Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 çaktırmadan zor. patron görürse her türlü çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 www.kdice.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Azmodai said: Fortuna said: Mugen. 640x320 Window mod a ayarlarsın.2D Fighting oynu.İnternette milyar tana karakteri var,en ünlü oyunlardan (KOF,Street Figter,Tekken...) ve animelerden filmlerden comiclerden karakterler var ve süper keyifli aşmış bir oyun.Hatta demonoidden direk indirirsen Mugen diye yazıp,karakterlerde içinde olur. Evet reklam gibi oldu ama hakkaten çok baba oyun.640x320 oynarsan,(sesi kapıcan tabii) hemen arkadaki excel'e falan tıklarsın window otomatik geride kalır.Hatta kapat patron biraz uyanıksa. ilgimi cekti ama dogru duzgun oynamak icin joypad veya joystick lazim olmaz mi? Klavyeyle nereye kadar? progamer mi olacan abi iş yerindesin işte eğlencene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 abi klavyeyle aduket bile cekemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kaede said: Larry 7 Boss is coming ! direk tuşu bile vardı :> Budur. Öte yandan Akademisyenliği seviyorum fizik asistanları ofiste max payne oynuyodu geçen gittiğimde. Eski bir matematik hocasını da ofisinde sürekli civ II oynarken gözlemlemek mümkün hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 valla ilgini çeker mi bilmiyorum da club penguin diye bi internet oyunu var. süper bi şey. acayip şeker bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 uplink ve benzeri yazılı mazılı oyunlar.. bi de win'e benzer skin attın mı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 MiniClip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 izninizle bu konuyu uplıyorum. iş yerinde oynanabilecek oyun tavsiyesi var mıdır? erepublik çok zaman almıyor, sudoku çözmek de baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Satranc oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Armorgames açılıyosa bi ton var , olmadı diğer web based oyunlara bakıcan mecburen. klanlar , crims falan tarzı oyunlar bi derece idare ediyo , crims öyle tanıdığın falan yoksa çat diye başlancak oyun degil ama klanlarda takılabilirsin , olmadı işte aç armorgames takıl en güzeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Don't starve, chrome'a ekleyebiliyorsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 GERGE said: Satranc oyna. Ya haklı olabilirsin ama ben mümkünse beynimi kullanmayı bıraktıgım bir an olsun istiyorum. Beynim dinlensin istiyorum, düşünmeyeyim ağzımdan salya aksın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://www.friv.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 çok güzel bir topik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://www.dragon-mango.com/ponygame/colgate.htm bundan oynuyorum ben son zamanlarda tekraran eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 transport tycoon var,freeware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 lemuria said: izninizle bu konuyu uplıyorum. iş yerinde oynanabilecek oyun tavsiyesi var mıdır? erepublik çok zaman almıyor, sudoku çözmek de baydı. çok yararlı bi necromancy olmuş teşkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Eskiden şunu oynardık browser'dan http://wild.fiends.com/ hey gidi günler hey bölümü bile vardı pati'de. Mod'u Karpuz du. game dev tycoon oynuyabilirsin alt tab'lık oyunsa demek istedigin ama sagından solunda oturan varsa hiç birşey kurtarmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Might&Magic 3 askerde yaziciyken oynuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 oha bizde :) hatta 3 arkadaş hot seat atıyoduk nerden denk geldi 3 tane homm3 bilen adam diye hiç sormadım kendi kendime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 XCOM olabilir. Her şey turn based alt tab yapılır oyunda sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Masticore said: Eskiden şunu oynardık browser'dan http://wild.fiends.com/ hey gidi günler hey bölümü bile vardı pati'de. Mod'u Karpuz du. game dev tycoon oynuyabilirsin alt tab'lık oyunsa demek istedigin ama sagından solunda oturan varsa hiç birşey kurtarmaz ^^abi direk bunu hatirladim iki uc post once. accountum hala yasiyodur herhalde, levela gore bi omru vardı silinemmesi icin. hemen refreshlyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Steam yükleyip don't starve oynayayım diyordum ama Admin yetkisi gerekiyormuş ya. Admin yetkisi gerekmeden nasıl çözebilirim, neler oynayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Linkrealms oyna. Ama clientı var. 0 beyin gücü ile oynanabiliyor. No problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar