Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legend of the Seeker - TV Series

sharky

Öne çıkan mesajlar

birinci sezon finali süperdi

komple spoiler
kahlan "eyvah şimdi oğlumu kendi etkisi altına alıcak" filan derken hizmetçi çocuğun kahlan'ın oğluna kestiği parmağını vermesi filan çok çılgındı, oyoyoy dedim

onun dışında da süperdi komple bölüm ama darken rahl'ın pratikte kendi kendini öldürmüş olması biraz canımı sıktı, seeker boxes of orden'ın kontrolünü alıcak da sonra confessorı onu confess edicek de böylece eşitlenicek güçler de derken hepsi boşa gitmiş gibi hissettim, resmen herif yanarak öldü ya hıyar. halbuki richarddan pure pwnage bekliyordum ben orda

en son sahnesi de bi garipti, sanki 2. sezon çekilicek mi çekilmicek mi karar verememişler gibi doğru dürüst bi açık kapı bırakmadan çat diye bitiverdi

bakalım 2. sezona başlicam yarın, umarım 1. sezon kadar güzeldir, bi yandan da hiç izleyesim gelmiyor 3 günde bitiririm çünkü :///7

oh be yazmasam içimde kalıcaktı sdf

Sosyal ağlarda paylaş

abi sister nicci'yi başka birinin vücudunda reslediler "bi tek senin han'ın madır confesırı öldürücek kadar güçlü" diye
iyi de bu han yani büyü gücü kanda değil miydi, richarddan kendi vücuduna almıştı hatta nicci bunu

olmadı ...... ://

bi de sonunda richardla kahlan seviştiler, kendim sevişmiş gibi rahatladım

lan bu arada kahlan bile sürekli değişik bişeyler giyiyo, richardın üstünde sürekli aynı elbiseler, yabış yabış olmuştur onlar artık

ha bi de

leo'yu çok pis harcadılar yazık yav, tam "lan aslında bu da delikanlı çocuk ha" derken alışırken kızartma oldu herif :(((8

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

abi sister nicci'yi başka birinin vücudunda reslediler "bi tek senin han'ın madır confesırı öldürücek kadar güçlü" diye
iyi de bu han yani büyü gücü kanda değil miydi, richarddan kendi vücuduna almıştı hatta nicci bunu

olmadı ...... ://

bi de sonunda richardla kahlan seviştiler, kendim sevişmiş gibi rahatladım

lan bu arada kahlan bile sürekli değişik bişeyler giyiyo, richardın üstünde sürekli aynı elbiseler, yabış yabış olmuştur onlar artık

ha bi de

leo'yu çok pis harcadılar yazık yav, tam "lan aslında bu da delikanlı çocuk ha" derken alışırken kızartma oldu herif :(((8

Abi rahl'ların gücü kandan gelir. Confessor ve büyücülerin gücü ruhtan gelir.

Richard kendi isteği ile hanını bu karının ruhuna aktardı. Bu yüzden bu karının ruhunu adriana limaya çaksan yine en güçlü büyücü olur.

Rahl gücü kandan han gücü ruhtan gelio kısaca.

az verencandan çokveren maldan :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dizide bug buldum ve o ana kadar keyifle izlediğim dizi zehir oldu bana bi anda mantıklı açıklama getirene rüyasında Kahlan-Cara görünsün.

bug spoiler içerir

Agiel'lerin büyüsü Rahl hanedanından geliyor, o yüzden Richard öldüğünde Agiel'ler disable olmuştu ordan anlamışlardı, halbuki Panis Rahl o sırada hayattaymış ne alaka eğer Rahl hanedanının başındaki adam hayattayken Agiel büyüsünün kopması anlamadım...

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
diziden çok farklı bi tablo çizdin ya :/

şimdi diziyi ilzedim kaçıncı kitaptan başlayım gerge? ona göre boşuna yollama hepsini :)
GERGE said:

Yapmayın abi... Ve bu mesajın altı artı onsekizdir:

Terry Goodkind bu 22 yıllık nacizene hayatında okuma şerefine eriştiğim en korkunç öyküleri yazan yazarımsı. Bazen sayfayı değiştirmeye bile korkuyorum. Bozuk cümleler, tamamen iki kanal müzik seti tipinde karakterler, asla tamamlanmayan ve daima bir ucu yarım bırakılan öyküler, iki kitap arasında olmayan bağlantının çok önemli gibi gösterilmesi, çıplak kadınlar, çıplak kadınlara işkence etme, işkence eden çıplak kadınlar, bir tane çıplak kadınlar ordusu, iç çamaşırı ile dolaşan bir kabile, kadınlarının erkek bulma anlayışı tecavüze uğramak olan bir kültür ... ne duruyorum ben hala ya, indiriyorum hemen!

Not: Kişilik değiştiren büyülerin anlaşılması için kadınların göğüslerine bakılması gerektiğini de unutmayalım. Bu arada abartmıyorum, bunların hepsi Kurtlar Vadisi'ni aratmayan bir komplo, vatanseverlik ve cinayetler (ülkeni kurtarmak istiyorsan karşındaki alçağın ülkesi için ölmesini sağla diyor yazarımız) ile birlikte kitapta varlar. Bir de yarısını içinde geçtiği ülkeyi yönetenlerin demokrasi ile yönetilmeyi şeçerek ne kadar büyük hata yaptıklarını anlatan ve öteki yarısını da bu yöneticilerin cinsel hayatı ile ve bir kaç tecavüz girişimi ile geçiştiren bir cildi vardı. Beşinci ciltti sanırım. İkinci ciltte de kahramanımız Playboy'dan çıkmış rahibeler okuluna gidecek. Daha spoiler vereyim mi?

Bir Not Daha: Harbi; sado, mazo, BDSM forza bu seride. 15 yaşımda elime geçirmiştim ben, ergen ergen sevmiştim. Psikolojimi bozmuştu ama. Cidden bazı sahneleri acayip rahatsız etmişti tüm o raging hormonlara rağmen. Ayrıca ilk kitapta baş kadın karakterimiz bir tecavüz olayından sonra hala yarı çıplakken, tamamen soyduğu yan karakter kötünün çükünü kesip, kötüye yedirtiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...