Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden izmiri sewemezsin??

Quatzal

Öne çıkan mesajlar

Adana bayağı medeni bir yer.
Hatay'da da yoktur mesela.
Antep'ti Urfadı oralarda da rastlayamazsınız.
Sadece kalem isteyen çocuklara rastlayabilirsiniz, ki bence çok masumca birşey.Şahsen ben otobüsteki bütün kalemleri çocuklara vermiştim, çok mutlu olmuşlardı.

Prospektüs satanlar vardır tarihi yerlerde, üstünüze gitmezler yavşamazlar.

"Genç Rehber"ler vardır Antep'te onlarda "Abi anlatayim mi?" diye gelirler, anlatırlar heveslerini alırlar mutlu olurlar.

Bizim dilenciler bize özgü, her yerde yok.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki:
ben fahisenin tecrübelisini severim....
Sosyal ağlarda paylaş

izmirdekiler kene den türemis bir tür :)
aslında onların halinde dusununce onlar da haklı ama bir yere kadar haklılar, yanı adana da fln hakıkaten oyleyse cok guzel ki ben onlara dilenci demem,
buradakıler yapısıyo bırakmıyo laf atıyolar fln bole bı abzürtler yanı :) boyle abartınca gına gelıyo :([signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

daha kac yasındakı onlar bırak mendul boncuk satsınlar bıraz daha buyuduklerınde ılerde cekerler sasmam bunlara[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi sekilde onlem alınmalı ama bunların onune de gecemezsın kı :)
alıscaz bunlarla yasamaya
bıraz saygılı olsalar hıc sorun yok...[signature][hline]Death will come on wings of song,
Sosyal ağlarda paylaş

izmiri sevmem.. kızları o kadar güzel ki insan komplekse giriyor "abi neden böyle bir sevgilim yok" diye içi içini yiyor...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sigarayı Alsancak - Karsıyaka vapurunda içmişsen artık ne zaman sigara içsen rüzgar esecek sanırsın.
İzmir de büyümüş isen yolların er yada geç denize çıkacağını ...
S a n ı r s ı n

Herkesin öyle ya da böyle lafının bir yerinde şaka yapacağını,
gülüşeceğinizi, kızların hep şenşakrak olacağını..
S a n ı r s ı n

Efelenen kadınlar olduğunu bildiğin için kadın olarak, ondan sonra hep efelenebileceğini sanırsın. Paçan ilk kez asağıya alındığında, omuz atacağım bu hayata derken fena halde omuz yediğinde koşup Alsancak – Karsıyaka vapuruna o ilk sigarayı yeniden içmek, İzmir'e "ama sen bana böyle dememiştin" demek ister canın.

Dolmuşlarda, otobüslerde yanında oturanlarla konuşmaya başlayacağını, en mahrem dertlerini anlatıvereceğini onun da hakiketen dinleyip işleri kolaylaştırıcı birşeyler söylemeye gayret edeceğini....

Salataların hep ışıl ışıl zeytinyağlı olacağını, çekirdeğe herkesin çiğdem
diyeceğini, sinirlenenlerin "asfalyalarının atıcağını” balık yerken terenin
unutulmayacağını, her şehirde sabahları boyoz bulunabileceğini, gevrek
diyince simit demek istediğini herkesin anlayacağını, gevreğin yanında da
mutlaka tulum peyniri olacağını .....
S a n ı r s ı n

Kumru dediğinde simit ekmeğine yapılmıs domatesli - peynirli sandviçleri
kasdettiğinin anlaşılacağının filan....
S a n ı r s ı n

Her şehirde çocukken gidilen ve çok hayret edilen fuarlar olduğunu,"pavyon"diyince ülkelerin standlarının bulunduğu neşeli hangarların kasdedildiğini, lunapark denilen şeyin fuarın ayrılmaz parçası olduğunu, fuar denilen yerde yürüyünce çocukların çok yorulduğunu ve yorulmuş çocukların kucakta taşınacağını ...
S a n I r s I n

Karın dağlarda olan birşeyler olduğunu, herkesin ahtapot yediğini, herkesin biraz rumca bildiğini, dünyadaki bütün kadınların yaz olunca mini etek giydiğini, rakı içilince oynandığını, içilmesede oynandığını, her fırsatta oynandığını ...
S a n I r s I n

İzmirin kıymetini İzmir' de olmayınca daha iyi
A n l a r s ı n....

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 01 Mayıs 2004 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir'e de hastayım kızlarına da yani. İzmiri kınayan zihniyeti ben daha bir kınarım :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 01 Mayıs 2004 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abso sen yapma bari :)
ghald super olmus eline,dusuncene saglık...
İzmire laf etmeyin arkadaslar, izmir gibi bir sehir yok gibi birsey
yani izmir i nereye gitsem ozlerım
kızları dersen gayet zekiler, sende zeki olursan sohbetler cok guzel olur :)
İzmir'in kızlarını yola getiren biz oluruz dimi Eno cum :) kız mı kaldı be izmir de :P[signature][hline]Death will come on wings of song,
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim izmir ile ilgili anılarımın başında istanbulda yaşayan izmirli kızlar gelir. Onun dışında izmir'e sadece bir kez gittim ki o da Petkim eylemi içindi :-D Sabah Petkim'e girdik ertesi gün il sınırları dışına çıkana kadar takip edildik yani ne diyim en çok polislerini severim mi :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 01 Mayıs 2004 01:28 tarihinde demiş ki:
Hayırlı olsun haha.
ah be benden önce davranmış :)

edit: hatta baya önce davranmış oy oy[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

[Bu mesaj Saeros tarafından 01 Mayıs 2004 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir geceleri, kordon da gunesın batısını izlerken içmek, butun yazlık mekanlara yakın olması, cok hos bır yerlesım duzenı vsvs..[signature][hline]Death will come on wings of song,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...