DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: kavga meraklısı değilim ben islam cupi said: fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz! işte bu yüzden anlatamam nasıl bi duygu olduğunu öööyyyle bi büyüklük ki! öylee büyük, başka büyüklük işte, öyylee bir büyüklük bizimki, öyleeehühüeühü ahah :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: kavga meraklısı değilim ben islam cupi said: fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz! işte bu yüzden anlatamam nasıl bi duygu olduğunu ne kupanız ne sampıyonlugunuz varki? lol ya sanki 5 sampıyonlar ligi 3 kıtalararası 7 uefa sampıyonlukları varda sampıyonluk buyuklugu değil. kupa buyuklugu muhabbetıne ise zaten taklalar atarak gülüorm. kamilin biri 2 laf etmiş fener de gidip stadına yazmış ya cidden komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 harry, harry keweel... harry, harry keweeel. Vallahi iyi olan kazansın, yenilmeye bile razıyım. En azından ortada futbola benzer bir şey olsun. Sözde bu maçın ligimizin en tepe noktası olması lazım ama gerek medya gerekse taraftarların tansiyonu arttırması futbolu ikinci plana atıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sen rlx ol biraz çok kötü şeyler gelmesin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 lol çok büyük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 rLx said: adamınbiri said: kavga meraklısı değilim ben islam cupi said: fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz! işte bu yüzden anlatamam nasıl bi duygu olduğunu ne kupanız ne sampıyonlugunuz varki? lol ya sanki 5 sampıyonlar ligi 3 kıtalararası 7 uefa sampıyonlukları varda sampıyonluk buyuklugu değil. kupa buyuklugu muhabbetıne ise zaten taklalar atarak gülüorm. kamilin biri 2 laf etmiş fener de gidip stadına yazmış ya cidden komik şu anda türk futbol tarihinin en başarılı takımı galatasaray uefa kupası ve süper kupasıyla buna birşey diyen yok zaten. ama bırakta bizim fenerbahçe sevgimizi sorgulama. sana galatasaray ne ifade ediyorsa yada hangi takımı tutyorsan bizede fenerbahçe aynı şeyleri belkide daha fazlasını ifade ediyor biraz saygılı ol böyle saygısız ve tahrik edici yorumlar yapma lütfen bizde biliyoruz dalga geçmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 HAYYYDİ bakalım ii olan kazansın agalar :D dersaneye gidiyom şimdi ben. galatasaray formamı falan da giydim. kadıköyde dersanem, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 FromTheHell said: HAYYYDİ bakalım ii olan kazansın agalar :D dersaneye gidiyom şimdi ben. galatasaray formamı falan da giydim. kadıköyde dersanem, evet. evet bu arkadaş son postunu atmış, nur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yok bise olmaz. fb taraftarı kendinden olanları dovmeye meraklı. yarın stadı ikiye boleriz oynadıgımız futbolla. stadda kaos yasanır ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Biri ardayı tutsun gerisi bos. Zaten kiwi yi kitlicez kanatta, beklerimiz evel allah super. Karan da oynamazsa biz bu macı alırız. Ha arda ortada velet gibi kosturur millete ara pas atarsa iste o zaman kotu olur. Neyse zaten skibbe kendinden gecip sacma bir kadro cıkarıcak korkmamıza gerek yok. Josico lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bu atmosferle çok afedersin de bok bişey olmaz. aman dikkat edin belli bir taraftar grubu gördüğünüzde koşarak kaçın hatta. böyle dövülen çok gs'li gördüm geçmiş yıllarda, bok yoluna niyazi olmayın ondan sonra. Özellikle saat 4 ten sonra boğanın yakınlarında dolaşmayın. O saatlerden sonra toplanıp yoğurtçu parkına inen taraftar gruplarımız oluyo ve muhtemelen kafalar da hafif güzel oluyo, bu sayede istenmedik şeyler yapabiliyorlar. Aman dikkat diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Holy said: O saatlerden sonra toplanıp yoğurtçu parkına inen taraftar gruplarımız oluyo ve muhtemelen kafalar da hafif güzel oluyo, bu sayede istenmedik şeyler yapabiliyorlar. Aman dikkat diyorum. hafif değil kütük kütük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yanlış şeyler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 rLx said: kamilin biri 2 laf etmiş fener de gidip stadına yazmış ya cidden komik vay be ne günlere geldik... rakiplerine iftira atmayan, edebiyatını ve sanatını kalemine yansıtabilmiş ender bir spor yazarı sırf fenerbahçeli olduğu için "kâmil" oluyor. kusura bakmayın biz hıncal uluç gibi düzgün yazarlar çıkartamıyoruz anca kâmiller yazıyor bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ara pası atkinsooooonnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yaratıcı fenerbahce taraaftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 oper said: hmpfs hmpfs ayar kokuyor hmpfs hmpfs atar kokuyor buz gibi banlar yörüngede patlar tey tey tey umut sarıkaya :D signed ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 blablablabla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 seviye aynı deil pek 2 pankartın ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ne var zegna pankartta. :D küfür yok hakaret yok. oldukça basit bir kelime oyunu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 alakası yok pek o tarz koyucak bissuru pankart var fb de de, koymadım ama ben sıkıntı olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 e kaldır o zaman ne diyeyim. fb'li adminin oldugu topic'de gidip gs yanlısı pankart koymak benim hatam zaten sori. :( edit: hatta ben kaldırayım, zahmet olmasın. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar