Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 genespoi http://2.bp.blogspot.com/_sppKzCUTvoo/Sb8PBlbuBKI/AAAAAAAAAKk/tw0_hBKG3Tk/s400/Ep15KahlanConDar.jpg YEEAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 3 ay arka plan resmim oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Keşke iptal edilmeseydi. Gerçi "my name is earl" bile unutuldu gitti, bu mu unutulmayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 birinci sezon finali süperdi komple spoilerkahlan "eyvah şimdi oğlumu kendi etkisi altına alıcak" filan derken hizmetçi çocuğun kahlan'ın oğluna kestiği parmağını vermesi filan çok çılgındı, oyoyoy dedim onun dışında da süperdi komple bölüm ama darken rahl'ın pratikte kendi kendini öldürmüş olması biraz canımı sıktı, seeker boxes of orden'ın kontrolünü alıcak da sonra confessorı onu confess edicek de böylece eşitlenicek güçler de derken hepsi boşa gitmiş gibi hissettim, resmen herif yanarak öldü ya hıyar. halbuki richarddan pure pwnage bekliyordum ben orda en son sahnesi de bi garipti, sanki 2. sezon çekilicek mi çekilmicek mi karar verememişler gibi doğru dürüst bi açık kapı bırakmadan çat diye bitiverdi bakalım 2. sezona başlicam yarın, umarım 1. sezon kadar güzeldir, bi yandan da hiç izleyesim gelmiyor 3 günde bitiririm çünkü :///7 oh be yazmasam içimde kalıcaktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 2. sezon kahlanı unutacaksın öyle diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ikinci sezon amma karamsarmış ilk sezona göre bi de cara baya fena yönetiyor ama umarım ilerde richard ona yazmaya başlamaz richard <3 kahlan 4ever :)))))9 bu kadar küçük şeyi de niye spoiler'a aldıysam, sanki izleyen var diziyi lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 iptal mi edildi bu off ne izlicez anlamadımki merlini mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi sister nicci'yi başka birinin vücudunda reslediler "bi tek senin han'ın madır confesırı öldürücek kadar güçlü" diye iyi de bu han yani büyü gücü kanda değil miydi, richarddan kendi vücuduna almıştı hatta nicci bunu olmadı ...... :// bi de sonunda richardla kahlan seviştiler, kendim sevişmiş gibi rahatladım lan bu arada kahlan bile sürekli değişik bişeyler giyiyo, richardın üstünde sürekli aynı elbiseler, yabış yabış olmuştur onlar artık ha bi de leo'yu çok pis harcadılar yazık yav, tam "lan aslında bu da delikanlı çocuk ha" derken alışırken kızartma oldu herif :(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kahlanı özledim ya, başka dizide filan oynamıcak mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oynamasın ya, mother confessor olarak kalsın aklımızda :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Saeros said: abi sister nicci'yi başka birinin vücudunda reslediler "bi tek senin han'ın madır confesırı öldürücek kadar güçlü" diye iyi de bu han yani büyü gücü kanda değil miydi, richarddan kendi vücuduna almıştı hatta nicci bunu olmadı ...... :// bi de sonunda richardla kahlan seviştiler, kendim sevişmiş gibi rahatladım lan bu arada kahlan bile sürekli değişik bişeyler giyiyo, richardın üstünde sürekli aynı elbiseler, yabış yabış olmuştur onlar artık ha bi de leo'yu çok pis harcadılar yazık yav, tam "lan aslında bu da delikanlı çocuk ha" derken alışırken kızartma oldu herif :(((8 Abi rahl'ların gücü kandan gelir. Confessor ve büyücülerin gücü ruhtan gelir. Richard kendi isteği ile hanını bu karının ruhuna aktardı. Bu yüzden bu karının ruhunu adriana limaya çaksan yine en güçlü büyücü olur. Rahl gücü kandan han gücü ruhtan gelio kısaca. az verencandan çokveren maldan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ha tamam şimdi mantıklı oldu son 4 bölüm kaldı lan bu arada, bitirince heralde baştan izlerim bi daha sdf ne ara nasıl böyle fanboy oldum anlamıyorum ama napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cara ve kahlan adamı baglıyor diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Dizide bug buldum ve o ana kadar keyifle izlediğim dizi zehir oldu bana bi anda mantıklı açıklama getirene rüyasında Kahlan-Cara görünsün. bug spoiler içerir Agiel'lerin büyüsü Rahl hanedanından geliyor, o yüzden Richard öldüğünde Agiel'ler disable olmuştu ordan anlamışlardı, halbuki Panis Rahl o sırada hayattaymış ne alaka eğer Rahl hanedanının başındaki adam hayattayken Agiel büyüsünün kopması anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 2. sezon çok bi anda bitti aynı 1. sezon gibi, nolur 3. sezon gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 diziden çok farklı bi tablo çizdin ya :/ şimdi diziyi ilzedim kaçıncı kitaptan başlayım gerge? ona göre boşuna yollama hepsini :) GERGE said: Yapmayın abi... Ve bu mesajın altı artı onsekizdir: Terry Goodkind bu 22 yıllık nacizene hayatında okuma şerefine eriştiğim en korkunç öyküleri yazan yazarımsı. Bazen sayfayı değiştirmeye bile korkuyorum. Bozuk cümleler, tamamen iki kanal müzik seti tipinde karakterler, asla tamamlanmayan ve daima bir ucu yarım bırakılan öyküler, iki kitap arasında olmayan bağlantının çok önemli gibi gösterilmesi, çıplak kadınlar, çıplak kadınlara işkence etme, işkence eden çıplak kadınlar, bir tane çıplak kadınlar ordusu, iç çamaşırı ile dolaşan bir kabile, kadınlarının erkek bulma anlayışı tecavüze uğramak olan bir kültür ... ne duruyorum ben hala ya, indiriyorum hemen! Not: Kişilik değiştiren büyülerin anlaşılması için kadınların göğüslerine bakılması gerektiğini de unutmayalım. Bu arada abartmıyorum, bunların hepsi Kurtlar Vadisi'ni aratmayan bir komplo, vatanseverlik ve cinayetler (ülkeni kurtarmak istiyorsan karşındaki alçağın ülkesi için ölmesini sağla diyor yazarımız) ile birlikte kitapta varlar. Bir de yarısını içinde geçtiği ülkeyi yönetenlerin demokrasi ile yönetilmeyi şeçerek ne kadar büyük hata yaptıklarını anlatan ve öteki yarısını da bu yöneticilerin cinsel hayatı ile ve bir kaç tecavüz girişimi ile geçiştiren bir cildi vardı. Beşinci ciltti sanırım. İkinci ciltte de kahramanımız Playboy'dan çıkmış rahibeler okuluna gidecek. Daha spoiler vereyim mi? Bir Not Daha: Harbi; sado, mazo, BDSM forza bu seride. 15 yaşımda elime geçirmiştim ben, ergen ergen sevmiştim. Psikolojimi bozmuştu ama. Cidden bazı sahneleri acayip rahatsız etmişti tüm o raging hormonlara rağmen. Ayrıca ilk kitapta baş kadın karakterimiz bir tecavüz olayından sonra hala yarı çıplakken, tamamen soyduğu yan karakter kötünün çükünü kesip, kötüye yedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Diziyi izlemedim ama anladığım kadarıyla (söylemiştim zaten) Dizi tüm seriden ortaya karışık gidiyor. Hepsini al yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Saeros said: 2. sezon çok bi anda bitti aynı 1. sezon gibi, nolur 3. sezon gelsin ya sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sdfsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 çok tatlı sölemişsin, minik yumruklarını kanepeye vurduğunu görür gibi oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: Saeros said: 2. sezon çok bi anda bitti aynı 1. sezon gibi, nolur 3. sezon gelsin ya sdfsa hayâllerini yıkmak gibi olmasında dizi iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 iyi olmuş iptal edildiği. iki karı koyup rating peşinde koşarsan olacağı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Yeni başladım, gördüğüm kadarıyla baya olmuş çıkalı. Karakterler acayip saçmalıyor ve çok klişe var. Tahminen büyük kötü aptallığından veya çok konuşmaktan gidecek. Ama hatunlar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 çok pis patladı bu zaten 3-4 bölüm sonra boş bakıyor insan izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar