Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hayatimda hic kiz yurdundakiler kadar iyi orgy yapmadim bu arada, firsatiniz varsa dinleyin beni pisman olmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Şimdi dünyaı kurtarma görevini üstlenmiş bir mümin (bozuntusu) namahremleri göre göre (azınca) bunlar bana şeytanın oyunu diyerek, gerçekte (içindeki kötülüğün yapmak istediklerini) olmayan şeyleri, oluyormuş havasında ihbar edince bu tip durumlar ortaya çıkabilir. O kişiye tinerciler geceyarısı sevgi akıtsın emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pıtık said: bana yorum verenlerin umuyorumki hem annesi hem de kız (bakire) olan akrabaları ve hatta kız arkadaşları o 155i arayan rahatsız tarafından tecavüz edilir. çktşkr. Nikinin adamıymışsın. Hani niki argoda "kuku" demek olan bir adamdan daha kaliteli bir cevap zaten beklemiyordum, şaşırmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pıtık said: bana yorum verenlerin umuyorumki hem annesi hem de kız (bakire) olan akrabaları ve hatta kız arkadaşları o 155i arayan rahatsız tarafından tecavüz edilir. çktşkr.iq 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pıtık said: bana yorum verenlerin umuyorumki hem annesi hem de kız (bakire) olan akrabaları ve hatta kız arkadaşları o 155i arayan rahatsız tarafından tecavüz edilir. çktşkr. syntax error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pıtık fastreload sinir olmuş sana!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Griswold said: Pıtık said: bana yorum verenlerin umuyorumki hem annesi hem de kız (bakire) olan akrabaları ve hatta kız arkadaşları o 155i arayan rahatsız tarafından tecavüz edilir. çktşkr. Nikinin adamıymışsın. Hani niki argoda "kuku" demek olan bir adamdan daha kaliteli bir cevap zaten beklemiyordum, şaşırmadım yani. o Pıtış değil miydi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Griswold said: Pıtık said: bana yorum verenlerin umuyorumki hem annesi hem de kız (bakire) olan akrabaları ve hatta kız arkadaşları o 155i arayan rahatsız tarafından tecavüz edilir. çktşkr. Nikinin adamıymışsın. Hani niki argoda "kuku" demek olan bir adamdan daha kaliteli bir cevap zaten beklemiyordum, şaşırmadım yani. Ben de diyorum bu pıtık o pıtık değil miydi, doğru hatırlamışım. Kendime +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hiç bu kadar popüler olmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 E saçma sapan şeyler söyleyince tepki alırsın kusura bakma. Bilemem kimim ablası(ama bakireee!!!!!) ne yapmış senin demene mi kalacak? Biraz düşün "ne yazıyorum" falan de. Bana cevap yazanların hepsinin bilgisayarına(bakire) virüs girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 niye tepki aldım oha demiyorum ki. aa tepki vermişler diyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 "Bu kız yurtları bana hep saçma gelir zaten" diycem, "kardeşim sen de herşeye muhalefet oluyorsun zaten" diyceksiniz. Kız yurtları bence cinsiyet ayrımcılığı yapan ve toplumda kadın kısmını ayıran bir unsurdur. Kız yurtlarına erkek giremez tribi çok ilginç. Sanki "kızların namusundan biz sorumluyuz, o yüzden erkekleri almıyoruz" diyorlarmış gibi. Oğlan yurduna kız niye alıyorsunuz peki kardeşim? Kızların namusu önemli de erkeklerin ki önemsiz mi? Şu da var, oğlan yurduna kız girdiğinde o kızın namusunu korumamış oluyorsun. Kız yurduna oğlan sokmayarak kızları koruduğunu iddia ediyorsun, ama aynı kız, oğlan yurduna gittiğinde onu içeriye aldığında namusu giderse nolacak? İki yurt aynı kişiye ait olduğu yerlerde, namusunu korumak için kız yurtlarına oğlanlar sokulmazken, oğlan yurtlarına kızlar neden sokuluyor? Aynı namus orda geçerli değil mi? Onu geçeyim, herşeyi namus meselesine indirgemek niye? Kız yurduna gidip arkadaşımla takılamıycak mıyım? Sohbet edemiycek miyim? Hayır, yurda yabancı kişilerin gelmesi yasaksa anlarım da, oğlanların yurduna yabancı kişi olarak gidip misafir olabiliyorsun. Mesela kız arkadaşıma ders anlatıcam, haftaya sınavımız var, birlikte oturup çalışıcağım. Bu niyetle bile niye girmeme müsaade yok ki? Hemen aklımız "amanin çocuk kızın namusunu tehdit ediyor" diye düşünüyor? Niye herkese potansiyel sapık muamelesi yapıyoruz ki? Erkek arkadaşıma gidip ders çalıştığımızda veya sohbet ettiğimizde "amanin herif gay çıktı" denmiyorsa, kızın yurduna gittiğimde neden "amanin herif namus tehdit ediyor" moduna giriyoruz? Bence bu hadise erkekleri ve kızları aşşağılamaktır. Aynı zamanda "saçının telini görürse erkekler tahrik olur" diyerek kızı türbana hatta kara çarşafa sokmak ile eş değerdedir. Dediğim gibi tek dertleri kızların namusunu korumaksa, aynı kız aynı şirketin oğlan yurduna gidip de namusunu bozabilir. Ama namus meselesi yüzünden kızlar yurtlarına erkeklerin sokulması kadın erkek eşitliğine aykırı ve kadın erkek baskıcılığına girmektedir bana göre. "Kızların namusunu korumak adına kendi kızımı bile öpmüyorum" olayı ayrı bir tuhaflık. Kendi kızın ya. Tutup da tecavüz etmiyceksin ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Namus yüzünden kendi kızımı bile öpmüyorum demek ben kızıma kötü gözle bakabilirim demektir benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Kendi kızına sevgi göstermeyen babalar yüzünden, kızlarıda (bilinçsizce) sevgi göremedikleri insanlarla evleniyor. Bilimsel bir gerçektir bu, . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bone said: Kız yurtları bence cinsiyet ayrımcılığı yapan ve toplumda kadın kısmını ayıran bir unsurdur. Kız yurtlarına erkek giremez tribi çok ilginç. Sanki "kızların namusundan biz sorumluyuz, o yüzden erkekleri almıyoruz" diyorlarmış gibi. Onu geçeyim, herşeyi namus meselesine indirgemek niye? Kız yurduna gidip arkadaşımla takılamıycak mıyım? Sohbet edemiycek miyim? Bence bu hadise erkekleri ve kızları aşşağılamaktır. Aynı zamanda "saçının telini görürse erkekler tahrik olur" diyerek kızı türbana hatta kara çarşafa sokmak ile eş değerdedir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bone said: "Bu kız yurtları bana hep saçma gelir zaten" diycem, "kardeşim sen de herşeye muhalefet oluyorsun zaten" diyceksiniz. Kız yurtları bence cinsiyet ayrımcılığı yapan ve toplumda kadın kısmını ayıran bir unsurdur. Kız yurtlarına erkek giremez tribi çok ilginç. Sanki "kızların namusundan biz sorumluyuz, o yüzden erkekleri almıyoruz" diyorlarmış gibi. Oğlan yurduna kız niye alıyorsunuz peki kardeşim? Kızların namusu önemli de erkeklerin ki önemsiz mi? Şu da var, oğlan yurduna kız girdiğinde o kızın namusunu korumamış oluyorsun. Kız yurduna oğlan sokmayarak kızları koruduğunu iddia ediyorsun, ama aynı kız, oğlan yurduna gittiğinde onu içeriye aldığında namusu giderse nolacak? İki yurt aynı kişiye ait olduğu yerlerde, namusunu korumak için kız yurtlarına oğlanlar sokulmazken, oğlan yurtlarına kızlar neden sokuluyor? Aynı namus orda geçerli değil mi? Onu geçeyim, herşeyi namus meselesine indirgemek niye? Kız yurduna gidip arkadaşımla takılamıycak mıyım? Sohbet edemiycek miyim? Hayır, yurda yabancı kişilerin gelmesi yasaksa anlarım da, oğlanların yurduna yabancı kişi olarak gidip misafir olabiliyorsun. Mesela kız arkadaşıma ders anlatıcam, haftaya sınavımız var, birlikte oturup çalışıcağım. Bu niyetle bile niye girmeme müsaade yok ki? Hemen aklımız "amanin çocuk kızın namusunu tehdit ediyor" diye düşünüyor? Niye herkese potansiyel sapık muamelesi yapıyoruz ki? Erkek arkadaşıma gidip ders çalıştığımızda veya sohbet ettiğimizde "amanin herif gay çıktı" denmiyorsa, kızın yurduna gittiğimde neden "amanin herif namus tehdit ediyor" moduna giriyoruz? Bence bu hadise erkekleri ve kızları aşşağılamaktır. Aynı zamanda "saçının telini görürse erkekler tahrik olur" diyerek kızı türbana hatta kara çarşafa sokmak ile eş değerdedir. Dediğim gibi tek dertleri kızların namusunu korumaksa, aynı kız aynı şirketin oğlan yurduna gidip de namusunu bozabilir. Ama namus meselesi yüzünden kızlar yurtlarına erkeklerin sokulması kadın erkek eşitliğine aykırı ve kadın erkek baskıcılığına girmektedir bana göre. "Kızların namusunu korumak adına kendi kızımı bile öpmüyorum" olayı ayrı bir tuhaflık. Kendi kızın ya. Tutup da tecavüz etmiyceksin ki... senden korkmuyolar işte keşke herkes senin gibi zararsız olsa canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Kızımı bile öpmüyorum olayı ile dalga geçmemek lazım aslında. Bu düşüncenin temelinde, dışarıdaki insanların durumu ön yargıyla değerlendirecek olması yatıyor. Yani adam o derece paranoya yapmış ve dışarıdan olası bir iyi niyetli tavrın bile yanlış değerlendirileceği endişesini taşıyor. Sebepsiz yere ihbarlar ve denetlemelerle uğraşıyor olduğunu düşünecek olursak böyle bir psikoloji içerisinde olması çok da anormal değil. Adamı suçlamak yerine toplumun 21. yüzyılda tam olarak kendine ait bir kimlik yaratamamasını eleştirmek daha faydalı olur. Toplumumuzda olan şeyler bunlar. Başkalarının yaşamına burnunu sokmak vazgeçilmezleridir belli bir kesimin. Gökten birilerine indirildiği düşünülen temelsiz ve çağa uzak kuralları evrensel bir kuralmışcasına herkese kabul ettirme güdüsünün tetiklediği olaylar işte. Halbuki kız öğrencilerine zorunlu düdük örtüsü taktırsalardı ne denetleme olurdu ne de bir şikayet, değil mi ? Pfff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bu turkiyedeki kiz yurtlari ya da bazi erkek yurtlari da oyle kurallari cok kati. yani saat 11 12 den sonra giris cikis yok ne demek, gec kalinirsa aile aranmasi nedir? 12 13 yasinda cocuk mu yolluyorlar oraya en az 17 18 yasinda insanlar kaliyor bu yurtlarda... giris cikisin serbest olmasi lazim, adam isterse gece 3te 4 te girer cikar kime ne, kalma parasini veriyor mu oraya orasi hapishane degil yurt bir nevi evi yani o adamin ya da kizin istedigi saatte girip cikabilmeli bence, sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Absolut said: Namus yüzünden kendi kızımı bile öpmüyorum demek ben kızıma kötü gözle bakabilirim demektir benim gözümde. Harbi bu nasıl bir cümledir onu idrak edemedim. Sen kızını öptüğünde aklına başka şeyler geliyorsa bence bir yerden atla. Yok yurttaki biri herkesin gözü önünde kızını öptü falan diyorsa onu direk yurttan at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?13,3537612,page=1#msg-3537612 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar