Turkcell yetkilileri, filmi reddetmedeki sebeplerinin MUSTAFA değil, açık sahneler olduğunu zaten önceden belirtmiştir. Vodafone'un zaten tüm mecraları kullanarak yaptığı bu pazarlama yarışında, bu şekilde çirkin bir girişimde bulunduğunu düşünüyorum. Kendinize bir defa daha sorun, her şey bu kadar basit ve olağan mı? AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA *derin nefes al* AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA c/p di mi bu? inşallah öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 huun said: turkcell'in kasasında 2.5 milyon ytl nakit var. Saydin mi kardes?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bence vodafone lazer epilasyon isine girecek, ondan tum bu lakirti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 zaidral said: bence vodafone lazer epilasyon isine girecek, ondan tum bu lakirti. Kardes yanlis dusunuyorsun. Epilasyon isine su mevsimde girilmez ustelik iktisadi indikatorler isiginda, epilasyon/makyaj/kuaforluk gibi sektorlerin ekonomik kriz zamaninda dususe gectigi saptanmistir. Lutfen yanlis bilgiler vermeyelim!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yakında dev dosyalar ve belgelerle bu konuyu da açığa çıkartacağım! gizli, saklı, örtülü, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıkları, çevrilen dolapları, planlanan tezgahları, oynanan tüm oyunları öğrenecek; ibret dolu bu dosyalardan cern'in pişmanlıklarla dolu geçmişine göz yaşı dökecek ve gelişen teknolojiye gıpta ile bakacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Çocuklar, yazdıklarım sonunda ses getirdi. Evraklarını gerekli yerlere faksladım ve 3 gün içinde Vodafone yönünden Turkcell tarafına toplamda 100.000 üye başvurusuna belki de ben neden oldum. Gerçeği gizlemeyin, Vodafone'un yaptığı ayıbı yanına bırakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sen kimin Fake'isin onu söyle ilk önce. Bu kadar da bariz belli edilmez ki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Yarın bir gün "Türkiye neden sorgulama ve ilerleme yolunda aşama kaydedemedi" diye soran avrupalı arkadaşlarıma işte bu başlığı ve yazılanları göstereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 vodafon'u baltalamak namına çöpe yolluyorum 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 siz de destek çıktınız ha, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ulan bi ara dedim 3. 2. sayfalar nereye gitti eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Asteroth said: İsrail'in parmağı var kesin. ben ismailin parmağı anladım ilk okudğumda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ismail'in barnaklarını böle ucuz işlere karıştırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Yazı çok eğlencelide birde ciddiye alıp cevap verenler olmuş galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar