papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=34210598655&ref=mf girin ATLANTİK BİR TÜRK GÖLÜ OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 grup olalım grup turp gibiyim tuurp sen ateş ben barut öptüm seni şap şup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BEN GRUBA GİRDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 davamızda yanımızda olunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şaka diil o bir tanrı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenbitişikyazdımherşeyi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Agaçov Rusya yı almamışsın. Öyle Türkiye den kimseye hayır gelmez. Rusya yı eklersek sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kandaşlarım çok güzel devamlarını bekliyorum böyle nadide çalışmaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 başladığınız işi bitirinde tüm dünya bizim olsun, temiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dunya sızın olsun ben once cehennemı elegecırecem sonrada cennete dadanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 said: - (Netherlands) ÜLKÜDAŞ - (Sabancı University) SAFKAN TÜRK - (Istanbul Ticaret Universitesi) OTAKÇI AHAHAHAHAHA İsimleri şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 isim vermesek burda istemeyenler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Seni kıracağıma kafamı kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bende ccc aşkına katıldım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 BİRGECE ANSIZIN 612945637 SİRİUS, 612945638 ANDROMEDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ...... wrote at 3:19pm Merhaba Kandaslarim , Ben 23 yasindayim ve cok koyu bir Turkcuyum malesef simdiye kadar hic kiz arkadasim olmadi cunku kizlarin tam Turk olup olamadigindan emin degildim burada tam safkan Turk bayan arkadaslar varsa tanismak isterim !En az 6. kusak olmasi dilegiyle , saglicakla kalin ! allahtan ortadakiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Necro said: grup olalım grup turp gibiyim tuurp sen ateş ben barut öptüm seni şap şup. of aman yarabbi tıkandım vallahi tıkandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 HAKLI DAVADAN SENI DESTEKLIYORUM ORCHUN YOLDAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Erik olcak şimdi tuza batırıp batırıp yiyeceksin http://www.resimler-im.com/data/media/8/erik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nicki papapodulos olan birisinin böyle bir başlık açması nasıl bir ironidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Cons'un reenkarne olmuş hali o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar